2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 街頭足球Online 《街頭足球Online》 x 2000Fun 足球聯賽(已更新#4-5,10, ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: minga
go

《街頭足球Online》 x 2000Fun 足球聯賽(已更新#4-5,10,12) [複製鏈接]

原帖由 SiuTong` 於 11-8-6 12:58 AM 發表

我霸氣已經失哂比你地班仆 街
好快D 教我點樣如何不失霸氣

...是元朗足球隊的成員

原帖由 檸檬芝士俠 於 11-8-6 01:20 AM 發表

十週年勳章(賀詞)

原帖由 檸檬芝士俠 於 11-8-6 01:20 AM 發表

本人笑而不語

原帖由 minga 於 11-8-3 05:05 PM 發表
STOP! 我知咩問題,copy錯野,sorry

任何人嘈都得,就係玩死我個個就唔可以嘈.

小弟路過至此...見各施主苦惱不堪,希望透過版主之意.為大家平息事件!
小弟自小飽讀詩書...然而卻被兩詞弄得理解不能...("STOP") + ("任何人嘈都得")        
望版主現身發出真正指示.願各位早日享受游戲之樂也...

十週年勳章(賀詞)

果然好強

原帖由 SiuTong` 於 11-8-6 01:35 AM 發表
果然好強

何以見得?未知閣下可有更好解決事情方法否?

十週年勳章(賀詞)

潛力post

十週年勳章(賀詞)

終於執好哂野 訓先

十週年勳章(賀詞)

回復 102# andy3523 的帖子

369? 打埋個icon出黎拉

係針人既咪認左佢算lo
駛乜做咁多小動作
而且論壇又有pm功能
依家又有msn..係咪一定要係論壇貼哂d建議
然後"詢問"版主有冇做錯咁有禮貌??

十週年勳章(賀詞)

你覺得我係針對佢
咁請問你由那裡覺得係 ?
如有你post番出黎 , 看看我係咪真係針對佢 ?

原來俾建議都要俾人限住係邊到俾 ? 請問你係邊位 ?
你講到咁 , 咁唔駛有論壇啦 , 開黎托

我唔明d人係懶去睇or唔明定點 , 聯賽有問題 , 冇人出聲
我post意見係想大家幫手分析
我如果意見有錯 , 你地個陣可以插我 , 但又唔見個陣有人出聲 ?
原本話唔中意唔好玩 , 跟住又冇啦啦搵番一年前既野講 , 講野態度差 ? 冇聊得濟搵野講 ?
聯賽係佢搞既 , 自然對象係佢 , 你地係要先入為主硬係覺得我針對佢 , 咁我都冇話可說
既然你地覺得你地冇錯既話 , 死都話我針對佢 , ok fine , 咁下次聯賽轉第二個搞

咁就唔會有呢個問題發生

不如一人打一下屁股算數

仲要死撐
真理是愈辯愈on9

錯要認,打就要企定.

十週年勳章(賀詞)

送俾大家食

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

er... #23 1.你可以將個問題簡單化... 將你想問既野做重點,唔係copy晒其他唔關事既野.. 因為我都睇到199

2.你既態度確實有問題,不過睇左差唔多兩年,我都慣..同你講都晒氣..你同我實講唔夠幾句又嘈..一嘈你地又成班人衝上黎,今次都係.. 近排忙到死,我先唔理.. 其他會長唔生性報完先話冇人,搞到改左幾次賽程..跟住你地有野,佢又上黎幫手抽.

我地兩間會一直係有問題,但係可唔可以球場事球場了呢?
這裹不是球場lol可不可以在這裹當作聊天地方呢?
球會版一直是不會理,你地係入邊既說話是沒有人理,當然你想發洩,就吹晒雞入去發到夠吧.
這是主版我不能不理,人們看到你們這樣態度對我,而不滿,這不是我的問題,亦不關我們之間事件.他們只是為我拿公道.

我何時有加分(我不太記得),如果確實有加分,但是我只是比給你的意見,不是包括態度分.

