2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 《街頭足球Online》 x 2000Fun 足球聯賽(已更新#4-5,10, ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: minga
go

《街頭足球Online》 x 2000Fun 足球聯賽(已更新#4-5,10,12) [複製鏈接]

原帖由 timmy1225123 於 11-8-5 02:08 AM 發表

講撚夠未?話題岩岩降完溫想又再翻翻熱?

降溫?
你唔撚好應囉
降溫就等於無事發生過?
某人已經係msn同我訴左苦啦
好心你地檢討下啦
人地真係比左好多心機整好多野架
你地剩撚係識得為左d私人恩怨係度嘈嘈閉
你地自己柒下柒下唔識欣賞都唔好咁多嗲係度吠啦
我就係睇你地呢d見人唔出聲就恰人既傻系唔過眼,你吹帳?.?

已有 3 人評分Good 收起 理由
gunner123 + 2 3+2+2=7
SiuTong` + 3 10個
wingyee911 + 2 7個gd啦 似足你個頭

總評分:  Good + 7   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

diu,衝吧好撚惡

原帖由 timmy1225123 於 11-8-5 02:08 AM 發表

講撚夠未?話題岩岩降完溫想又再翻翻熱?

翻翻熱

搞手哥哥..我想知依家件事 係邊個嘈起先架??
提出個賽程有問題有錯處姐~
gag 有好多意思啵..可以話係講笑嗎的意思.又可能會錯左意當左係有串既成份意思啦~
好啦但係點解有個人會冇啦啦係度好似睇唔過眼係咁嘈既?靜左又撩返起咁
提出個問題錯處.搞手哥哥你又改左.你又叫人唔好再嘈啦
點解仲有個自認係西維爾主席既金魚小皮係度嘈先?你點解唔叫佢stop既?
跟本件事都已經平息左.佢又要整返起?
上面話有人係msn訴苦啦..訴苦完又上黎嘈
咁即係果個人訴既苦用意何在??
本身靜左 佢又嘈返起哂 sad

十週年勳章(賀詞)

以家得你係到吠jar bor 你咁得閒吠 , 又唔見你係論壇俾意見 ? 可能你話私底下俾啦
你所講既私人恩怨係乜 ? 走會個堆係覺得佢.....先退會 jar , 何況我地已經退駛會 , 要係玩野既 , 我地係個會入面玩都得啦 , 仲要出黎開個會 ?
另外 , 佢有俾個d有裝既acc我 , 要玩既 , 一早sell左換分啦   
你覺得我係針對佢 , 咁你真係諗多左啦
佢係搞手 , 有問題自然搵佢 , 咁你想我搵邊個 ?
如果你搞既內容同佢一樣 , 我都係會反映問題所在 !
你咁陰謀論 , 真係so sad  
我唔介意同佢個關係(玩家x玩家) , 但係(會長x會員)就唔得啦 , 可能你未under過佢

平心而論
你所講個句唔中意就唔好玩 , 你俾我感覺只係一個逃避問題既玩家 , 有問題 , 唔解決
你想繼續有問題落去 , 由得個問題係到 ?
姐係個聯賽有問題就照去 ? 係咪咁講 ? 講出黎 , 都係想個聯賽好 , 玩得公平 , 開心 , 某m字都提倡公平 , 唔係咩 ?

仲有佢選擇性回post 我都冇屌佢啦 , 你仲想點 ?

以家俾意見都俾人話既話 , 咁不如叫搞手 , "我大駛 , 我話事"
開足10隊 , 唔同時間 , 分身打聯就可以了 , 又可以屈gc 同 2kf個d獎品
你是否要做到咁 ?

哈哈哈好撚有原則好撚有道理呀

原帖由 WgundamW 於 11-8-5 04:57 PM 發表
以家得你係到吠jar bor 你咁得閒吠 , 又唔見你係論壇俾意見 ? 可能你話私底下俾啦
你所講既私人恩怨係乜 ? 走會個堆係覺得佢.....先退會 jar , 何況我地已經退駛會 , 要係玩野既 , 我地係個會 ...

你想點呀,你係無睇哂定無腦?
無啦啦整句西記副主好威威,邊個升溫呢可?_?
又要話我用分身扮哂蟹,講完正身又話我好威威,又要話我自認,呢d就係你地既"升溫邏輯論"?
你想降溫就唔好抽埋呢d垃圾水啦,又將個問題福習化
原帖由 bom 於 11-8-5 04:44 PM 發表
搞手哥哥..我想知依家件事 係邊個嘈起先架??
提出個賽程有問題有錯處姐~
gag 有好多意思啵..可以話係講笑嗎的意思.又可能會錯左意當左係有串既成份意思啦~
好啦但係點解有個人會冇啦啦係度好似睇唔過眼係咁嘈既?靜 ...

