2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: timmy0009
go

[組織] 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 pkedward222 於 10-2-19 07:36 PM 發表
路過....支持一下吧XD 我也是動漫迷lol

但現在沒玩女神了@﹏@ 不然入來吹下水好像不錯-3-

ps:樓主咪再理個傻仔啦,唔理佢就會冇癮自己收皮,呢d傻仔做禁多膠野博上位想人理佢姐=]

動漫迷  我都5想理佢,但係呢個帖我post,5可以俾佢派膠

原帖由 凱雪 於 10-2-20 03:59 AM 發表

做咩唔覆我個p0st姐?
你係扮睇唔到定係唔知點覆好丫?

你那個帖,是要人回應嗎?我5知你想要咩!一係你想個清晰的問題出來
;一係要人回應,你就去問合適的管理員。

原帖由 pkedward222 於 10-2-20 04:31 AM 發表
喂傻仔,我等緊你d膠神作文呀,作完未呀?作完就快d post上黎啦,傻仔

定係又選擇性失明扮睇唔到呀? 出禁多膠post呃夠4星夠呃拿廢柴 ~_~?

ps:呢派好似幾個post都有呢條廢柴回文,講野一舊舊完全唔知佢up乜春,果然 ...

又膠又傻子,會否你自己?

膠字前要加個on字

5知人話你D咩就是你問題!

小學生被人笑都5知,被人鬧你多事無文化又5知,香港D教育制的名聲被你搞臭了

原帖由 timmy0009 於 10-2-20 12:35 PM 發表

動漫迷  我都5想理佢,但係呢個帖我post,5可以俾佢派膠

5想咩事都會在此發生就刪帖吧!

不過我估大家都5想你出此下策,你聲稱D「膠」呀!仲有大把,大把人未出聲呀!知道冇?!

原帖由 omasterq 於 10-2-20 01:30 PM 發表

5想咩事都會在此發生就刪帖吧!

不過我估大家都5想你出此下策,你聲稱D「膠」呀!仲有大把,大把人未出聲呀!知道冇?!

...

你on能9 關閱讀權限咩事 ^^ 100權限 255權限有誰@o@ 難道講埋版主?@o@

原帖由 omasterq 於 10-2-20 01:22 PM 發表

你那個帖,是要人回應嗎?我5知你想要咩!一係你想個清晰的問題出來
;一係要人回應,你就去問合適的管理員。

你有冇家教?人地問你野緊係要答番人啦;
1個5歲既小朋友都知咩叫家教啦-_-"

"一係你想個清晰的問題出來"
我1早就問左啦;係你自己智障睇唔到-3-
=>你係扮睇唔到定係唔知點覆好丫?
唔好再扮睇唔到啦:)

2kf女神版版主冇你名;
唔該你唔好再做傻仔同埋唔該你收皮:D
題多你1樣野;
做得多智障仔對身體唔好嫁`!

回復 26# 凱雪 的帖子

由佢 好似隻狗咁係到吠 同係風色幻想版 推我d 舊post 係到 作大抽水 我以認定左佢係弱智仔

所以佢唔係扮,係真係弱智

回復 27# pkedward222 的帖子

佢個4星會員可能係咁厄番尼;
千祺唔好話比人知丫

原帖由 凱雪 於 10-2-22 04:32 AM 發表
佢個4星會員可能係咁厄番尼;
千祺唔好話比人知丫

你的回應完全沒有"厄分/厄帖"?

除你點說也好啦。我總不會太理會不知所謂的誹謗言論,及人言都不會影響都我的...

總好過你不給引用的機會大家。

你的47分就是給人扣分完之後餘下的嗎?

原帖由 凱雪 於 10-2-21 03:25 AM 發表

你有冇家教?人地問你野緊係要答番人啦;
1個5歲既小朋友都知咩叫家教啦-_-"

"一係你想個清晰的問題出來"
我1早就問左啦;係你自己智障睇唔到-3-
=>你係扮睇唔到定係唔知點覆好丫?
唔好再扮睇唔到啦:)

2kf女 ...

5該你搞清楚你想問咩先好出帖啦 on 9!不知所謂的問題叫人點答你?就算是一個清晰問題都5等於一定要答人!

那現在你的小學老師有冇教你問人/求人要有禮貌!你小學同學有冇話你冇禮貌,冇家教?

