2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: timmy0009
go

[組織] 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 [複製鏈接]

原帖由 pkedward222 於 10-3-5 03:24 AM 發表
隻狗又出黎吠了,還懶有文化用英文=]

さいていな、テメ~_~

你只是給隊伍離棄的一件廢物!你只會在2kf秋我水,多事插口就自便! (你開始透明起來了

你除左同外人聯手秋我水時,其他時間2kf D人都5Q Show你~~

你去都邊都只會秋人水,跟人褲腳尾,真不材

回復 61# omasterq 的帖子

傻仔 唔識打字咪學人打 都話手中田=抽
仲有你連抽水定義係乜都未識就咪學人講,人講你又講死跟尾狗 人地開"作一調查,識5識得我" 你又開 博咩?博上位?
仲有好心你諗下自己點解禁犯眾憎比人圍插先出聲,我又唔識插你果d人點解個個唔插係要插你?諗下自己有咩問題先啦傻仔

隊伍離棄的一件廢物?,哈真好笑 你d膠神作文作黎作去都係禁差 完全唔明你up乜撚野

好心你咪再戇鳩啦, 今日又唔記得食藥?又出黎開廢post又出黎吠,連我game名係乜都未知係到扮熟作大?

係第2個post到 話咩game名:pk**war**  真係笑大人個口,好似你禁弱障o既傻仔 最好快d比人拉入青山咪係到阻住地球轉

最撚憎人屈我成撚日係到屈鳩我 同你好撚熟呀而家??

原帖由 pkedward222 於 10-3-26 12:20 PM 發表
傻仔 唔識打字咪學人打 都話手中田=抽
仲有你連抽水定義係乜都未識就咪學人講,人講你又講死跟尾狗 人地開"作一調查,識5識得我" 你又開 博咩?博上位?
仲有好心你諗下自己點解禁犯眾憎比人圍插先出聲,我又唔識插你 ...

你講野無新point,玩捉人打錯字。你好on9下

我on9也好,膠也好,還有隊有朋友;你on9就要同我地隊say good bye,無得同人玩,只有說虛偽話,一個人玩虛疑game... lu

事情大概如此,我on9有理;我發帖有人照,有人snow我,你吹咩!又5見你D帖有第二個人理你,講完

鬧啦鬧啦... 我笑你看不穿姐...你就來連最後一個會回你的人,都5再回你

Bye Bye , such guys.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-3-27 01:00 AM 發表

你講野無新point,玩捉人打錯字。你好on9下

我on9也好,膠也好,還有隊有朋友;你on9就要同我地隊say good bye,無得同人玩,只有說虛偽話,一個人玩虛疑game... lu

事情大概如此,我on9有理; ...

on9仔有朋友,高登的朋友:)大把有得你搵,膠人有膠友,5出奇的,5洗灰心架

回復 63# omasterq 的帖子

講野冇point果個係你自己 講一大論廢話托柒?

唔玩就叫離隊? 你都幾戇鳩下,加上我有玩果陣只組過自己團d人玩 重來冇組過你呢d戇鳩仔 團到都冇人好似你禁戇鳩 你自己戇鳩就好 唔好以為人人都好似你禁戇鳩,連虛偽o既定義都未識分好心你就讀下書先學人打咀炮,成日係到認親認戚,好似你禁高度弱智o既人我諗世上冇幾多個

原帖由 pkedward222 於 10-3-27 03:39 PM 發表
講野冇point果個係你自己 講一大論廢話托柒?

唔玩就叫離隊? 你都幾戇鳩下,加上我有玩果陣只組過自己團d人玩 重來冇組過你呢d戇鳩仔 團到都冇人好似你禁戇鳩 你自己戇鳩就好 唔好以為人人都好似你禁戇鳩,連虛偽o既 ...

你是很差勁。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-3-28 03:20 PM 發表

你是很差勁。   

成日話人講野point,你連人地有point都唔知,讀屎片啦
抬高自己黎踩低人地,好勁呀依家 你有幾多料,自己心照啦,咁鍾意拋書包

原帖由 timmy0009 於 10-3-28 08:06 PM 發表

成日話人講野point,你連人地有point都唔知,讀屎片啦
抬高自己黎踩低人地,好勁呀依家 你有幾多料,自己心照啦,咁鍾意拋書包

May be, but....

Between you and me and the gatepost,you're rather stupid.

原帖由 timmy0009 於 10-3-28 08:06 PM 發表

They were not intereted in their "war-post",and gradually gave them up.

Now, only you.....

You're poor and underdog.
I pity you....

Do you know "WHAT THE FUCK" ?!

哇= =
===========================================

可唔可以入團,我50lv= =有fd吹水一定會長on

E個POST本來就已經沉左,但係就比人玩返上黎~慘~

姐系唔收啦

想入比比信我.....名叫天神卍....

十週年勳章(賀詞)

2010年1月13日的post.....俾人掘返出黎........簡直難以相信
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:47 PM , Processed in 0.046643 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存