2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 舊歷史 花生任食 夕陽與真城對話log
go

舊歷史 花生任食 夕陽與真城對話log [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

月輪:夕陽一向都係咁
真城若流:我一直想搵1個上進 有野心 有行動既團
月輪:-.-
麥田捕手:-.-
武豐:你指d 咩先..個人技術定團體精神先
真城若流:我一直諗住再轉國
月輪:你....入錯團
真城若流:團體
CLOUD:88- -
麥田捕手:有夕陽3子回歸 都話無變動
紅霞之刃:上進呢到就冇 野心行動就有a_a
小暮:收競技埸入埸卷code
月輪:野心 a___a?
離魂魚:夕陽唔想做大團傢= =
CLOUD:感覺如何 痴膠線
真城若流:番左dd人係唔夠
武豐:e 度人人都打到熟晒..默契係差d
真城若流:唔想做大團?
艾麗:你咁認真
吻別乂小黑:.= =
武豐:做大團?? 人人入點買a 石??
艾麗:我接唔到落去
吻別乂小黑:打機姐
柑桔:@@
真城若流:大團唔代表一定要a石     #1
月輪:夕陽一向低調 只求大家fd底打機
真城若流:打機都可以認真
武豐:開vent 玩...我落命令你地跟住做?
天津八雲:@@
真城若流:咁好抱歉 我直接d講句 我入錯團了
吻別乂小黑:我地點同人地n團比姐.- -
武豐:你去c 團啦
月輪:c團岩你
modou:要轉國先O岩
月輪:烏合
真城若流:希望你地唔好介意
modou:黃國冇團勁
安田康:c團個style 同我地差唔多
天津八雲:c團 都唔好得幾多
武豐:c 團會比較適合你
真城若流:c團有咩好
武豐:唔介意呀真係
crazy:係勁夾咩人都得啦-.-
紅霞之刃:C團會比夕陽更認真@_@
安田康:都係志在一齊打仗
月輪:烏合會比較岩你玩
奴奴:多左個vent 不過入面好多小圈子
crazy:烏合是軍訓
真城若流:烏合 冇意思
modou:去籃國
CLOUD:感覺如何 痴膠線
安田康:不過你諗下你係團長會點搞
月輪:咁fez無團岩你玩
吻別乂小黑:咁你自己訓練一支出黎啦
紅霞之刃:好似越講越離普@@
crazy:軍訓
真城若流:都好
modou:全FEZ籃國最國
crazy:\(^O^)/
真城若流:估唔到
武豐:唔好咁激動住
艾麗:要征服世界,玩TRAVIAN
百事可樂:c團有咩好?
百事可樂::身嬌、腰柔、易推倒!
皇者YUI:咩事呀你地
真城若流:你地原來咁諗
麥田捕手:吊 認真d la
月輪:笑左 =]
離魂魚:人地有目標係好事= =
CLOUD:我都唔識玩
天津八雲:唔好洗 ok?
月輪:笑左 =]
crazy:我目標係殺20人頭
真城若流:我忍緊...
皇者YUI:現家仲係團友 大家友善d呀
紅霞之刃:呢到大把曲線發言-.-
modou:團練嗎
紅霞之刃:呢到大把曲線發言-.-
艾麗:我見標係死20次
離魂魚:你地班pk佬唔好笑人= =
百事可樂:c團有咩好? 身嬌、腰柔、易推倒! <不代表全團立場
於「索恩平原」向蓋布蘭德國宣戰了。
吻別乂小黑:死百事
艾麗:目標
艾麗:=_=
月輪:咩叫曲線發言 ._.
真城若流:好友善了 係人地對我唔友善
crazy:......
痴線a_a:招人入教3
吻別乂小黑:果個係蘿莉3好
「庫勞山脈」受到埃索度國的進攻。
紅霞之刃:好似76輪咁唔係直既 咪曲架囉-3-
武豐:真城
月輪:-3-
安田康:正經緊,唔好講笑住先
真城若流:?
奴奴:如果比你係團長你會點做
月輪:<---- 堅直 你要唔要試下
武豐:你講下你想入既係咩團..同埋想點打法
離魂魚:我試
CLOUD:痴線小跳小D 比人捉到你喊
紅霞之刃:一陣先 大佬要講野
真城若流:如果我係團長 我甚至會買a石比團員   ↑請拉上去睇 #1
離魂魚:我型唔型?
月輪:嘿嘿嘿~~~
化z:你試下入權傾天下..應該岩你
痴線a_a:吾識玩-口
月輪:=]
星月雪:= =a石
CLOUD:係咁多 無其他@@
麥田捕手:支持 真城做團長
離魂魚:=]
吻別乂小黑:a石夠啦//囧
安田康:大團唔洗a石wo
真城若流:我係戰國時期 已經想咁做
止戰之殤:中point
痴線a_a:入泥玩多陣.
crazy:不如聽我講好嗎?
紅霞之刃:推倒安田膠@@?
痴線a_a:入泥玩啦
modou:支持武豐落台
天津八雲:吹水停止 please
止戰之殤:真城我跟你
crazy:你想搞到打場嬴場加指揮?
止戰之殤:過1set a攻防來先
武豐:反武豐政權既聲音月黎月大
安田康:我覺得 r石都好夠打
吻別乂小黑:唔好笑住
月輪:人心=愈
真城若流:有 當然要用最好
麥田捕手:吊 我企真城果邊先
夜月King:咪又係錢~~有錢先有野心
止戰之殤:好認真..真城我跟你
離魂魚:武豐=]
吻別乂小黑:真城大老
真城若流:冇錯 呢個就係現實
奴奴:a石誘惑丫-.-豐哥
離魂魚:安心的退
皇者YUI:大家唔好玩住
吻別乂小黑:a石神..!!
皇者YUI:大家唔好玩住
「霍克高地」被埃索度國奪取。
皇者YUI:有一個團好岩你
crazy:你做團長就知道好難做到無敵-.-
安田康:即係做以前g團既野
夜月King:我都好有野心架~~自己入石
皇者YUI:係紅國 叫做g團
艾麗:唔知點解我成日睇武豐睇左做武警
真城若流:一定
皇者YUI:有一個團好岩你
皇者YUI:係紅國 叫做g團
真城若流:我知我冇呢個能力   #2
月輪:挑.....我夠場場5A石, 又唔見我有野心既
安田康:問題又出現
安田康:問題又出現
天津八雲:囧
小竦摩卡:收唔收人?
止戰之殤:好認真..真城我跟你
真城若流:除左黃國綠國 其他國say no...
安田康:你知依家夕陽無野派
紅霞之刃:你曲架嘛
離魂魚:挑有錢仔走開
月輪:=]
百事可樂:==================分界線===================
金色之闇:大家冷靜d先
武豐:限收精英
吻別乂小黑:a石神..!!
月輪:我出團先 =.=
皇者YUI:g團 真係岩你 佢地會送點比團人
安田康:個個為左a石而入黎既人,比我地都無用
武豐:你係唔係精英
月輪:<-----廢人
小竦摩卡:唔係bo
百事可樂:====================靜=====================
皇者YUI:呢個係真
CLOUD:肥輪不嬲係行先死先果咋 你的野心節省點
小竦摩卡:我新黎=[
真城若流:g團 佢送野比我 唔關我事- -
CONSTANCE:賣創造天使弓,40lv 72 攻
紅霞之刃:真城 我都係五國玩過 藍國入過烏合 綠國入過my
b n團 紫國入過v f
紅霞之刃:但係番番黎黃國

