2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 純討論 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

見大家呢排都成日開POST話俾人昆
無論金, AC, 點數, 定乜春都好
但你地俾人昆果D, 事後有冇諗過
究竟係自己太蠢, 定係昆你果個人太醒目呢?
而俾人昆完既你地, 又有D咩方法可以防範再俾人重施故技呢?
討論下吧大家.

忍影世界

原帖由 *追。月* 於 11-3-28 01:22 PM 發表
討論下吧大 ...

我俾人AC..真係上哂佢當...係我蠢..
第一次俾人昆...仲要係小學雞昆...
我E後放AC俾人一定係佢先或者面交..佢唔面交就算...
我玩咁耐夢都唔會放點卡...因為點卡係最易俾人昆...
所以我係放點品...仲有..你地諗下..點品1:22 點卡1:23  差1金咁多..計埋都係冇600金,,
你想要600金定係俾人昆..放點卡係都放比D有信用既人..例如l0vebaby/虫生肛/個D又有名..又有信用既人放.
我要講既係咁多..THX

十週年勳章(賀詞)

原帖由 *追。月* 於 11-3-28 01:22 PM 發表
討論下吧大 ...

我都係first time比人昆左1350點咁多
係 我係易信人 果陣時佢叫我上game傾 我冇上 因為晒時間
跟住又唔知佢係dj叫咩名,就係呢個機會比佢昆左我
果陣時又唔影相,係,我真失敗
但係e家d昆狗識變 用人地個名都得
唉......真失敗!

diu 我上次比人昆左50金 嗚嗚

我比人昆了一隻豬 係露琳身上找回

認真:(
其實只要了解左邊d真係有昆個人既昆狗.
簡簡單單五洗煩 封鎖名單見 . 就可以-小一個機會比人昆.

五熟/五識 既人五好用寄信 <- 親自約出黎 交易又-小一個機會比人昆

放點 放比d有信用買家 . 仲驚既話.. 一係你搵人先金後點 . 再五系. 點品1:23 點卡1:24 五差在個幾百金 當買個安心 放點品 . 五好放點卡 :o

放ac ? 影定d相lol 當然. 最好msn交易啦 . d相五洗甩甩cutcut . 仲有得留記綠. 有咩事落去報案 [報案五代表打3條9 ,五該搞清楚呢樣野] ; 約出黎交收咪得 :o出黎交收都懶就真係抵比人昆 .

戴升比人昆 ? 搵d經常戴升開又沒不良記綠既人咪ok lol. 再五系既咪自己食任品lol . 掛下專石咁.

比人昆就下次醒小小當買個教訓比自己:o               1次就話同情 2次就話你白痴

之前我試過放騎,之後有某人密我就唔知幾錢賣比佢,
然後我話ok就以佢個價賣比佢,之後佢就話叫我比貨佢先lo,
我話唔得佢就講88,我同會員,會長傾佢係唔係昆狗,
會長仲叫我小心D佢!

我差少少比天真的人昆到
佢用既技巧通常都係話
帶異查,收點品呢類 帶異查比較多
佢話帶異查個時千其唔好上當
佢係狂戰黎 專精佢應該冇咩練到既
佢一比人知到佢係昆狗
佢通常搵FD個名黎幫拖
例子:佢帶異查
A:發現左佢係昆狗
天真的人:呢個時候 佢就會話
我幫FD收定金先
之類既說話
然後佢就會係世頻到嘈嘈嘈
A:係呢個時間 佢一定要搵人幫
唔係佢狂嘈你
你係呢個時候 你應該問下D人
天真的人係唔係昆狗呀?之類既野
到時佢幾日內都唔會話咩帶異查之類
防止自己比人昆又阻礙到佢昆人
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 02:45 AM , Processed in 0.030667 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存