2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔物獵人Frontier(MHF) 2000fun MYCARD小小計數優惠再益各獵人....
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 2000fun MYCARD小小計數優惠再益各獵人.... [複製鏈接]

Mycard點數 - 2000Fun網上商城直接購買:
Mycard 50點     原價HKD$12
Mycard 150點   原價HKD$39   2000Fun優惠價HKD$38
Mycard 350點   原價HKD$88   2000Fun優惠價HKD$84
Mycard 400點   原價HKD$98   2000Fun優惠價HKD$93
Mycard 450點   原價HKD$113   2000Fun優惠價HKD$108  
Mycard 1000點   原價HKD$250    2000Fun優惠價HKD$240

問題來了......
如果買150點.....就算優惠價都要38蚊.......但如果你買3張50點.....就只係要36蚊.......
如果買450點.....就要108蚊.....但係一張400點+50點......就只係93+12蚊......即係105蚊.......
如果買1000點.....就要240蚊.......咁照上面咁計~400點X2+50點X4......都只係(93X2)+(12X4)=234.......慳多6蚊雞-_-

少數怕長計......有D鐘意買點玩野~抽野o既朋友......唔怕試下.......
而且MYCARD都唔止淨係for MHF.......

以上資料唔知幫唔幫到大家.......小弟都未試過-_-只係剛剛見到2000fun有個廣告post......
諗到呢幾條怪怪地o既數姐......唔知2000fun知唔知......

其實呢個價應該係黎貨價x1.x既數黎...
因為我樓下間漫畫店都係呢個價...(附賣各點卡 加上另一間電腦鋪都係..)

住係2000fun 附近去買點先會平....
住得遠去買不如去附近d書店到買仲平...你估搭車唔洗錢咩-,-"

原帖由 辛巴仔 於 10-5-5 06:14 PM 發表
Mycard點數 - 2000Fun網上商城直接購買:
Mycard 50點     原價HKD$12
Mycard 150點   原價HKD$39   2000Fun優惠價HKD$38
Mycard 350點   原價HKD$88   2000Fun優惠價HKD$84
Mycard 400點    ...

買面額少的點數抵d  呢個其實已有很多玩家反映了

不過無辦法  香港代理set零售價方面係甘  我地2000fun 只係跟據零售價再平幾蚊去set 的 ^^

有d 客 想平既 可以購買 mycard50點
有d 客唔想煩唔想入甘多次 會1次買大面額點卡

基本上最好賣的是 my400, 450 及1000點   反而50點 就唔多人買 (入甘多次始終係煩>.<)

thx    ic

原帖由 乂。零銃。乂 於 10-5-6 09:52 AM 發表
住係2000fun 附近去買點先會平....
住得遠去買不如去附近d書店到買仲平...你估搭車唔洗錢咩-,-"

唔係賣廣告....但真係方便!~~
2000fun商城買~轉頭落街過數~唔洗去門市咁煩~~~
不過就要等一陣咁解low~~但其實效率唔差的!~

原帖由 handyli 於 10-5-6 12:02 PM 發表

買面額少的點數抵d  呢個其實已有很多玩家反映了

不過無辦法  香港代理set零售價方面係甘  我地2000fun 只係跟據零售價再平幾蚊去set 的 ^^

有d 客 想平既 可以購買 mycard50點
有d 客唔想煩唔想入甘多 ...

哈哈~我兩次都係o係商城買~
條code會sd過黎......都只係貼上貼落咁~~我唔覺好麻煩~哈哈~
現兜兜買卡自己慢慢打就真係煩o既.....最躁係打錯大細字.......哈哈哈~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-16 03:32 PM , Processed in 0.097658 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存