crazy:野心到那裡為目標定左未?
夜月King:月輪街場都入5A咁能有野心?
安田康:我地要既係黃國人,唔係"紫國人"!!
紅霞之刃:你玩得耐就明點解a_a
月輪:我既野心!! 係支配0之 A____A
Tea乂檸檬:不過g團有冇實力就見仁見智
武豐:咁打機好玩嗎
離魂魚:月倫未食藥
星月雪:打機要朋友 =] 好玩就好
武豐:係左嬴而去打機為咩
crazy:安田
麥田捕手:最僧紫國D仆 街!
離魂魚:比d藥佢
安田康:?
crazy:我要既係人頭>.<
吻別乂小黑:我係黃,國就係黃國亡!!!
真城若流:係 因為有成就感
安田康:哈
月輪:=.=
百事可樂:=口=
止戰之殤:真城我跟你....過 1set a攻防來先
皇者YUI:麥田 你...
離魂魚:麥田你好假
modou:口米 分身
皇者YUI:夠膽講多次
天津八雲:唔好抽水住先啦
安田康:麥田開始又狗變緊做人
吻別乂小黑:爛田唔好話自己啦
吻別乂小黑:爛田唔好話自己啦
安田康:嘿嘿
百事可樂:紫國有咩唔好!!!!!
止戰之殤:真城我跟你....過 1set a攻防來先
真城若流:我都希望大家冷靜d先 唔好搞到好似分裂咁
月輪:X2
魔法棉花糖:係wo 口米未比石我丫
皇者YUI:止戰你夠 
麥田捕手:心在夕陽
武豐:真城
吻別乂小黑:死左紫國
crazy:其實我地想是團結多過強大
離魂魚:身在紫國!!!
紅霞之刃:夕陽個個都係講一套 做一套。
武豐:唔洗理佢地吹水
麥田捕手:真城
武豐:由其係麥田
crazy:我講殺人就真係殺人嫁
夜月King:閃人~~你地繼續研究~~B
crazy:我無呃你
紅霞之刃:唔信 你睇下麥田就知
止戰之殤:8
CLOUD:中點 由其係麥田
安田康:88 king
吻別乂小黑:88
modou:8.
百事可樂:紫國4大神獸,一場出齊4個包嬴A_A
麥田捕手:下次 夕陽30人on 有得打n團40人 你到時再講la
真城若流:對每一個人既發言 都必須重視
CLOUD:88 高佬KING
武豐:麥田係夕陽 花名 深海水怪
離魂魚:8
吻別乂小黑:你太認真啦.- -
夜月King:=.= 就黎做老豆KING
奴奴:其實你話派a石比我地係想我地點先 想我地勁既話派a
石冇用架喎
真城若流:唔係想你地勁
吻別乂小黑:公嘉曬啦
CLOUD:結左婚?
真城若流:只係想盡量幫得幾多得幾多
止戰之殤:@@有bb?
吻別乂小黑:我地好廢咁話.- -
crazy:真誠
麥田捕手:下次 夕陽30人on 有得打n團40人 你到時再講la
離魂魚:邊個有b啦?
吻別乂小黑:我地好廢咁話.- -
安田康:佢結左啦
艾麗:其實
crazy:要幫就要先而小隊為先-.-
夜月King:唔講住 你地問D熟我既人~~B
月輪:<----好廢
crazy:再而強大
百事可樂:有a石唔等於勁,唔等於一定嬴,你明唔明
止戰之殤:88888
艾麗:我唔駛人派A石俾我...
真城若流:係
艾麗:我只係想要水錢=_=
crazy:無技術有a石一樣無用-.-
真城若流:我從來冇話有a石 大曬
CLOUD:咁後生結婚= =
安田康:king佢結左扎啦,咪聽佢吹水
皇者YUI:喂喂 有冇人教我滑步
真城若流:只係有好過冇
離魂魚:問麥田
月輪:傻仔KING -.-
離魂魚:佢r左唔少
modou:我一仔一女啦
止戰之殤:=.=
modou:今年29
百事可樂:如果你用a石黎叫一班人黎玩
星月雪:我都滑唔到 =]
武豐:真城..打機為左開心..同樂趣..唔係好似番工咁...仲
要入錢打機為左嬴

