2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 新手報到(內有多條無聊問題-3-)
go

新手報到(內有多條無聊問題-3-) [複製鏈接]

琴日剛剛玩FEZ
見到紅國個國王甘o有霸氣就入左泥
一去到首都已經感受到你地份熱情招待新手
更加被赤夜誓魂曲收了,而且用耐心態度泥教導我
多謝曬你地先!
不過我有幾個問題想你地答下我
1.聽人講話28lv就可以頂攻頂防,其實系咩一回事?點樣羅果d裝?
2.如果有點系咪最應該買一套頂攻頂防既裝?
3.18lv點升lv好....感覺上唔知打咩怪,打國戰打足40分鐘先升得半條經驗

1.聽人講話28lv就可以頂攻頂防,其實系咩一回事?點樣羅果d裝?
可用星介買國商 (星介打國戰可得) / 用 Game 錢同人收裝 / 用Gash 同人收裝 / 用 HKD 同人收裝

2.如果有點系咪最應該買一套頂攻頂防既裝?
如果有點可去商點買點裝 / 可用 Gash 同人收 Code / 可用 HKD 同人收裝

3.18lv點升lv好....感覺上唔知打咩怪,打國戰打足40分鐘先升得半條經驗
可以開經驗書打國戰 (經驗書 可在新手任可得 / 可用點去商點買 / 遊樂場 大小可得 / 遊樂場 輪盤可得 / 同人收 Code 可得)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:27 AM , Processed in 0.023394 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存