2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 請問大家有無試過呢個情況..
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 請問大家有無試過呢個情況.. [複製鏈接]

請問大家..有無試過玩劍狐時
當mouse指住何何裝備/狐吉之類既道具時 都要load大約一秒 甚至會lag機?
我玩左幾日都係咁 一開頭仲以為係遊戲特色-.-點知我fd完全無我呢個問題..
如果係咁點先可以整番好佢?

thx all~

原帖由 鬼﹏龍影 於 10-4-17 04:15 AM 發表
請問大家..有無試過玩劍狐時
當mouse指住何何裝備/狐吉之類既道具時 都要load大約一秒 甚至會lag機?
我玩左幾日都係咁 一開頭仲以為係遊戲特色-.-點知我fd完全無我呢個問題..
如果係咁點先可以整番好佢?

thx a ...

我都有哩個問題..好次一有d野重疊左..就會出現這種情況!
這是線路傳送的問題!
因為哩個問題永遠出現向下就到晚上時間!
而通頂哩段時間就無...應該是遊戲順暢!
你可以設置..降低遊戲的要求..這可能會順小小..
不知道是否還有第d方法'如有誤..再請大大指教

原帖由 nick1203 於 10-4-17 06:16 發表

我都有哩個問題..好次一有d野重疊左..就會出現這種情況!
這是線路傳送的問題!
因為哩個問題永遠出現向下就到晚上時間!
而通頂哩段時間就無...應該是遊戲順暢!
你可以設置..降低遊戲的要求..這可能會順小小..
...

我玩親隻隻game都無問題..係呢隻先係咁..
我部電腦雖然唔係最勁 但都唔屎嫁..所以我都唔知點解..
p.s 我用和記

我都有呀點d物品lag     不果我有個方法 唔會禁lag  就係.......全型模   我就唔會lag  中打怪順左幾陪
你地可以去試下呀

呢個問題我都有 只有隻game一開耐左就會- -

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

網速問題

原帖由 銀月°× 於 10-4-19 00:46 發表
網速問題

有咩辦法可以加快網速0.0?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 04:32 PM , Processed in 0.041682 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存