真城若流:唔係...
百事可樂:咁玩落冇意思
安田康:?
離魂魚:可憐的朋友
crazy:我想問
CLOUD:哇 成班老爺
皇者YUI:喂喂 有冇人教我滑步 教識左我 會好開心
CLOUD:我先18
已有 6 人評分Good 收起 理由
cloud_tong + 1 呢個good係比我個名有出現
jackjack0303 + 1 感謝分享!
jccy1101 + 1 個對話幾耐架-.-&quot;
翎小心 + 1 嗶睇到我想入夕陽玩LOL
godsky + 1 令我認識到黃國神人 利害利害
khsora + 1 麥田係夕陽 花名 深海水怪 A_A

總評分:  Good + 6   查看全部評分

crazy:田田係咪衰人黎?
天津八雲:-.-
紅霞之刃:係!
CLOUD:岩岩生完日
吻別乂小黑:打機姐唔使咁呀
crazy:但係-.-
天津八雲:我仲好後生架
crazy:佢帶我入黎喎-0-
真城若流:開心?? 只要我能建立一個令我滿足既團 我就開       #3

安田康:佢係煩人黎
紅霞之刃:帶你入黎 r你水錢
魔法棉花糖:上次活動果d a石快用完la ~
crazy:我無比錢佢
安田康:佢諗住帶罪立功
奴奴:咁點你先滿足丫-.-
紅霞之刃:帶你入黎 等你覺得佢有恩於你
紅霞之刃:之後...之後....
安田康:麥田佢係夕陽 係奴隸身份黎
金色之闇:@o@
離魂魚:強r你d野
crazy:唔會瓜-0-
麥田捕手:一返黎 夕陽即刻 強大左
crazy:佢對我好好呀-0-
真城若流:雖然唔一定要大團 不過    #4
吻別乂小黑:你都話你鍵立啦.- -
天津八雲:麥田 r左唔少野
紅霞之刃:披著羊皮的狗
安田康:佢見大佬唔係度,做左漢奸,走狗
真城若流:至少有班人能夠跟隨     #5
百事可樂:都係果句啦,自己想點就點...
crazy:咁.......
crazy:我帶多幾個人來-0-你地會點-0-對我
月輪:原來我D A石都就用完 -.-
糶鼡辘:HI
crazy:會一樣咁對我嗎-0-
離魂魚:去買d
月輪:又要買 囧
糶鼡辘:BACK
安田康:hi
紅霞之刃:首先咬殺你
星月雪:有錢人 >.<
吻別乂小黑:hih
離魂魚:送d比大家=]
麥田捕手:早d返黎la 妖
紅霞之刃:然後咬殺埋你帶入黎個班-﹏-
CLOUD:肥輪 今期輪盤係乜
crazy:-0-
天津八雲:a石 呢d野 會買既就會買
月輪:唔知
crazy:咁我而家咪好[慘-0-
紅霞之刃:今期輪盤咪n期前個d武器-.-
crazy:你地會對我點
糶鼡辘:我老 母打麻將
麥田捕手:又開25也!
真城若流:我諗我留係到都已經冇意思了
麥田捕手:又開25仔!
CLOUD:紅色果套共通幾時既
月輪:CLOUD 你唔抽套裝?
糶鼡辘:del左acc啦
吻別乂小黑:咩25仔
安田康:其實我知依度有部份人,會見個團沉就會各自飛
皇者YUI:大家可以學我 唔買a石 玩大細一次有b石用
月輪:紅色?
CLOUD:甲蟲果套?
月輪:係
真城若流:成班人 咁既語氣
modou:唔好意思 我有一仔一女要湊 冇閒錢買A石
離魂魚:安田一都係講麥田=]
CLOUD:唔抽啦 好狠樣衰
麥田捕手:留底係度GA 就係 ENJOY E個團先係度
真城若流:仲以為你地好好人
安田康:夕陽個宗旨係 一齊玩

