2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 七魂Online 爛橙同omg 唔識吸取教訓
go

爛橙同omg 唔識吸取教訓 [複製鏈接]

出左35同40個藍箱之後 個陣無論咩ser都應該走左唔少人
留低既玩家 只係期待佢再高lv d唔會再出現咁既情況 當個箱只係益新手追等上黎既產品   
冇幾耐之前有月光塔可以換紫裝  呢個系統真係覺得冇所謂 因為需求數量真係好多
同埋個塔真係唔易打   冇番咁上下既付出 係好難集齊成套紫裝

今日 omg官網出左個公告 睇一睇個箱既內容 30藍套裝 錢 英雄  呢d都係碎料
再加埋d 垃圾副本既材料   
但係最唔想見到既係 45藍套 45藍武 就連50藍武都出鳩埋  唔知佢地會唔會覺得過份左
  再出咁既箱  現家真係唔知點算  隻game 本身可以用令屬稀有既裝去打交 至少可以一打幾
無奈隻game又有一擊必殺呢招技  如果10個人一齊埋黎放招一擊必殺 10個都冇一個中同奇蹟係冇分別
個垃圾公會戰  好 2個會對挑 輸嬴冇獎 冇排名  仲要行到鳩死咁遠先入到去挑機  同一個pvp場冇分別
無特色  但點解要叫公會戰而唔係直接開個pvp場 哂氣   隻game比佢搞左幾搞 要變左一隻
係完全鬥人數既game 真係時間的問題  我超級期待佢星期三 抽個箱抽d野既機率  同埋提醒大家
點解佢要全天侯開放命運之骰 因為佢要吸番抽箱d資金流動  大家千其唔好中鳩佢計

我岩岩開始玩真係好多人玩,做任打怪都有排等,但係可能真係因為出埋呢D點數既抽箱,搞到近排真係好似突然間少左好多人咁(純粹個人意見,可能大家見解會有吾同)

抽箱唔係問題 隻隻GAME都有 但佢地都要睇下d箱有冇會搞到玩家人流流失既質素係入面先得
佢之前己經奶過野一次 依家又黎 咁佢想隻game死 冇理由唔比佢死嫁 講真 近排又有幾多好game 可以比人玩
佢咁快吸夠金 想散場 咪由佢囉 唔好淨係睇香港 香港人人唔多 隻game7成都係台灣人 淨係上上巴哈 睇下d討論都有唔少人係度狂插啦
自己囉黎衰

我認同你講公會果個問題
真系哂鳩氣-[]- 點解吾直接系1個地方打(?)

我都諗左一個問題,點解佢地會不停送藍裝
而我既諗就係,
1. 藍裝係特別難衝,又呃你班傻人一堆點
2. 藍裝著左係要名匠之匙去解,以33藍槍為例~解一次36條 1條2萬幾蚊七幣(如用點數去買,你又係一名傻仔)
3. 由於要去解,所以拍賣場好少人會賣+5~+10藍裝,有都係好貴/好少,所以你要用既話,買件白白淨既返黎衝,又係一堆點
4. 無D吸引D既野又點會引到咁多人去買點抽丫

所以我堅持玩呢D白痴online game係唔會用真錢,以公平計,遠不及以前月費game
不過燒錢程度滿足玩家,這是最成功既方法

點解次次"行"國出到好game...
都係比代理搞到9吾塔8...
開左而家1個月渡...出甘多盒比人抽裝....
開頭又無得送無得打...搞到大家練制做.....
升到甘上下咩裝都出晒比人抽...平到pk...
洗錢上限到了....吾會再買點

打副本爆一埋垃圾出黎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:26 PM , Processed in 0.033944 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存