2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 艾爾之光 HeI希比gm封左(轉帖)
go

HeI希比gm封左(轉帖) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

依到有一張帖的字眼比我修改了,大家可以看了

你班gm做過d乜野咁巴閉??
你地班人妒忌 希??
憑咩封佢ac    佢冇用過掛

給一班gm的話:
我肯同你講野算你偷笑
你班衰人
有人用外掛
幾億人係咁回報問題你地有理過??
個個同你地班人密語,話好多掛,叫你地做野你地班人有冇理過??
咁都算,唔理就唔理
你地班衰人夠膽死屈人有掛封佢??????
你地憑咩呀,憑咩呀?!?!?!
我話你地知
如果我地玩家一齊反你隻game
汁粒都有你份!!
唔認錯?
gm大曬??
----------------------------------------------------------------------------------------------------
給玩家們的話:
你地都小心d呀
好可能下個比gm屈既係你地是但一個
佢班垃圾冇用
有野唔做
e+走黎屈人
都唔知佢地係咪唔比人嘈唔安樂
我地比左咁多錢落隻game
到頭來就封我地
總之小心啦下~

我總算幫希講過下野

以上係比較好的....
起碼唔洗睇咁多粗口

已有 1 人評分Good 收起 理由
雲路 + 1 惡意灌水

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

修改得好好,起碼唔見左戈隻能字....
其實gm係咪真係封人嫁... 我見到戈個封心名單都好似有d作落去咁....
[當然有好多真係用外掛比封者]
我記得有一位會員過會查一查數據...
唔通戈d數據出錯左就要封人=口=?

十週年勳章(賀詞)

真係唔知呀我..這張帖是想大家唔好睇咁多粗口

no粗口就是一篇好文章了xd"
咁樣仲好容易理解到....
===============分界線==============
其實用外掛過副本會唔會比人封尼個問題我諗左4日...
其實gm係咪真係用偵察系統偵察到d人用外掛過副本...
如果唔係咁點樣封人ga尼...[大多數都係pvp比人影相戈d先比人封]
我真係諗到頭都爆埋... gm夠竟會唔會捉用外掛過副本d...
================個人理解============
我覺得就算用外掛過副本都唔算好咩..
因為佢尼隻game出左個疲勞度,1日用完之後只可以等到聽日6點先可以在玩
我覺得尼個系統冇咩唔好,佢整疲勞度係防只大家唔好打得太耐...加上可以鎖住d外掛唔洗升咁快..
咁姐係用外掛比佢e家35lv,最多1日升1-2lv...當然壞處係數據亂晒...
但係用外掛過副本起碼好過同人pvp戈時開外掛...
(以上個人心得,不喜勿插哦>0<" )

十週年勳章(賀詞)

個條友能能聲

睇你呢個真係c服好多

唉... 我真係代d封錯ac戈d人傷心...
因為有d人可能用左成幾千蚊落去冇啦啦比人封左...
當然,只要自己冇做過,上去客服講.. 講唔店在講. 我相信應該會解返封ga
但係有d用外掛ga人士我真係覺得佢好無聊...
用外掛過副本就話有理由解釋到:日日都冇人入我組.. 冇人幫手又過唔到戈個任。
用外掛係pvp戈d真係唔知係咪用外掛用上腦..pvp戈d係玩家..唔係電腦控制..
如果人地發現到你係用外掛...我相信一定會有人影你相之後寄比官方人員..
[以上有小小火爆,,,請大家多多包涵]
(加多一句話,心平氣和is good 的 )

原帖由 qwwqw777 於 10-2-25 08:20 PM 發表
唉... 我真係代d封錯ac戈d人傷心...
因為有d人可能用左成幾千蚊落去冇啦啦比人封左...
當然,只要自己冇做過,上去客服講.. 講唔店在講. 我相信應該會解返封ga
但係有d用外掛ga人士我真係覺得佢好無聊...
用外掛過 ...

又唔會日日冇人做個個任以唔入你個team既= =
難度為普通既副本可以試下自己單通
高難度唔夠打既...咪打之前既副本lor...再唔係去打王寶都得...
點解一定要開外掛....而家好趕時間咩= =?
又唔係月費game = =""

既然問心無愧 點解唔抗爭到底呢?

聖人都有錯,某位叫次狼既朋友咪一樣比人錯封左
佢一直都堅持自己無用外掛,e家咪解封左(仲有賠禮)
大大個成功例子係你面前...

真係無用過就唔好放棄!!
要好似陳x聰咁!!比人sm左48小時都唔放棄先得架嘛!!
除非你自己本身身有C-___-..........

咁比如係戈d 伊芙卡戈d任... d人會唔急嗎...
ok...咁我錯了...對不起

十週年勳章(賀詞)

原來我做對了

囧rz.... 我是對Lightmen戈位會員說的... 他說全是對的..
我說的全是錯的... 真的很對不起哦=v="

十週年勳章(賀詞)

就憑呢張圖  亦係原post搵的=]

原帖由 qwwqw777 於 10-2-25 09:05 PM 發表
咁比如係戈d 伊芙卡戈d任... d人會唔急嗎...
ok...咁我錯了...對不起

急就去買點la = =""
如果冇記錯的話...外掛好似都是要錢的= ="""

忍影世界

我係客服同佢地講左幾日 佢地都吾開番ac比我?
由22號開始 我就同佢傾到e家 佢都比1封信我咋 我sd左5封喇
我洗咁多錢落去 連利是都用得7788黎買挫冰 咁又點?佢都係吾開 有錢大哂?我自問洗既錢係吾夠某d玩家多 但對我黎講都好多啦.佢sd番封垃圾比我做咩?話玩外掛會點?
我無用過外掛 佢都封?為左交代就封無罪既帳?其他game會發生d咁既事?
呢隻game d gm咁無誠意 我都無心玩落去 但我無錯 我一定要拎番隻帳
佢又吾諗下 我45lv用外掛做咩 玩game用外掛有咩意思? 用外掛收錢帶人升?我艾爾d錢多吾多 少吾少 但我都夠用 我e家吾洗再用錢啦 佢吾諗下我用外掛有咩動機就封?呢隻game d人真係好懶囉 係又封吾係又封

十週年勳章(賀詞)

原帖由 K.Y~勤 於 10-2-26 02:39 AM 發表
就憑呢張圖  亦係原post搵的=]
鬼唔知

原帖由 Lightmen 於 10-2-26 07:24 AM 發表

急就去買點la = =""
如果冇記錯的話...外掛好似都是要錢的= ="""

錯了
不用錢的....

原帖由 20102009 於 10-2-26 04:37 PM 發表
我係客服同佢地講左幾日 佢地都吾開番ac比我?
由22號開始 我就同佢傾到e家 佢都比1封信我咋 我sd左5封喇
我洗咁多錢落去 連利是都用得7788黎買挫冰 咁又點?佢都係吾開 有錢大哂?我自問洗既錢係吾夠某d玩家多 但對我 ...

你直接打電話去客服啦
E-MAIL佢唔會理你架
(正確黎講...
佢已經回覆左你一次=解答左你既問題
客服人員可以選擇繼唔繼續回覆)

系統捉外掛唔洗講理由同動機
問心無愧就打電話去問候下啦

我同你同一個公會...
見你OFFLINE4個小時就比人捉左
你有冇同過紫X 呢位外掛一齊打過副本?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 04:48 AM , Processed in 0.039765 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存