月輪:有紅色共通咩?
CLOUD:我著出去 D女見到我走
天津八雲:真城
紅霞之刃:女個套-.-?
crazy:我中指係殺人
糶鼡辘:咁多人
modou:我地團就算 打輸都玩得開心
吻別乂小黑:我地壞人黎                    || 夕陽重點
離魂魚:夕陽d人係on99                  ||  夕陽重點

crazy:我係癲的
離魂魚:唔好放係心
糶鼡辘:cloud幾耐
月輪:<---76
天津八雲:如果覺得佢地語氣有問題 直吊 得存啦
紅霞之刃:我喪的
天津八雲:如果覺得佢地語氣有問題 直吊 得架啦
crazy:76認同
安田康:以前2個又係咁打
離魂魚:你睇
糶鼡辘:痴線幾耐
奴奴:除左我ok;]
離魂魚:d人76都認
CLOUD:唔知 岩岩見到人著
真城若流:  你冇做錯 我吊黎做咩
安田康:夜晚得5個又係咁打
離魂魚:你知有幾on9
吻別乂小黑:咁你又吊...囧
月輪:凸=.=
金色之闇:一團人開心its ok
天津八雲:我做過示範
modou:哈哈
紅霞之刃:差唔多啦 吊啦 aoa
安田康:咪臭係
crazy:我好唔開心殺唔到人時
月輪:刁
天津八雲:吊9你地 語氣好d得唔得呀
星月雪:凸凸凸凸!!
麥田捕手:我地好多過來人 走左團 都返返黎
紅霞之刃:我有d被虐性質 吊我啦 wow...
糶鼡辘:影大合照啦 咁齊人
麥田捕手:我地好多過來人 走左團 都返返黎
止戰之殤:琴晚4點幾果陣得4個人都係咁打la=.=
月輪:凸膠你 8雲
麥田捕手:無他的 因為夕陽有麥田係度
奴奴:對唔住囉..
安田康:我同豐一返黎,人氣持續高企
天津八雲:come on~~~
吻別乂小黑:爛田講爛野
吻別乂小黑:爛田講爛野
離魂魚:吊大力少少我受我起=]
天津八雲:睇下邊個硬d
止戰之殤:琴晚4點幾果陣得4個人都係咁打la=.=
真城若流:我依+正係知道 好多人好串
CLOUD:我想走...
安田康:成個黃國帶動哂.....哈哈哈哈
安田康:你地唔洗走
琳亞:收馬修褲手鞋
安田康:我去食煙先
天津八雲:老賨講
CLOUD:一見到夕陽有麥田呢句
月輪:聽我講幾句野
天津八雲:老實講
吻別乂小黑:安叔正能量
CLOUD:有衝動
月輪:聽我講幾句野
麥田捕手:-.-
modou:呢個團 真系個個都串
月輪:不如搵場國戰
金色之闇:=;=
真城若流:原本我離開夕陽都算了 依+真係想番綠國好了   #唔知幾多了
麥田捕手:麥田是個寶
modou:除左我
吻別乂小黑:我好串..
天津八雲:網上世界 呢班76語氣算ok架啦
糶鼡辘:夕陽有三寶
真城若流:咁係唔夠
止戰之殤:綠國你叫咩名呀^^?
crazy:我係大寶
真城若流:遲早你會知..
modou:串 七 膠
crazy:你係金元寶
止戰之殤:綠國你叫咩名呀^^?
星月雪:凸凸凸 =[
止戰之殤:而家講我知ok?
艾麗:我係6寶半
真城若流:依+唔係時候
百事可樂:點解我feel唔到串咀既地方-.-
糶鼡辘:咁多新人
紅霞之刃:綠 紫 藍 三到都令我灰哂機 所以我長註夕陽
吻別乂小黑:你...你..你想點呀
離魂魚:吊你地語氣好能d呀,講能晒粗口做咩= =
糶鼡辘:d新人知唔知我咩名架
月輪:係2KF, 我已經講過你知, 黃國唔係你咁諗, 係你死都
唔信

