2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Soul of Magic 魔法物語 官方..老老實實你係咪想我地唔玩?
go

官方..老老實實你係咪想我地唔玩? [複製鏈接]

我GAME ID..阿爾岡,
我從來唔係game論壇開話題...但今次我真係忍唔住...
官方..老老實實你係咪想呢隻GAME完完全變成死城先?
妳改到咁難玩 我地邊有心機再玩落去?
1. 活力"無理地"係咁扣...
2. 護甲比之前扣得更加多,之前甲水都唔夠用...
3.VIP功能,妳改到係咁扣活力,每日比的精力夠做hp又唔夠做mp,做得小小mp 又做唔到甲水... 妳係咪想我地咩都唔夠買妳地商城的hp,mp水??
    我地有誠意買妳地 ge VIP,妳Ge誠意就係搵返我地笨7?
本身GAME ge 難道以經令我地...食冇好食,訓無好訓...

生意還生意,妳地攪得好..溥利多消都得啦,妳明搶咁邊個重禁玩妳地公司d game?

認同 所以冇心機升

我係老陛阿 威而鋼
佢地好能叻架
更新d on9野就好快
修正d野就..... 交俾原廠先

笑傲無雙

我由公測玩到e家,本身對隻game好有興趣  見佢咁搞到d人流少到成個死城咁  已經放棄左隻game

如果張5個院 結合應該好D
分開哂好小人

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我相信遊戲系統修正係有部份跟番台版, 只是唔見官方公佈
希望之光團隊在發現了2項活力值BUG後,於4/6和4/8的更新中緊急修正了以下項目:
1.組隊的成員在無活力值的狀態下仍然可能獲得經驗值
2.刺蝟盾傷害反彈不會進入戰鬥狀態,可不扣活力值獲得經驗值及掉寶
以上2個項目對於遊戲內平衡造成重大影響,因此緊急修正相關設定。

針對許多玩家對於活力值的設定不瞭解,在此向玩家說明:
當玩家或是玩家的隊伍(任1人)在進入戰鬥並可獲得經驗的狀態下,每一段時間都會扣除活力值
玩家可以從角色介面中查看活力值的幫助說明頁面,得知相關訊息
此項設定為遊戲內的基本設定,並沒有做任何的調整,請玩家放心

造成各位玩家的誤解,希望之光團隊深感抱歉,也感謝您繼續的支持

希望之光營運團隊 祝您遊戲愉快
http://som.lager.com.tw/news/detail.php?id=127

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:43 AM , Processed in 0.028604 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存