2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 給劍狐長命d既10大見議,歡迎大家發表意見(5月25更新) ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: angelkeung
go

[討論] 給劍狐長命d既10大見議,歡迎大家發表意見(5月25更新) [複製鏈接]

笑傲無雙

THX ALL
以下回覆番各位
(1)各主城區頻係玩家賣裝無咩所謂,但有時d某遊戲店係到sale點卡就好煩
(2)lag e個問題,本身本人都係lag過1次半次,但d玩家朋友都有話,星期三一更新野就又lag左d
(3)netvigator係有30m光纖,請上netvigator既網站
(4)部機玩sd都無問題,顯卡應該無問題
另外,我想問日後2轉係唔係得個封號,同一轉無分別?

原帖由 angelkeung 於 10-5-20 12:58 PM 發表
THX ALL
以下回覆番各位
(1)各主城區頻係玩家賣裝無咩所謂,但有時d某遊戲店係到sale點卡就好煩
(2)lag e個問題,本身本人都係lag過1次半次,但d玩家朋友都有話,星期三一更新野就又lag左d
(3)netvigator係有30m光纖 ...

只能告訴你 二轉 只係多左幾招技能
參加如下:
http://js.zone.gamebase.com.tw/zone/js/wekey/520

我部機絕對玩到,但呢2日係咁斷線,冇左成LV

笑傲無雙

D LAG都唔知邊到黎

原帖由 硬豆 於 10-5-20 10:19 AM 發表

大大你有無試過打去PCCW投訴?@@"
如果LAG到玩唔到真係有D問題。@@"

回硬豆

有呀,打過去好多次,每次都話check過機摟係冇事,師傅都上門睇過,但都係咁..

可能係單幢大厦式比較麻煩d,出面或者大厦有d維修工程又會影響喎(上門果個師傅係咁講)

不過我屋企用左網上行都7.8年 佢地話以前唔會咁 好穩定,但而家既網上行真係差左好多..

補充一下,我d fd如果住大型屋苑,屋村果d會好少少,姐係小lag  我呢d就大lag..佢行光纖

真係唔知點解會咁.....

樓主用緊咩DISPLAY CARD!! 廠機DISPLAY CARD 通常都唔勁.....打ONLINE 最緊要張DISPLAY CARD!!
同埋個人認為一部7-8千廠機勁唔過一部3千$砌機

讚好 ....
            不過而家....   好似遲左d...   10個朋友一齊玩劍狐 ... 而家得我一個....  不過聽日可能就見我唔到~~   #______#

玩過星曲WEB

其實樓主只係講下自己喲意見....就比人係禁話7頭....
但係依喲係意見炸bo...禁都要話人呀...唔該你地啦...小小野就係到話人7頭
我話緊個兩個人...自己知自己事啦..

廠機

路過贈言  廠機不是用來打機 只是用來打字而已

想打機3千銀貨仔 整部華石  已經好好用

完全同意樓上位朋友既路過贈言!

部電腦用左10年都有啦
玩劍狐都無lag

不過我希望劍狐可以宣傳一下網上的討論區/yahoo/facebook
真係好小人玩

原帖由 卍豆豆卍 於 10-5-24 07:35 PM 發表
部電腦用左10年都有啦
玩劍狐都無lag

不過我希望劍狐可以宣傳一下網上的討論區/yahoo/facebook
真係好小人玩

其實FACEBOOK有買過佢右上角個D宣傳位~不過岩岩果個星期轉左另一隻GAME@@"

原帖由 粉紅毛毛狼 於 10-5-23 07:52 AM 發表
讚好 ....
            不過而家....   好似遲左d...   10個朋友一齊玩劍狐 ... 而家得我一個....  不過聽日可能就見我唔到~~   #______#

你D朋友點解放棄唔玩呀?@@"

好心個官網公告就成日更新下啦~今日成25號~~最新的公告竟然仲係19號,

連公告都唔更新多d~~有d新玩家入黎第一眼的印象就係 無人理隻game~

起碼有咩消息都係官網出,而唔係係討論區公告啦~

最新公告係19號,真係印象好差。

笑傲無雙

回復 33# HK-Knight 的帖子

每個星期三更新一次,19號有幾差=.=??