小竦摩卡:收水出死靈0/50
艾麗:唔知,讀呀
天津八雲:真城呀~ 我地就係咁~
真城若流:因為我好固執    #唔知幾多+1

月輪:一早叫你唔好合團, 又去合
糶鼡辘:o...
真城若流:合團係必須的
離魂魚:唉
百事可樂:紫國,該走既都走曬.....
艾麗:唔識讀呀,DELEEE左佢啦
月輪:你根本就唔明
星月雪:我唔想好似魔獸咁打卡返工呀~~
皇者YUI:其實 我地邊有咁多新人 係到既 好多都係舊人
離魂魚:我對夕陽好失望
吻別乂小黑:你太認真啦.- -
皇者YUI:其實 我地邊有咁多新人 係到既 好多都係舊人
糶鼡辘:最憎紫國 唔好提
月輪:你根本就唔明 點解合唔到
奴奴:係-.-
離魂魚:又有r野佬又要語氣唔好=[
真城若流:所以我不斷試
天津八雲:黃國 係太多山頭
艾麗:係,最憎紫國
麥田捕手:唔好係我面前提紫國 唔該
百事可樂:我紫國出黎嫁/3\
艾麗:要黎拜
止戰之殤:真城我跟你la..你俾1set a攻防我先la
紅霞之刃:為玩而玩 至少我係抱咁既心態打機
吻別乂小黑:可能我地要求低..= =
crazy:最憎特首
糶鼡辘:...最憎紫國d人
月輪:說真的, 你要求既, 只有烏合比到你
crazy:最憎特首
天津八雲:幾個大既 都唔服其他人
百事可樂:-____-
吻別乂小黑:可能我地要求低..= =
modou:踢左 止戰先啦 雖然我同佢一樣
真城若流:如果要a石先跟我 你求我 我都唔會收你   #唔知幾多+2
crazy:真誠我都跟你-0-
離魂魚:同意=]
crazy:我雖要a石-0-
CLOUD:認真講句 只要有幾個岩KEY一齊玩就夠
modou:俾個副隊我做 我踢止戰先
麥田捕手:真城 我支持ga係你你個 idea
吻別乂小黑:可能我地要求低..唔岩你謂口..我同你講聲sor
幫你唔到= =
洛克人Jack:大家好
紅霞之刃:jack早
月輪:膠仔, 佢都未明
crazy:我好好有心
糶鼡辘:jack哥
離魂魚:hi
天津八雲:yo jack~
皇者YUI:cloud 講得岩 €~~
CLOUD:所謂大團不外如是多人 技術水平唔係個個咁高
皇者YUI:cloud 講得岩 €~~
百事可樂:hi
真城若流:技術水平唔係重點
吻別乂小黑:可能我地要求低..唔岩你謂口..我同你講聲sor
幫你唔到= =
離魂魚:夕陽d人真係吊唔化=]
crazy:<==技術是白痴
CLOUD:講1**完
CLOUD:講_撚完
真城若流:你地唔係要求低
crazy:我要反特首
星月雪:=口= 真係唔國戰呀~~~
真城若流:係我要求高      #唔知幾多+唔知幾多
隨風舞:有無人國戰??
春光炸舌:<
crazy:我要求場場20件人頭
痴線a_a:國戰中
crazy:愛呀呀呀~喔~愛的抱抱
皇者YUI:你個個團 入左都話唔中意 你地點點點咁 最後
只會搞到自己既問題咁

百事可樂:國戰同國戰中間隔成粒鐘!!!
痴線a_a:春光宜家先出番泥
洛克人Jack:大家好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
痴線a_a:@@
麥田捕手:HI JACK
紅霞之刃:你要場場都不敗既 叫番默戰番黎再玩百戰不敗
離魂魚:hihihhihi
武豐:hi 柒頭jack
金色之闇:hi
modou:搵場啦
月輪:佢要既, 係有目標地國戰, 形式上有D似以前既C團咁
吻別乂小黑:烏合幫到你
真城若流:冇話場場要win                #唔知幾多+唔知幾多+1
modou:唔場 我去睇四仔了
麥田捕手:之後味一樣有輸過
星月雪:老默書埸會alt+f4
洛克人Jack:急收龍魂1大粒 1m
天津八雲:MOMO
月輪:我學左老默 =.=
百事可樂:賣龍云一粒18m
金色之闇:-.-
吻別乂小黑:你最簡既要求係咩
modou:嗯
天津八雲:momo 有咩睇 ????
洛克人Jack:咁貴!!!
皇者YUI:我以前都係輸場 走人
modou:FOXY 打無碼
春光炸舌:神人Alt+F4唔小@@
真城若流:一班有文化有品常on忠心既人
離魂魚:輸到化
天津八雲:凸 仲用foxy
紅霞之刃:戰績者。
月輪:輸都唔緊要, 唔好死到上榜就得 =.=
離魂魚:一輸會做on9
洛克人Jack:20m 有冇人整粒用下?
百事可樂:忠心..
月輪:輸都唔緊要, 唔好死到上榜就得 =.=
吻別乂小黑:忠心.= =
麥田捕手:真城 你講緊我咁WO
crazy:市中心
止戰之殤:100m放龍云一粒
金色之闇:有
modou:最近用到 陪電腦就壞
離魂魚:麥田朕皮
百事可樂:當左有d皇帝式..
紅霞之刃:有文化 有品 忠心 <<我做唔到-.-
離魂魚:收皮= =
吻別乂小黑:爛田又黎啦
吻別乂小黑:爛田又黎啦
皇者YUI:真城 你要去藍國 你要既係一大班雙失青年 長            <不代表夕陽立場
on

皇者YUI:真城 你要去藍國 你要既係一大班雙失青年 長
on
糶鼡辘:趨淨係得忠心
糶鼡辘:我
百事可樂:忠心,你要記住,果班團友唔係你既手下
月輪:有文化 有品 忠心 <-----狗?