你同佢d恩恩怨怨我無興趣知wo
我依加有講過有問題唔解決咩?
你肓左!?
原帖由 金魚小皮 於 11-8-4 12:38 AM 發表

提出問題,定針對人,自己心照啦,講多都無謂
我唔係第一次見佢咁好禮貌同某人講野囉ok????
我會因為佢一個gag字就話佢態度唔好?
咁耐以黎自己做過d咩講過d咩自己知架啦,你狡辯黎托柒咩
好心你啦,做得出就唔怕認,唔敢認就咪撚做
依加有話你地發現有錯話比搞手知唔岩咩??
你地用d咩撚野態度???
你地平時同人講野都係咁撚好禮貌架???
呢d咪叫得理不饒人
好聲好氣講唔得?
係要串77,不可一世咁?
係咪公報私仇,心照啦下

哥哥仔~唔鐘意同唔解決係2回事黎架

我有無諗多,你地自己心入面最清楚啦
我由大半年至一年前已經發現你地對佢唔係幾妥
到前果派話搞番聯賽我上黎睇下聯賽d野
又見到你幾條撚棍係度搞搞陣

2011/8/4  下午 07:12:24  皮  某人  你下下都比佢地咁樣針對,都頂得順架= =?
2011/8/4  下午 07:14:04  某人  皮  唔係點-0-,人地次次吹雞,講多都晒氣-,-,想贏咪比佢lo,使鬼要傷自己神1件打幾件-,-
2011/8/4  下午 07:14:14  某人  皮  贏左都冇錢既-.-
2011/8/4  下午 07:14:35  皮  某人  我才不怕= =
2011/8/4  下午 07:15:52  某人  皮  打錯時間真係我問題,佢既態度我見慣-.-唔係點頂頂下佢地出黎開會-,-

自己好好諗下果d所謂既"提出意見"同"諗多左"係咪發自你真心啦

依加個問題係在於,你地覺得自己無針對人姐
唔好搞埋果d"孟子·梁惠王上",一陣又"西記副主席好威威"呢d高級野係度將個問題福習化,然後屈我升溫ok?
我真係好怕怕

十週年勳章(賀詞)

原帖由 金魚小皮 於 11-8-5 07:15 PM 發表

你想點呀,你係無睇哂定無腦?
無啦啦整句西記副主好威威,邊個升溫呢可?_?
又要話我用分身扮哂蟹,講完正身又話我好威威,又要話我自認,呢d就係你地既"升溫邏輯論"?
你想降溫就唔好抽埋呢d垃圾水啦,又將個問題福習化 ...

搞手講完 , 我都唔想理個post , 但你又繼續wo
我見ccy 講得咁精
我咪引用ccy 個句jar 引用都唔得 ?
係既話 , 咁唔好意思囉

學你話齋 , 唔中意咪唔好睇囉
分身唔係我講架 , 你記住啦

另外 , 個問題搞手已經解決左 , 你仲吠乜野 ?
你係插我地 , 你就自己開post啦 , 唔好再搞住個聯賽post !

十週年勳章(賀詞)

我發現milk每次都會打好多字= =

十週年勳章(賀詞)

原帖由 gunner123 於 11-8-5 08:02 PM 發表
我發現milk每次都會打好多字= =

我都發現我打咁多字 , 都係冇人睇

原帖由 WgundamW 於 11-8-5 07:55 PM 發表

搞手講完 , 我都唔想理個post , 但你又繼續wo
我見ccy 講得咁精
我咪引用ccy 個句jar 引用都唔得 ?
係既話 , 咁唔好意思囉

學你話齋 , 唔中意咪唔好睇囉
分身唔係我講 ...

分身係邊個講重要?
重要係我針對佢講既野先至有咁既回覆
你唔好講到你唔想理咁委屈啦
唔想理就唔多口臭話人威威啦
講埋d唔啦更既野仲要係度扮無辜~_~
你唔無啦啦話好威威,我都廢撚事應你呀
依加msn果度就講得好白
真係無問題,我一開始唔會出聲,佢msn都唔會咁講
自己諗諗啦

十週年勳章(賀詞)

又要拉埋我落水 wtf

我都唔明點解明明minga訓綀到班人好合拍  
但都系仲系有幾個 講極都唔化既人

講多1次 唔好再嘈 同討論關於果件事啦 一齊開開心心玩仲好啦

十週年勳章(賀詞)

個搞手自己搞錯左 , 又要話人 ?
唔通呢個 就= on9 ?
係既咁你都幾.....
幫你條靚發炮係冇錯 , 至驚你唔明人地解咩就亂發炮姐

你FF完未
我無講過既野你自己係度推斷再解釋托柒 ?
你個腦.....
由始至終你都唔覺得自己態度有問題
我講一年流流既事,成班都要聚焦一個gag字,閱讀能力都唔知係咪差到咁
ok final
反正
大家心照
我知你實話你內心無針對佢架
總之
你知
我知
佢知

啪啪啪啪啪啪啪啪
汪汪汪汪汪汪

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

冇啦啦抽我水

D小學雞真係好撚鐘意選擇性失明
人地比哂心機落去搞聯賽 為大眾玩家著想姐
你班撚系就JER鳩住哂人地
人多蝦人少牙話而家

十週年勳章(賀詞)

原帖由 春*﹏” 於 11-8-5 10:25 PM 發表
D小學雞真係好撚鐘意選擇性失明
人地比哂心機落去搞聯賽 為大眾玩家著想姐
你班撚系就JER鳩住哂人地
人多蝦人少牙話而家

柏豪早晨

幾時 變得甘有霸氣

原帖由 SiuTong` 於 11-8-5 10:29 PM 發表

柏豪早晨

幾時 變得甘有霸氣

不嬲都禁有霸氣

十週年勳章(賀詞)

原來俾意見都話人地jer既 , 咁我冇野講
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:30 PM , Processed in 0.042898 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存