笑傲無雙

請留令劍狐可以改進的意見

隻Game玩耐左就唔係好好玩(我D FD講)。
第1.佢地話冇得掛機,要掛又要買點,明顯要錢(唔係本人立場)
第2.隻Game死一次又冇10%經,又係要買點買個個只減6%經個個野(始終都係冇左D經),
        又係要錢
第3.造型冇永久(有都好難抽得中)...座騎又要買點抽...又勁難抽得中,又要錢
第4.隻Game主線任太少,唔係好足夠升到個個Lv既50%(又要打重任Ro幫任)
第5.我想講呢樓主,廠機係完全玩唔到Game,顯卡唔係用黎打機個D黎,
        自已去買D最正既硬件砌返部都唔洗6-8千蚊(你被坤啦)...
      你唔想咁曬錢就換張顯卡同RAM(有冇串錯?)就OK啦(如果唔想咁LagCPU最低要求就係雙核)

原帖由 jason343 於 10-5-27 07:28 PM 發表
隻Game玩耐左就唔係好好玩(我D FD講)。
第1.佢地話冇得掛機,要掛又要買點,明顯要錢(唔係本人立場)
第2.隻Game死一次又冇10%經,又係要買點買個個只減6%經個個野(始終都係冇左D經),
        又係要錢
第3.造型 ...

回應樓上的玩家。好感謝你提供意見。^^
我現在就逐點回應一下。^^

re:這個我也很難去改變甚麼-口-

又係要錢
    re:其實呢部份我地做左少少改動,雖然現時都係扣10%,不過我地都做左少少改動令大家玩得舒服d
           改動1:先前陰陽符由會扣經改剽不扣經
               改動2:岩岩個週既更新,我地加左個護心鏡的物品在戰場的獎勵中,只要用200群雄點就可以買到一個。變相你只要打下戰場,就可以用分買一個死亡唔扣經的物品,咁樣無用陰陽符既人都可以享有死亡唔扣經既優惠,當然大前題係要打下戰場。@@"

第3.造型冇永久(有都好難抽得中)...座騎又要買點抽...又勁難抽得中,又要錢
    re:其實新加既皇城告急同埋打十個都有永久野抽,當然唔想消費就要花多d時間玩,呢個係必定的~__~

第4.隻Game主線任太少,唔係好足夠升到個個Lv既50%(又要打重任Ro幫任)
   re:呢個我試著反應一下。@@"

我用網上行30m...一直都未lag過....係尋晚因為電腦問題係咁斷~重開冇事- -"

原帖由 angelkeung 於 10-5-19 10:19 AM 發表
(10)遊戲外掛日漸盛行,如何打擊?

外掛唔係日漸盛行,而係應該存在左好耐,係D幣商D錢打得越黎越多,如果唔係果班咸蝦燦唔會越叫越低價
由0狐果邊公佈出黎既名單就覺得班外掛D名好有規律,永久凍結對一般/外掛玩家黎講好甘,大佬就算係外掛隻角色都要掛上去架
但大家有無留意過官方鎖左咁多外掛,係完全無人係game入面/論壇投訴自己俾人當外掛鎖左(不論真假)既呢?
咁只證明被鎖既都係D覺得鎖左都無所謂既人……請自己諗點解
睇佢地D角色名又真係難怪玩家無發現佢地存在,以為佢地係石頭爆出黎

我都係因為見到D外掛多得太恐怖去左影ser,點知尋日又見到官方捉左外掛(不過少過0SER大半)
然後個陣頻D人既反應係「果幾隻上清外掛捉左拿?」,即係都應該存在左好耐,有D玩家升lv同佢地朝夕相對

大家不妨試下見到懷疑係外掛既角色就偷睇佢有無食小陰陽(click隻角色睇狀態)
之後落黎要點樣判斷佢係唔係可以舉報既外掛,就靠大家既觀察力喇,無理由係個論壇度貼哂出黎跟住等班咸蝦燦知道哂跟住識扮玩家架嘛

P.S.我都有sd過email去舉報D 低lv亂名人,後尾官方捉完先知我舉報既只係冰山一角……GM好野

聽聞兩個ser都有D台灣人開既外掛公會,呢D就我聽D高lv聽返黎既,有無人接力講故?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 12:46 AM , Processed in 0.051542 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存