真城若流:冇話係手下
離魂魚:文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文
化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化
呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文化呀!文
月輪:有文化 有品 忠心 <-----狗?
吻別乂小黑:,,- -
安田康:依d唔係你講一句野人地就服你
天津八雲:"一班有文化有品常on忠心既人" <=== 呢d人比我
就唔想要
真城若流:唉 你真係玩野架wo
洛克人Jack:thx
吻別乂小黑:忠心甿
洛克人Jack:打杖未?
紅霞之刃:戰友係要信賴 唔係忠心..

CLOUD:<-不嬲無文化 句句粗口 你老闆@O@
金色之闇:^^'
天津八雲:"一班有文化有品常on忠心既人" <=== 呢d人比我
就唔想要
離魂魚:sor= =
吻別乂小黑:忠心囧
月輪:8雲 你岩
離魂魚:我都on9左
crazy:戰友不能是中心
武豐:我感覺到lin 果股氣
真城若流:忠心 係指 就算我離開左fez 佢地唔會因為咁走

奴奴:好似真係去打緊杖咁-.-
吻別乂小黑:我真係唔知果好
星月雪:唔信紅刃 =[ 佢成日引一班人比我                        何解我成日比人圍/ \"
奴奴:好似真係去打緊杖咁-.-
止戰之殤:on9膠成日吊人老[母嫁la
crazy:?
紅霞之刃:a_a
百事可樂:哇
星月雪:>.<
紅霞之刃:幾好 攬住一齊死呀喵喵
洛克人Jack:打杖未?
百事可樂:依d野,唔叫忠心-_--
modou:前一排 唔見團長 我只能走團
安田康:hi jack
modou:算唔算忠
真城若流:我好似雞同鴨講 講極都唔明
天津八雲:我想話呢d人跟本做唔到朋友
武豐:其實佢地覺得我柒先入黎同我玩
吻別乂小黑:即係你自己去玩令一隻game我地一定要去玩
皇者YUI:我覺得 你自己真人有一班朋友一齊玩先 會較好
 唔係好難做到你心目中要既野

天津八雲:你直頭 on(啦
洛克人Jack:拿拿林打兩場訓
吻別乂小黑:黎d就係忠心..??
吻別乂小黑:即係你自己去玩令一隻game我地一定要去玩
離魂魚:麥田都話自己係忠心...
吻別乂小黑:黎d就係忠心..??
crazy:你想講既中心是錯你只能說不走團齊心就行
CLOUD:其實我入黎係因為JACK
真城若流:不過很抱歉 我現實中冇朋友
modou:武豐番來 我就入番團教 下佢點玩
吻別乂小黑:陰公囉.- -
真城若流:不
百事可樂:我覺得
crazy:現實中無朋友只是你圈子小不是沒有
百事可樂:係**格既問題..
洛克人Jack:cloud
武豐:唔該modou 我叻左好多
百事可樂:[性
紅霞之刃:陰公豬-.-
CLOUD:而家有痛腳唔走得
吻別乂小黑:很毒..- -
百事可樂:有d野,要自己改,唔係人地改黎就你
百事可樂:有d野,要自己改,唔係人地改黎就你
皇者YUI:現實中冇朋友 就要諗下係咪你問題
吻別乂小黑:很毒..- -
離魂魚:可憐的膠兄
皇者YUI:係game到 可以當玩
百事可樂:我地班都有個咁既人
天津八雲:~~~~~~~ s t o p ~~~~~~~~
真城若流:不過呢個唔影響fez
皇者YUI:真人 冇朋友 你就有問題
洛克人Jack:cloud,12號黎香港睇世界杯
安田康:喂喂我都無,點搞先依獲野
化z:你入權傾天下啦!佢地個idea同你一毛一樣
月輪:國戰既人請 揮手
天津八雲:唔好討論呢d野
CLOUD:13先得
真城若流:我既生活唔需要朋友
春光炸舌:<
CLOUD:12星期六
吻別乂小黑:咩野呀安叔
安田康:搵場
百事可樂:舉手
CLOUD:星期日先有假
皇者YUI:手 +1
星月雪:揮尾~~~揮揮揮
離魂魚:安田你去一邊畫圈吧=]
隨風舞:手
春光炸舌:手 +2. 爽手
安田康:我揀朋友好高要求
麥田捕手:真城 搵 曾任權話入會
真城若流:算了
安田康:無錢唔可以做我朋友
吻別乂小黑:唔玩啦訓教走人
真城若流:唔想再講了
crazy:我討厭你
金色之闇:一個好ge團,帶團人物真係好重要=一個團的靈魂
百事可樂:真城:自己鍾意啦
真城若流:我番綠國了
真城若流:也許大家總有一天會明白

