2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 冰霜之刺D人真係好正
go

[分享] 冰霜之刺D人真係好正 [複製鏈接]

點解冰霜之刺D人咁正 近期遇上2種情況 文字可能多左

3,4日前打普通海潮副本時 一位好而又穩重DK坦同一位趕時間(?)而又長時間都講野好唔客氣的補(冰霜之刺玩家)
一開始有人LOAD緊入副本 於是我地都等緊齊人先正式開波
於是個補就話『仲等咩 快D打啦』(我用返自己文字打返出黎)
咁好啦 坦就都冇所謂咁打住等 因為少個DD不成問題
當打到1王前有隻門神(?)會行出黎果隻 DK想打左佢先 然後再打後面果5隻小怪
隻補又話唔知等咩 快D開怪 當然語氣係十分之"好"
最後隻DK忍唔住隻補直接衝埋去打 好順利咁樣KO晒小怪啦
要到1王隻DK唔分小怪控場 直接開王[我都估到架啦<(_ _)>] 我地DD都好識做地只打坦目標 其他小怪由佢打補
隻補當然死唔去啦 佢夠勁嘛

然後今日我打普通漩渦時 2王出左件補裝 我冇理直接需左 因為之前唔少事件係貪完先知冇人要 問人拎又冇反應太多
件裝當然係我需到啦 唔係就冇下文 隻補就直接話『聖 你補啦』 然後就轉左DD天賦 我需左之後有問佢係唔係要件裝
我問佢係唔係要退出副本 佢冇理我 隻坦好似唔知咩一回事就開怪
E一波小怪會滅就唔少得 隻原補就跳左落街唔洗死
於是佢又話『聖你唔係補咩』
我答『我話你退我補係OK 但依家你又唔係退隊』依家先睇到原來又係冰霜之刺人黎 會唔會又係同上次果個呢
於是成隊就冇氣氛地打到最後王 係E段期間我當然係冇比人補過啦 我都知發生咩事 甚至係打好多隻元素球果時都冇補 但我係聖騎要自保方法有好多
打到LAST王果時 王得返一半血突然被踢出隊 雖然我預左冇補我 但至於要踢出隊真係唔錯選擇 唔知佢投左幾多次先成功呢 可能又係一次搞掂

於是我就有種冰霜之刺玩家原來係咁大牌的感覺

補充一點 我係SET左唔SHOW人地貪定需 而係直接出最後邊個拎左

十週年勳章(賀詞)

老實  打隨機副本守規

: 出的比身上好需求

原帖由 kof2233999 於 11-2-14 11:07 PM 發表
老實  打隨機副本守規

: 出的比身上好需求

認同..比自己身上好既..無理由唔需...打副本有邊個唔係想換裝...(刷聲望另計)

而且大把人排 DD 需坦裝..亦有人排DD需補裝...所以樓主無咩問題@@

唔理國服人..台服人..都一樣...當然一定會遇到無品既人..需唔到件裝就做出D奇怪事XD

打本係咁嫁啦...所出件裝一定係自己..咪搵親友團嚕...(成都好認同一句說話..就係..咩都想你要哂..你勁哂..玩單機GAME咪得..ONLINE GAME就係咁嫁啦@O@ )

原帖由 新月1的ksw 於 11-2-14 06:16 PM 發表
點解冰霜之刺D人咁正 近期遇上2種情況 文字可能多左

3,4日前打普通海潮副本時 一位好而又穩重DK坦同一位趕時間(?)而又長時間都講野好唔客氣的補(冰霜之刺玩家)
一開始有人LOAD緊入副本 於是我地都等緊齊人先正式 ...

其實呢個世界咩人都有, game 入面本是世界既縮影...
正如樓上人兄話齌, dd需坦裝, or需補裝....
將心彼已, 我做補or坦時, 見到無人要or無人著到, 我先會需副天賦既裝...
其實如果果個補想要番件補裝, 大可以出聲講, 咩都唔講而放生dd係不當行為....(OOM除外)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 04:14 AM , Processed in 0.033409 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存