2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Soul of Magic 魔法物語 我想問GM一句 係咪想隻game汁粒?(新增2轉職業技能問題) ...
go

我想問GM一句 係咪想隻game汁粒?(新增2轉職業技能問題) [複製鏈接]

越改越衰
宜家仲要搞到d npc冇衫著(熱都唔洗下話?)
仲要自己著緊時裝 我雙開 睇自己另一隻冇著時裝(有著有顯示 自己睇度)
仲要隊友打緊怪 會強制整到你騎唔到野 但係引怪果個仲可以騎住(咩意思)
隊友打緊強制搞埋你戰鬥狀態
扣你活力 令你冇得騎野 打緊副本交易困難 d怪冇打你照扣你耐久
咩意思??
水晶+場次又點 跟本60lv上冇可能開到(舊ser唔知 新ser一定唔得)
水晶呢d 不如報名都有獎勵 咁就吸引到喇 d人唔黎報名 開唔到都係冇用ga

仲有另一個問題
祝石袋好似改左機率
變左幸球機率大
↑我覺得係囉 你唔認冇計

唔該更新之前可唔可以唸下後果
原本涯得住既玩家宜家都唔想玩了
唔好意思 用個涯字黎形容

期待團戰/院戰

2轉職業技能....
1lv仲廢過低lv10技5★
仲要每粒星都要3200修練值<<其實冇乜野
但係每粒星都要限住lv升 咁我覺得好有問題

以庸兵技能做例子   波動強化1lv 威力提升14
★ 威力提升+7
★★威力提升+15
★★★威力提升+23
★★★★威力提升+33
★★★★★威力提升+44
+咁少要黎托阿?
d怪既成長又咁勁
但係玩家就咁廢既?
用劍士既斬擊訓練黎做對比
1lv 威力提升115
★威力提升+40
★★威力提升+82
★★★威力提升+129
★★★★威力提升+184
★★★★★威力提升+249

好唔合理囉
仲要劍士技每星只係1200修練值 仲要唔限lv
又勁又修練得少 ★又唔限lv 咁想點先
我好想玩落去架 但係你咁搞法 係唔係設計失敗先?
我相信其他職技能都係咁上下
仲有d高lv套裝效果 想點ar

咁搞法衝裝都冇心機玩啦
d技咁屎咁垃圾
你估d lv易升架咩
d人期望61有新技玩 應該勁好多好開心
但係你咁搞 不如唔好出2轉啦
當初仲以為出2轉技 有希望 點知空歡喜既

官方人員可唔可以俾d回應牙?個人意見 唔認同可以講 唔好插

已有 1 人評分Good 收起 理由
〞風﹏ + 2 完全認同=__=

總評分:  Good + 2   查看全部評分

完全認同=__=
依加掛圖書都扣活力=__=
同人組解卷d活力扣得快到~__~
唔洗玩啦=__=

笑傲無雙 玩過星曲WEB

有新Post@@
認同認同, 有些地方似是偷改不報
騎那個問題確實很煩, 我其實想他們改到在戰鬥狀態也能用騎
另外我好認同你講水晶入唔到都送些分, 我心裡面都有諗過呢點,遊戲根本無考慮過無人入既情況
報到送D分其實好正常, 送5分都好..
一係就放寬到得2個人都入到..
水晶問題多多, 分配上唔係好公平, 又試過出Bug 隊友變非隊友..都唔知修正了未

應該沒有人會想結束營運吧。

點解改呢d衰野改得咁快?
要你改好d野 又話要交俾原廠既?

呢隻game食錢真係勁,你買幾千點,運氣唔好,可以好快玩完!

十週年勳章(賀詞)

隻game都叫好嫁la 唔洗胎死腹中

好難得有隻game可以幾個月就88 真係唔係隻隻game都做得到

<so冇心機升

仲有鬼鬼鼠鼠改扣護甲呢

hmm..
不如咁講啦~可能你睇到下面既野,你會嬲或火~我無計~
一.主題錯了,GM不是改動或修改遊戲既一員,佢地無咁大既權力
二.技能方面..我唔係玩劍士 都唔清楚啦=.=我玩工匠法師的..
但以所知劍士如果是2轉技 也是有等級限制的 同修鍊值也不是1200咁小
三.活力會扣我覺得正常既 你都有拎到經驗丫...只是令到進行戰鬥真係..怪怪地=.=
耐久這個問題我認同=.="組左隊 自己發呆d裝都扣耐久\_/

波動強化81級技能噃, 等級都未開放, 點學

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

我都想比下意見 官方人員 好希望會改善一下 如果唔係 就等執笠= =

1.) 可不可以 改善一下 大部份物品 及 商城物品 不要綁定 或

( 限 解綁定這個東西 只可以解綁 武器 同 裝備 呢? ) 改為可以 解綁埋

其他物品 例如 時裝 vip卷 幸運球 天神之淚 寵物契約 等等

2.) 能不能 張 擺攤區 改革 改為中立擺攤區 可以 集中咁多區院生 方便

買賣交易 人流已經少 希望可以改進

3.) 可不可以 在 希望之光 設立一個 npc 可以 傳送 到 各大院區 嗎?

這樣下去 無人氣了 找人練功 找人打副本 都很困難 不是這麼多人都買點數的

難度 叫人家 無點數 就不要玩你的遊戲嗎?

4.) 交易所 能 顯示更多筆交易嗎 上限只可以得5筆太少了

最好是獨立的交易一筆(一名玩家=一筆交易)

希望官方人員 重視一下問題 謝謝!!!!!!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:03 AM , Processed in 0.034851 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存