洛克人Jack:咁不如13號網聚la
真城若流:對方的想法
crazy:我討厭你安田
奴奴:我諗綠國你好快煩
紅霞之刃:也許有一天 你也會明白
crazy:因為你討厭我既田田
星月雪:=q= 最重要開心~~!!!
艾麗:網聚._.
吻別乂小黑:我地唔係你理想既對像sor
月輪:國戰地點: 突入<霍克高地>!
真城若流:我原本就係綠國黎
吻別乂小黑:我地唔係你理想既對像sor
CLOUD:唔洗就我WO= =
百事可樂:同意76星
紅霞之刃:6月13號?
CLOUD:我會喊
紅霞之刃:我生日/ \
安田康:crazy 你又唔好講到我討厭佢咁
洛克人Jack:打杖先
艾麗:Q口Q我做緊新手任呀
百事可樂:呀
安田康:其實唔係
crazy:你係-.-
百事可樂:76星-.-
真城若流:將來有機會 再見....
安田康:你對我有誤解
modou:FK 快
百事可樂:我好似又唔記得左你生日v_v?
麥田捕手:真城-.-
安田康:真城
紅霞之刃:戰場上見。
吻別乂小黑:88啦你好快都會明白.- -
真城若流:.....咩
modou:宣了 有石+石先
crazy:你成日蝦我既田田
紅霞之刃:囧
真城若流:講多2句 我走了
皇者YUI:霍克 開波啦 ... 
紅霞之刃:麥田不是好人 >__<"
安田康:如果你返綠國會開心d既,你返去啦
洛克人Jack:13號網聚有冇人去?
modou:8
離魂魚:一向都唔係= =
crazy:佢對我好好嫁
麥田捕手:戰場就見真章
紅霞之刃:大壞人麥田。
春光炸舌:去邊先
crazy:我唔信
吻別乂小黑:你既田田//黔
安田康:打機都係為娛樂
春光炸舌:去邊?
離魂魚:我!
真城若流:不
月輪:<-------我去 JACK
皇者YUI:真4
吻別乂小黑:你既田田...囧
麥田捕手:人多 晒馬就有用
紅霞之刃:jack 我生日呀~~有冇禮物。
真城若流:我打機不只因為娛樂
安田康:crazy
蘭斯:霍克高地抵達!!尋求組隊!!
crazy:?
皇者YUI:真城 你係勁既 就講自己係綠國叫咩名
吻別乂小黑:,死.- -
百事可樂:本身價值觀唔同
真城若流:所以我說將來
紅霞之刃:YUI呢句 我想****A_A
百事可樂:大家講極都唔會明=[
於「霍克高地」向埃索度國宣戰了。
紅霞之刃:插 你
真城若流:我叫實力 我叫咩名 唔係重點
真城若流:既

