2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 純討論區,片已刪
樓主: samsam113
go

[游俠] 純討論區,片已刪 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

認真 我都係是但搵到個唱得好聽就dl

所以我都唔知邊個唱

http://nicosound.anyap.info/sound/sm6777990

禁下邊個パソコンへ転送
已有 1 人評分Good 收起 理由
帥鬼xd + 1 唔該晒a_a

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

支持樓主

成班人只係識睇片汁錯處
叫佢地拍片出黎lor
我唔認為會有幾好

sosad
睇怕自己人救唔到
敵人都殺唔到

我自問淨係識汁雞同呃傷
不過我主力係用貫骨果行...

原帖由 96478115 於 10-5-7 03:09 PM 發表
認真 我都係是但搵到個唱得好聽就dl

所以我都唔知邊個唱

http://nicosound.anyap.info/sound/sm6777990

禁下邊個パソコンへ転送

唔該加返個gd比你=x=

加油啦 咁多位純弓遊

原帖由 samsam113 於 10-5-6 11:53 PM 發表

當然我都有同舊幻影同烏合一齊同場打過
你講的(教科書)好岩,全中,100分的弓遊
但我個團戰士的比例係十個得3個左右
我仲要縮在後面貫骨嗎???

老實講,我好憎理論派的人,得個講字,講.............天下無敵,一 ...

我認同理論與實際是有很大的出入.很多時候都需要看情況.你說你團的戰士少.那可不可以著眼大體,街人戰士呢?而且,其實我說少了,應該包含前方劍士.刀遊.法師.那些都需要被救的.

1,火箭,毒箭係人多的戰線真係如理論派所講咁有用???
2,好過用精準磨到人地血???
3,火箭乜乜,毒箭乜乜,扣到戰士幾多之類之類,講的係人傷,岩嗎?我亂打都頭十,夠未?一定毒箭火箭先磨到戰士血?先有用嗎?

分點來回答你.

1,在人多的前線,我不認為有用,而我自己是把那些技能收起的.

2,我說了弓手應該以救人.擾亂法師.和汁那些其他隊友沒法殺到的敵人為主.所以磨血的話應該用在法師身上,那為何不用飛英呢.而我自己就是連精準也沒學.主用飛英.敵法師會更有被壓迫感.

3,我不認同.因為我根本不主張弓手打戰士的.

大團不收弓手或有限度的收,我想是因為好的弓手太少.不好的弓手會累死隊友,

而大團互壓的時候,箭雨幕是很重要的.如果多一個盾戰可能就可以增添殺人的機率.而在的大團都是以法師居多.盾戰也會很快死.但多一個好的弓手.懂得救人.放箭雨擾亂敵方法師團的話.我想會更好.

當然,我只是在評論弓手在戰場上的定位,而不是評論你的技術.

一夜之間多左咁多打手 - -

理咩論派姐
根本你自己就唔肯面對現實
比哂證據就話唔care
冇證據就話人小學雞

係啦 你依+好出名啦 2kf小學雞突然間唔抵得你咁勁 寸你啦
弓手輔助係依+大趨勢
自己死都要逆天而行
跟住好能慘咁話場場比人sm 殺到咁 有咁ge傷叫好好

係藍國入面 比人孤立 排斥 自己玩獨行
你係有料到 2年都發唔到圍??

一係你咁有自信 拎條片開個投票POST 睇下你打手多D 定係D針對你GE小學雞多D囉 勁人
我地依+集体針對你啊

如果你覺得咁諗自己開心d 你即管咁諗lo 不過你永遠唔會有進步

十週年勳章(賀詞)

弓遊我覺得 要殺人 殺d走得遠 可以飛鷹殺既就可以 有隊友係度 無謂下下同人搶 仲拖慢進度
多用蛛絲,毒箭,火箭 最硬既盾戰 dot傷害已經可以玩殘 睇d回post話你精準滿血戰士
打戰士最實際就係dot傷 就算慢箭 阻嚇性已經好大 係我面前 10隻有7隻中蛛絲都唔敢沖 包括盾戰
盾戰一慢左 想沖鋒陷陣都難幾倍 人頭 汁唔好太過份 因殺人而忘記左弓遊的責任 呢個係大忌

群雌粥粥爾

其實我一直好想問
什麼叫做你留係dy 只會有dy的水平
這一句未免太貶低或人身攻擊吧
加上
我相信以上的人不是評論定位吧
技術討論多吧
弓遊有多難玩 相信玩過都知啦-﹏-
我相信由公測玩到而家有心玩 知道點玩 可以指揮下人都知道戰場定位掛
好啦   用貫救人(定位)   你地又會話佢9貫
好啦   用箭雨打散(定位)  你地又會話佢呃傷
大佬
唔係事事都係稱職架-.-
人地放段野上黎
你地就講到一文不值
講到優點全沒
我不太相信你地批評牛爸爸
自己可以做到佢地的水平
自己係會有自己的打法
可能係有呃傷
但係我諗我身為叫同過牛爸一隊玩過的人
都知道佢係識救人
唔係你地講到呃傷 呃人頭
人地拍片上黎係唔係話
你睇下 我今次又有幾多幾多傷同人頭
喂 牛爸爸無咁講過lo

最後 希望有批評過的人 自己拍段野上黎咩野叫好的弓遊

原帖由 豆﹏腐 於 10-5-7 11:05 PM 發表
其實我一直好想問
什麼叫做你留係dy 只會有dy的水平
這一句未免太貶低或人身攻擊吧
加上
我相信以上的人不是評論定位吧
技術討論多吧
弓遊有多難玩 相信玩過都知啦-﹏-
我相信由公測玩到而家有心玩 知道點玩  ...

唔洗咁介意人地講咩

勁唔勁呢D野好多人心目中既定位都唔同 人地唔同意未由佢囉 何必強求

睇開D啦

有無技術 係唔係好弓遊呢D唔評論啦 如果唔係要拍片上黎

原帖由 ak494847 於 10-5-8 12:20 AM 發表

唔洗咁介意人地講咩

勁唔勁呢D野好多人心目中既定位都唔同 人地唔同意未由佢囉 何必強求

睇開D啦朋友

關鍵字dy

原帖由  於 10-5-8 12:22 AM 發表

關鍵字dy

當睇佢唔到

隻手係佢度 你阻佢唔到~~同佢講都係晒口水
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:33 AM , Processed in 0.041846 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存