2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 星海爭霸 StarCraft 星海好Q多白痴
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 星海好Q多白痴 [複製鏈接]

我發現好多愛玩封門後做小小士兵自己在家裹發展的人(他們都是白痴)
敵人打快攻 3個打一個 你的隊友死硬 你得小小士兵又出唔到去
你又唔好幫手 人地就1個1個咁打 最後死靜你一個你可以一打3嗎???
你最後都係死

唔封門比人快攻仲快gg啦-__-

係要封左門之後,有兵再同隊友一齊攻人

你唔封門..你頂得住神族狂戰士咩~_~同埋小狗快攻

封左門可以開其實無咩壞處

係有d白痴封完門..有兵又唔幫隊友

成日龜係屋企,又唔起二磺..

岩岩輸左兩場

都係d隊友唔夠打一陣就跳

唔識快攻...攻唔到又跳~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 NEC338 於 10-8-22 04:09 PM 發表
我發現好多愛玩封門後做小小士兵自己在家裹發展的人(他們都是白痴)
敵人打快攻 3個打一個 你的隊友死硬 你得小小士兵又出唔到去
你又唔好幫手 人地就1個1個咁打 最後死靜你一個你可以一打3嗎???
你最後都係死

我發覺你仲白痴,你估你打1v1?你唔封口,比人rush你咪比人打爆哂d scv囉,傻系,你冇哂scv玩撚?唔駛玩,可以講GG完場!

原帖由 cyw1999 於 10-8-24 03:21 AM 發表

我發覺你仲白痴,你估你打1v1?你唔封口,比人rush你咪比人打爆哂d scv囉,傻系,你冇哂scv玩撚?唔駛玩,可以講GG完場!

我諗佢係指d人封完門...做兵

但係d兵剩係死守係屋企

隊友比人攻又唔幫ja

佢可能表達得唔係甘好...

意思上大概係甘~

記得某人曾說過...隊伍不是一個加數而是乘數

10人攻擊10人最後可能是兩敗,但若30人攻擊10人,多人數的一方必然只有少於5人的死傷

比起甚麼APM甚麼奇襲,人數才是戰勝的關鍵...

封門都出唔到去
你果個咩封門黎?
scv 門?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:22 AM , Processed in 0.033570 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存