安田康:你要明白一樣野,有****係團長 你可以包容到一個
團戰時間走去玩第2個國既人咩
麥田捕手:叫實力咁猛-.-
安田康:一個係咁,個個係咁,個團好快散
真城若流:唔可以
止戰之殤:數
紅霞之刃:20
春光炸舌:20
蘭斯:20
紅霞之刃:唔數lu
吻別乂小黑:佢好嚴重了.- -
真城若流:不過我唔係想咁做
離魂魚:麥田你呀!!!!
蘭斯:10
蘭斯:5
安田康:依隻要既係有心留低一齊玩既人
蘭斯:1
安田康:唔係要勁人
蘭斯:0
紅霞之刃:0
離魂魚:-0
真城若流:冇話要勁人
紅霞之刃:叻魚
離魂魚:=]
crazy:我有心係到玩但係我好多第2國ac0-0
modou:-6
離魂魚:多謝
吻別乂小黑:我地打機為開心.- -
安田康:我岩岩d野係同crazy講
紅霞之刃:crazy妹妹a_a?
crazy:我打機為殺人-"-
crazy:咩
離魂魚:我地打機係為左7
紅霞之刃:冇野了 =[
金色之闇:打邊?
紅霞之刃:國戰地點 : 霍克高地
安田康:問題係連團戰都唔一定,我唔見得佢有心玩
crazy:高地呀
吻別乂小黑:佢打機好似為人生咁.- -
真城若流:no
modou:F K 要人
安田康:以為佢一定無,依家未知
安田康:今日見佢係好左d
麥田捕手:話武豐 你細路成日抽WO 點搞-.-
真城若流:唔講了
麥田捕手:話武豐 你細路成日抽水WO 點搞-.-
吻別乂小黑:我打機見到你都唔多開心sor...= =
紅霞之刃:烏合
星月雪:烏龜呀~~
真城若流:成班人 根本冇得傾
洛克人Jack:爽
星月雪:`上爆石!!
艾麗:咁嚴重= =
洛克人Jack:我要表演下
吻別乂小黑:我都接唔到你sor
吻別乂小黑:我都接唔到你sor
離魂魚:你明啦
艾麗:我表演坐水
吻別乂小黑:我地接唔到你sor
真城若流:串 有咩好串
離魂魚:夕陽真係吊唔化
百事可樂:大家價值觀唔同,唔好再講
安田康:佢地唔係串
艾麗:-8
真城若流:我一直唔講嘈口 唔指指點點
安田康:佢地都係想講下睇法
洛克人Jack:齊心就事成
吻別乂小黑:你係地球人我地係火星人冇法啦.- -
CLOUD:唔係無得傾 講左你要搵一班人都係同你一個目
標先得
百事可樂:大家價值觀唔同,唔好再講,大家講極對方都唔會
接受到對方
真城若流:但係你地呢 成日係到嘈 係到吊 有咩好吊   #無限粒星星
星月雪:上行石仔 =]
安田康:咁少野都包容唔到
真城若流:你唔好搞到人 想真係想 吊******
在「索恩平原」的爭奪中蓋布蘭德國失利。
藍凝羽毛:真城 不如你出團
真城若流:一定
真城若流:我del完了
安田康:入得黎都係一份子,有野講好過入黎唔出聲
真城若流:我要番綠國
金色之闇:夕陽特色
藍凝羽毛:踢左
crazy:殺人去
真城若流:我依+就出聲
吻別乂小黑:- -
紅霞之刃:有夠惡的
月輪:上石先好上前
隨風舞:好惡!
月輪:上石先好上前
真城若流:夕陽 你班友 正扑 街
吻別乂小黑:76毛好狼
安田康:又唔洗踢佢咁激情既
麥田捕手:做咩踢佢-.-
離魂魚:夕陽真係.....唉= =
安田康:我無帶防石
百事可樂:同佢講多都曬氣,我反而覺得係佢串-_-
真城若流:吊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
麥田捕手:我係度感化緊佢\
春光炸舌:我幫你上r@@
紅霞之刃:冇得交易-.-
奴奴:佢係紅頻講粗口吊我地-.-
吻別乂小黑:我實打到你仆硬 街
紅霞之刃:奴
安田康:佢無錯既,你地唔好咁
金色之闇:- -
真城若流:打lo
紅霞之刃:講一次佢講咩
武豐:佢腦袋有問題定我地有
紅霞之刃:我想知-.-
阿泰:賣大司祭套裝 新年盾 劍 杖 可換男法code
真城若流:總有1日 我會黎搵你地
止戰之殤:春光幫我上@@
離魂魚:平日自己人吊自己人吊到化晒= =
吻別乂小黑:下次見啦

重點我用紅字啦a_a"
當故仔睇啦
得閒睇下  真係有趣過抽水  
好多抽水位 請無視aoa"
睇得哂話你叻...

總有  張貼  係比 夕陽班走撚左唔知去邊既仆街 睇既  包括個兩條粉皮兄弟

已有 3 人評分Good 收起 理由
淡彩x無華 + 1
jccy1101 + 1 好多已經消失左既人a&quot;a
翎小心 + 1 總有1日 我會黎搵你地

總評分:  Good + 3   查看全部評分

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

今日睇住第一個post先
第二第三遲d睇

好多集= =我要慢慢睇 消化唔切

豆丁~~~~呢D幾千年前既事仲攞出黎做咩呀~~~~~

依家有新一集啦

睇到眼花

我睇哂啦 加個good啦 笑死我啦
到最後想 都係唔知佢想做物
我地f.h 得幾丁友 物右係日日嘻嘻哈哈
不知幾好 :victory:

已有 1 人評分Good 收起 理由
〥凍◆奶茶〤× + 1 比你囉 R我GOODT^T

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 godsky 於 11-1-4 12:47 AM 發表
我講哂啦 加個good啦 笑死我啦

人地想統治黃國囉

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 godsky 於 11-1-4 12:47 AM 發表
我講哂啦 加個good啦 笑死我啦

FH 有神天負責俾人串, 團內氣氛非常和諧

原帖由 維維1985 於 4-1-2011 01:11 AM 發表

FH 有神天負責俾人串, 團內氣氛非常和諧

無辦法啦~~~~~~~維兄一日不抽水一日不食飯 :em014:

原帖由 siuly123 於 11-1-4 12:52 AM 發表

人地想統治黃國囉

而家仲想統治埋綠國囉
返黃國啦屌

去龍之谷啦你  個度大把有得你搞

唔係講笑 只能說他太有野心a.a

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

原帖由 真城若流 於 11-1-4 02:01 AM 發表

統治??

睇黎你打幻想戰記

真係上左腦

人家只是積極跟各團聯合起黎

聯合? 你而家聯左咩團
聯誼咋你?!

原帖由 真城若流 於 11-1-4 02:13 AM 發表

很好笑

你仲好笑啦
想搞綠國又無團SHOW你
跌左落地拿返咋沙返黃國啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 04:25 PM , Processed in 0.043357 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存