2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[組織] 新團,OP海賊聯盟現正招人,有興趣就睇睇啦 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

如題
OP海賊聯盟,OP= One piece,有睇動漫的朋友一定知,係依家最好睇的動漫
動漫迷/有城優先
25LV上
活動任務可幫(難任則考慮@@)
常吹水便可
有興趣的,就寄信俾我啦,竹尸7=動,水水 (空白鍵)4=漫,
動漫Tim,通常係ser1,可密可寄信,唔係度就寄信啦

原帖由 timmy0009 於 10-1-31 08:08 PM 發表
如題
OP海賊聯盟,OP= One piece,有睇動漫的朋友一定知,係依家最好睇的動漫
動漫迷/有城優先
25LV上
常吹水便可
有興趣的,就寄信俾我啦,竹尸7=動,水水 (空白鍵)4=漫,
動漫Tim,通常 ...

一看就無言了,回你當支持下啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-2-17 02:54 PM 發表

一看就無言了,回你當支持下啦

咁你5好回覆啦,硬膠仔

女神版人流都少到乜咁- -上黎招人冇乜意思- -

上女神分流一開全頻慢慢洗仲好喇- -

原帖由 yiuchauyu 於 10-2-17 09:55 PM 發表

由佢啦!人地話人膠,自己D帖都不見得有幾有意義啦

不如等人為本帖加「熱」吧 XXD

原帖由 timmy0009 於 10-2-17 06:38 PM 發表

咁你5好回覆啦,硬膠仔

硬膠仔果個是你多D?你想知你自己點硬膠,看此回帖上面D回帖吧!膠人!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 yiuchauyu 於 10-2-17 09:55 PM 發表

全頻招開,開個post係2kf度提高知名度仲好,還掂又5係好似某膠人咁出埋d想俾人插的post

原帖由 timmy0009 於 10-2-18 10:11 AM 發表

全頻招開,開個post係2kf度提高知名度仲好,還掂又5係好似某膠人咁出埋d想俾人插的post

一般來說,人們的焦點都是發帖人而不是對娛樂無利之廢話廣告。

要免費宣傳,就死返去你個免 廢論壇,這個是討論的地方,不是你宣傳的專區!

還是你要大家評論你D廣告內容呀?

原帖由 timmy0009 於 10-1-31 08:08 PM 發表
如題
動漫迷/有城優先
25LV上
常吹水便可
動漫Tim,通常 ...

此帖原來有分區呀!月經帖總數3個,每次來經約幾個月一次,日後可能不定。

閣下本次來經遲了(上年6月-本年1月)!

http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... 1500779#pid57950215
http://2000fun.com/bbs/viewthrea ... 1500779#pid55407180

原帖由 omasterq 於 10-2-18 02:25 PM 發表

此帖原來有分區呀!月經帖總數3個,每次來經約幾個月一次,日後可能不定。

閣下本次來經遲了(上年6月-本年1月)!

http://2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=348 ...

請問你係唔係呃post?  我見你開左幾個post 255 /100權限WOW
仲有一個post叫del^_^ [255權限 你d分呃post呃返黎@o@?

你開左幾多post WOW

[閒聊] 有人推帖及war post,先關帖,後跟進! - [閱讀權限 255] New  omasterq
10-2-16  7 / 95 10-2-18 12:11 AM
by omasterq

[閒聊] 錯點技能了(有結論,討論完,膠回覆強行停止)~~~ - [閱讀權限 100] New  omasterq
10-1-6  5 / 293 10-2-18 12:06 AM
by omasterq

[問題] 不同server的交流與交易問題(討論完).... - [閱讀權限 100] New  omasterq
10-1-29  5 / 182 10-2-18 12:05 AM
by omasterq

[閒聊] 免費收女神帳號,有可交給我的ACC都可以聯絡我 ^^ - [閱讀權限 150] New  omasterq
10-2-18  0 / 3 10-2-18 12:03 AM
by omasterq

[閒聊] ----新年快樂 愉快娛樂 言論自由不亂用(本帖變成分界線)---- - [閱讀權限 255] New
最有問題係E個  
[閒聊] del - [閱讀權限 255] New

原帖由 癲小瑤 於 10-2-18 06:53 PM 發表
你開左幾多post WOW

[閒聊] 有人推帖及war post,先關帖,後跟進! - [閱讀權限 255] New  omasterq
10-2-16  7 / 95 10-2-18 12:11 AM
by omasterq

[閒聊] 錯點技能了(有結論, ...

請問現在你的回應是否連帖?

你果閱讀權限 10可以證明咩野?

區版允許我這樣做!區版處理內容中。你要過問甚麼?

原帖由 omasterq 於 10-2-18 07:12 PM 發表

証據-.-?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-2-18 07:12 PM 發表

返你的高登啦,係我個post玩野,又5係入團,講咁多廢話做咩@@你post果d仲垃圾啦,冇資格話我

路過....支持一下吧XD 我也是動漫迷lol

但現在沒玩女神了@﹏@ 不然入來吹下水好像不錯-3-

ps:樓主咪再理個傻仔啦,唔理佢就會冇癮自己收皮,呢d傻仔做禁多膠野博上位想人理佢姐=]

原帖由 timmy0009 於 10-2-19 10:31 AM 發表

返你的高登啦,係我個post玩野,又5係入團,講咁多廢話做咩@@你post果d仲垃圾啦,冇資格話我

你個帖都不是好幾多了!廢話?

原帖由 pkedward222 於 10-2-19 07:36 PM 發表
路過....支持一下吧XD 我也是動漫迷lol

但現在沒玩女神了@﹏@ 不然入來吹下水好像不錯-3-

ps:樓主咪再理個傻仔啦,唔理佢就會冇癮自己收皮,呢d傻仔做禁多膠野博上位想人理佢姐=]

要吹水咩去水區啦!還是滿腦子粗口的路邊雞要做我的引火器呢?

水區----> http://2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=75

我成隊有花生同酒,不過有爐 就冇你這條柴!差D搞5出咩野!原來你有回應就太好了....

原帖由 omasterq 於 10-2-20 12:32 AM 發表

水區----> http://2000fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=75

我成隊有花生同酒,不過有爐 就冇你這條柴!差D搞5出咩野!原來你有 ...

做咩唔覆我個p0st姐?
你係扮睇唔到定係唔知點覆好丫?

回復 17# omasterq 的帖子

喂傻仔,我等緊你d膠神作文呀,作完未呀?作完就快d post上黎啦,傻仔

定係又選擇性失明扮睇唔到呀? 出禁多膠post呃夠4星夠呃拿廢柴 ~_~?

ps:呢派好似幾個post都有呢條廢柴回文,講野一舊舊完全唔知佢up乜春,果然係未期語癌=]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 omasterq 於 10-2-20 12:32 AM 發表

我成隊有花生同酒,不過有爐 就冇你這條柴!差D搞5出咩野!原來你有 ...

我終於知道你544個帖係邊度黎 原來係你派膠得返黎  多得你膠人,我個帖俾你推左上去
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:30 PM , Processed in 0.040424 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存