2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 一些彩虹小遊戲問題
go

[討論] 一些彩虹小遊戲問題 [複製鏈接]

棒打老虎雞吃虫:成日玩棒打老虎雞吃虫 既時侯明明最後兩秒到一秒企入左圖案中間,但都當冇企入任何圖案而輸,有時見到人企左係圖外面但都舉牌,咁係吁系統接收得慢既問題定係我部電腦既問題呢,玩e隻game最關鍵係最後兩,三秒啊...
問答:有時改左版既舊問題又出番,咁叫人答新個個答案定係舊個個呢??eg明明改左主題曲,點解仲要跟tw主題曲既答案一樣呢??港服又唔係同tw同版本可唔可以出番d港服版本既問題同答案呢??成日都係咁搞到錯好唔抵..e家冇幸運卡既話想上頭15名都難...印象中今日12點問答就好似出左題同tw版本唔同既答案.

棒打老虎 最後果秒 只要你係移動狀態就當輸

我有時都係咁 入到個圈 都當我無人到
送我離場

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

可能係個SER load得慢啦
應該都唔俾人最後果幾秒轉
你咪早d企入去囉@@
智力其實好易答,咁佢唔肯改你咪用番舊答案都一樣可以答岩
直到佢改左先記另外新既答案囉
官方唔肯改我地都冇辦法嫁-3-

總之系統當你仲郁緊就會踢你出去
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-13 12:21 AM , Processed in 0.032584 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存