仲有是誰一定要答你呀?你小學那套還是學那套!

原帖由 癲小瑤 於 10-2-20 10:10 PM 發表

你on能9 關閱讀權限咩事 ^^ 100權限 255權限有誰@o@ 難道講埋版主?@o@

你地5係呀...回應亂引用....你而家引用的帖如下:

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 1500779#pid65616679

你地開始95搭8,這個討論都快冇得玩lu....

你地這樣的程度點搞下去呀!我好想問問你地中化科/CE Chi.閱讀那部份,合5合格呀?

你地不論在閱讀同表達都...

真是香港人文化的下滑的代表了

如果原來你地只是一班小學生,那我只好收回以上說話啦!

原帖由 timmy0009 於 10-2-20 12:35 PM 發表

最後登入:10-2-20

樓主玩失蹤...

主角你搞咩鬼,是否有咩危險呀...

真是咩都有可能在此帖內發生了....

嘩你看看成班人討論D咩廢話....

另:我誠懇的提醒,成班人正在離開正題,討論一個或多個沒完沒了的話題。我建議大家一起正視,一起「加熱」

原帖由 凱雪 於 10-2-19 12:36 AM 發表

証據-.-?

你真要人地回你D不知所謂的問題嗎?

那我先引用你的「問題」吧(見本文頂)!

你一個帖大把問題,

那你死返去問你個老師「證明」和「證據」的分別何在!5洗你見人批評,你又學人批評,亂鬧冇point!那你又明5明咩叫做講野冇point?

仲有你搞清楚「証據」和「證據」的分別先好on9吧!

你地成班,冇教養,文化低級,俗不可耐!

問野/求人請你有禮貌D!你地一係用你地D火星語法,一係就只會用粗品。你地只懂用貶義詞來對人不對事,而當自己有參與討論!

重複發表   在討論區上   是呃po  是沒禮貌 的行為...

嗯...就這樣

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-2-23 02:45 AM 發表
重複發表   在討論區上   是呃po  是沒禮貌 的行為...

嗯...就這樣

雖然我D分多了不少(D分又不同2kfshopD分,意義上不大),但我覺得這次演出的人好煩,同不理想。應該幹不了大事!不值得有「Good」(壇主說實際上沒有用,只是對文章的鼓勵)

要問的就搞來搞去都未到point,早煩過TBB D重複劇情呀...

要發神經的,就日日煩又話作文,又話白痴,要客觀去計 重複發表,這樣有不少人中招了

仲要個個離題討論,聯誼下D「高層」要處理的話,主角人不在,討論先不再!

請問一句,你是吃住花生"目弟"好戲的觀眾嗎?

原帖由 地獄黑仔龍 於 10-2-23 02:45 AM 發表

嗯...就這樣

連回會唔會扣分 ?

原帖由 凱雪 於 10-2-23 03:26 AM 發表

連回會唔會扣分 ?

怕死又要演出?

YOU MUST BE THIS HELL TO DIE!

原帖由 omasterq 於 10-2-23 02:33 AM 發表

你真要人地回你D不知所謂的問題嗎?

那我先引用你的「問題」吧(見本文頂)!

你一個帖大把問題,

那你死返去問你個老師「證明」和「證據」的分別何在!5洗你見人批評,你又學人批評,亂鬧冇point! ...

你又打口語又打書面語做乜撚野 ?
扮有見識?扮有文化?扮潮童?
唔好玩鳩我啦;你有冇尼個資格丫-.-

話個秘密比你知;
其實我唔明你成段打乜野`
由其是你大大隻字打出尼個d
係我正常定係你d中文上既問題-_-?

原帖由 凱雪 於 10-2-23 03:37 AM 發表

你又打口語又打書面語做乜撚野 ?
扮有見識?扮有文化?扮潮童?
唔好玩鳩我啦;你有冇尼個資格丫-.-

話個秘密比你知;
其實我唔明你打乜野`
係我正常定係你d中文上既問題-_-?

因為你程度問題,或者學歷問題!講完...未夠人,5同你發神經!

原帖由 omasterq 於 10-2-23 03:40 AM 發表

因為你程度問題,或者學歷問題!講完...未夠人,5同你發神經!   

你又何嘗唔係
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:24 PM , Processed in 0.035993 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存