2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 彩虹汽泡Online 《彩虹汽泡》寵物及遊戲貼圖區 2KF鬥法盃--A組 「志在參與隊」-> B組「型英帥令正」 ...
go

2KF鬥法盃--A組 「志在參與隊」-> B組「型英帥令正」 豬和豬之戰 [複製鏈接]

2組的力量都很強大的!不過指示有一點點的問題

下次要加油呀!
已有 1 人評分威望 收起 理由
Mr.豪 + 20 參與活動

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

見到你GAME個頭像系我隊員-_-
仲以為你系佢..2場都犯規2場都輸曬

其實第一埸唔係話出先既可以出狀態技...咁對面出完-.-...我地第一埸係後手.唔係可以打咩-.-?
第2埸..我地出先手咁出狀態技...咁之後因為有人唔夠時間普攻左(事實犯左規)
有人可能話我地理解能力有問題,但係事實pk賽既規則都一舊舊,另外仲有個主持.
自己都唔知自己做緊乜.一時又話要等佢叫先打得.一時又話唔洗,等你叫得黎都自動打左人啦,
今次所有既錯失可以令搞下次pk賽做得更好,所以第一次搞成咁先可以令之後無論邊方面都完善d

原帖由 小鋒子仔 於 10-8-17 10:04 PM 發表
其實第一埸唔係話出先既可以出狀態技...咁對面出完-.-...我地第一埸係後手.唔係可以打咩-.-?
第2埸..我地出先手咁出狀態技...咁之後因為有人唔夠時間普攻左(事實犯左規)
有人可能話我地理解能力有問題,但係事實pk賽 ...

N0N0.系兩隊個RD都完先等於1RD..我地睇錯左 =   = 所以2場都犯左規..

變左隻豬上左鏡

我隻長青樹

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小鋒子仔 於 10-8-17 10:04 PM 發表
有人可能話我地理解能力有問題,但係事實pk賽 ...

要等嗌開始比賽先可以出招呢個的確係一個缺失 , 所以係決賽亦會改為一入戰就即打
但先、後手限制果度的確係一開頭都講明係雙方第一回合均不能用令人扣血性質的攻擊 , 並唔係賽制唔清楚=.=
= =何況根據我CHECK片所得 , 你地講第二場出唔切招既問題根本唔在於我發指令太慢 ,我亦唔係因為你地無聽指令就出招呢個原因判你地犯規
首先 , 你地自己既戰鬥時間SET得過短 , 根據我紀錄所得 , 你地戰鬥時間只係SET左20秒=.= , 根本就唔係可設定既最長30秒
第二 , 你地總共有4名隊員成功出招(含防) , 我懷疑係你地有位隊員打果陣發緊夢 , 搞到普攻左- -
第三 , 你地係10秒內已經有最少2名隊員出左招 , 證明大家根本無意識去等我發指令先再出招 , 論理上同我發指令發得太慢無咩關係 ,
最少係15秒內 , 你地除左發夢果位隊員外 , 其他的隊員已經全部完成發招=.=

原帖由 Mr.豪 於 10-8-18 12:59 AM 發表

要等嗌開始比賽先可以出招呢個的確係一個缺失 , 所以係決賽亦會改為一入戰就即打
但先、後手限制果度的確係一開頭都講明係雙方第一回合均不能用令人扣血性質的攻擊 , 並唔係賽制唔清楚=.=
= =何況根據我CHECK片所 ...

第一次PVP系我地既失誤=  =的確冇睇清楚賽制..
但我老實同你講我的而且確系SET左30秒..你入觀戰個陣已經系過左一段時間=  =
但吾系指你指示太遲.系我太心急同埋怯場所以出左招..我要出個招本身就吾系聖靈-_-..
另外我地普攻左個位隊員系因為隻寵放錯位吾知點算加上我出錯埋招所以先亂左=  =
系我地既問題..冇怪責既意思=  =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 SIU悠 於 10-8-18 01:21 AM 發表

第一次PVP系我地既失誤=  =的確冇睇清楚賽制..
但我老實同你講我的而且確系SET左30秒..你入觀戰個陣已經系過左一段時間=  =
但吾系指你指示太遲.系我太心急同埋怯場所以出左招..我要出個招本身就吾系聖靈-_-..
...

你地set既時間果度應該係真係30秒 我無計入觀戰果part時間入去, sorry先
唔係話歸咎邊方唔岩 , 只係想搞清楚件事 , 對大家對好
因為今次係第一次搞 , 所以決賽都會盡量吸收初賽唔好既野再改善
歡迎到時黎觀賽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:21 PM , Processed in 0.029931 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存