下次...下次... 我不知道我下次聯賽仲會唔會係我搞.. 當然我都想人地搞,, 我都想做個活動係冇事..但係,人總沒有完美,每次有問題我會改..但係加埋晒d態度真係好冇mood,如果同你嘈,咪晒時間,比多d時間比我做多d野唔好?

附圖1(重點右手邊態度)

原帖由 冰乂幻翼 於 11-8-6 09:15 AM 發表
369? 打埋個icon出黎拉[img]http://forum1.hkgolden.com/faces/369.gifhttp://forum1.hkgolden.com/faces/369.gif[/img]

係針人既咪認左佢算lo
駛乜做咁多小動作http://forum1.hkgolden.com/faces/369. ...

不能理解為何你可以咁主觀講出"針人" 兩詞...
當然...人有言論自然.思想是無法控制的.
雖則當事人與版主發生過不愉快的事件.
但當事人由始至終都是堅持"對事不對人"原則辨事. 這點你們有看到嗎!? 而我確實看見.
假如你是一個強姦犯. 剛剛坐了幾年的牢獄之苦. 有一次與鄰居吵架.
某一天.鄰居被強姦了. 警察因你有前科.並與鄰居有過衝突.而判定你就是兇手. 在這個瓜田梨下的情況你會承認控罪嗎?
警察沒有資格判決你就是兇手.只有法官才可以判決.
回到這裡.你不是當事人.更沒有法官級權力.希望你能夠慎言.尊重自己.尊重別人.希望你能夠明白"人言可畏" 重要性

十週年勳章(賀詞)

一開始已說出重點
不明其意d人點解會睇唔到
跟住一堆話我講野冇禮貌

是誰將問題複雜化 ?
還有d人話我針對你 , 例子也俾唔出 , 空口講白畫嗎 ?
如果我只是針對你 , 今次個聯賽報名到
hot個隊過左報名日期 , 係球會m群到post左 , 點知冇人理
好啦 , post上黎論壇 , 又冇人理
某隊波上年玩bug , 我都有提出 , 我都有向gc send信反映
結果也是不了了之 , 你覺得我係針對你 , 真是想多了
要是你有道理 , 解釋合理 , 還會有反對聲音嗎 ?
這是我的總結 , 謝謝 !

十週年勳章(賀詞)

回復 116# kim26164898 的帖子

如果你只係睇呢個post既話當然覺得某人係對事不對人
不過如果你可以花多d時間去睇哂某人係其他post對版大既回覆
你就會明白

原帖由 kim26164898 於 11-8-6 05:46 PM 發表

不能理解為何你可以咁主觀講出"針人" 兩詞...
當然...人有言論自然.思想是無法控制的.
雖則當事人與版主發生過不愉快的事件.
但當事人由始至終都是堅持"對事不對人"原則辨事. 這點你們有看到嗎!? 而我確實看見 ...

我說過了
不要將問題福習化
這根本完全解決不了問題
是否對事不對人
誰曉得?
字裡行間能令你確實地看見"對事不對人"的原則辨事?
這個未免有點兒戲
你不理解的原因
是因為你斷章取義
大概還未搞清楚吧?
冰封三尺,非一日之寒
你以為所有原因都發生在這個post嗎?
禍根,早就種下了
我說我留意了一年
可是,版主說的是2年,比我發現的時間還要早得多呢!

原帖由 WgundamW 於 11-8-6 06:03 PM 發表
一開始已說出重點
不明其意d人點解會睇唔到
跟住一堆話我講野冇禮貌

是誰將問題複雜化 ?
還有d人話我針對你 , 例子也俾唔出 , 空口講白畫嗎 ?
如果我只是針對你 , 今次個聯賽報名到
hot個隊過左報名日期 ,  ...

想逃避責任,就叫人攞證據
人地依加都開埋口
仲好意思叫人拎證據
例子真的重要嗎?
我就唔撚信你好地地會無啦啦比人話態度有問題既
有好多野係平時睇出黎
都係果句啦
心照 ;p
呀!唔係,應該係m群照 ;p!!!!

反對聲音我真係笑左出黎
除左nameless我真係搵唔到邊到有反對聲音
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:51 PM , Processed in 0.044910 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存