2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 近日真係對網龍好不滿
go

近日真係對網龍好不滿

完全唔當香港玩家係人

台灣活動由cb到ob一直都好精彩 又有裝備抽又有百萬現金獎又有ipad2

而香港呢連包包都出個垃圾包人地台灣果邊d包包多幾多野幾齊

錢我唔介意比但你d產品差咁多遠叫人點買得落手

facebook抽獎同搶當精英王全部都係台灣人中哂

到底係香港人無乜人知無人玩定點呢

香港得個爛鬼藥水包同個垃圾簽名活動

呢d事都唔止今日啦
一直都係咁架啦~~
原因就係香港玩家人少
香港出活動出包=蝕本
就算1個包1千蚊都係蝕

你睇每隻game都知啦..每次新game都係得1個香港ser
台灣ser幾十個都爆滿..要投資都係台灣玩家到

同埋香港肯洗錢玩家10個可能得2 3個
我封測開心過就算lu~唔會玩公測

難度我們不是人嗎!?香港人是神

笑傲無雙

我都明白你個問題 如果係甘 我都情願佢唔出~"~ 因為 比較之下 都係平個幾雞野...D寶物比較返點 都係甘下 指係多一把0LV藍劍 但係藍劍10幾LV都 SO 唔洗又得 比較之下 價直都係平小小JA~"~XD

冇乜野不滿唔不滿 ~
阿馬博士都話左分港ser同台ser(可能封埋香港ip啦 我唔知)
一分左港台ser 就會好似魔界2咁死城game一隻 個城係大呀 但冇人果下真係硬膠呢
hea玩好了:p

笑傲無雙

我平日都係叫台灣朋友幫下手多@@

原帖由 loklok213 於 11-7-29 05:28 PM 發表
冇乜野不滿唔不滿 ~
阿馬博士都話左分港ser同台ser(可能封埋香港ip啦 我唔知)
一分左港台ser 就會好似魔界2咁死城game一隻 個城係大呀 但冇人果下真係硬膠呢
hea玩好了:p

即使分左就代表咁做係岩?

台灣玩家係咪高人一等d架

e加係尊重問題玩家好似劃分等級一樣

咁簡單既野都唔明都係去讀多幾年書先啦你一暑假就咁樣真係

原帖由 akkyuet2006 於 11-7-29 06:30 PM 發表

即使分左就代表咁做係岩?

台灣玩家係咪高人一等d架

e加係尊重問題玩家好似劃分等級一樣

咁簡單既野都唔明都係去讀多幾年書先啦你一暑假就咁樣真係

呢個問題又變左同中國近日既交通事故一樣

政府擺明唔岩架啦 但我地小市民可以點?

結論係『反正你說是 我就信了』

我唔係話要嘈d乜 只係現實係咁

什麼社會造就什麼人 什麼人造就什麼事與實

就好似老闆擺到明無理取鬧 你可以點?

一係唔銀撈 一係就繼續由佢無理取鬧  再唔係既你有錢未打官司囉:p

原帖由 loklok213 於 11-7-29 07:40 PM 發表

呢個問題又變左同中國近日既交通事故一樣

政府擺明唔岩架啦 但我地小市民可以點?

結論係『反正你說是 我就信了』

我唔係話要嘈d乜 只係現實係咁

什麼社會造就什麼人 什麼人造就什麼事與實

就好似 ...

我只係發表我既意見我唔係希望肯定可以改變到d咩

但原地踏步乜都唔做唔講既你仍然只係會逆來順受

原帖由 akkyuet2006 於 11-7-29 07:44 PM 發表

我只係發表我既意見我唔係希望肯定可以改變到d咩

但原地踏步乜都唔做唔講既你仍然只係會逆來順受

咦 乜真係淨係單單發表意見渣咩:D?

點解上2個回覆有D攻擊性既 ?

係我GET錯左定係乜?_?

BTW 我唔係乜野小學雞 唔好真係當你係網上世界就大哂 動不動就串人

我只係個看破世界既年青人而已

原帖由 loklok213 於 11-7-29 07:49 PM 發表

咦 乜真係淨係單單發表意見渣咩:D?

點解上2個回覆有D攻擊性既 ?

係我GET錯左定係乜?_?

BTW 我唔係乜野小學雞 唔好真係當你係網上世界就大哂 動不動就串人

我只係個看破世界既年青人而已

我原帖只係發表不滿

而你講冇乜野不滿唔不滿我當然會評論返你

你要固步自封不思進取你既事

看破世界只係你隻井底蛙既藉口世事真係咁易看透咩

假如你真係睇透好啊希望你快d出篇論文教化世人

我張尼個post比左負責台灣黃易facebook ge人睇..佢話你好唷~謝謝你的意見,我這裡會轉達的...希望有用la..

原帖由 siuwai1024 於 11-7-29 08:50 PM 發表
我張尼個post比左負責台灣黃易facebook ge人睇..佢話你好唷~謝謝你的意見,我這裡會轉達的...希望有用la..

睇得明先再講

口語既話台灣人大部份未必睇得明

同埋如果佢肯用請代言人既錢黎回饋玩家仲好

原帖由 akkyuet2006 於 11-7-29 09:31 PM 發表

睇得明先再講

口語既話台灣人大部份未必睇得明

同埋如果佢肯用請代言人既錢黎回饋玩家仲好

你要用不可一世既態度講野 唔緊要

希望你第日出身後 會領略更多:)

就證如人地幫你轉貼俾台灣黃易fb 呢個行動

連一句唔該 多謝 都冇 反而係乜 睇得明先再講 wtf?乜野態度 :D

你咁把炮 點解自己唔打去客服嘈 唔寫信上人公司 唔親自上門去人地公司 等等 而係一個香港論壇嘈台灣獨大既遊戲 見到呢度 我內心不禁一笑  祝你好運 年輕人

因為香港人太愛金錢
不會浪費金錢

原帖由 loklok213 於 11-7-29 10:11 PM 發表

你要用不可一世既態度講野 唔緊要

希望你第日出身後 會領略更多:)

就證如人地幫你轉貼俾台灣黃易fb 呢個行動

連一句唔該 多謝 都冇 反而係乜 睇得明先再講 wtf?乜野態度 :D

你咁把炮 點解自己唔打 ...

你又知我無打電話既

果然世事都比你看透

講到自己好似個中坑咁經歷哂好多社會問題頭先又話自己係青年

我投身社會就快十年啦稅都交左幾年雖然唔多不過我都算叫有貢獻所以你唔好同我講咩領略 講咩出身

而事實台灣人係大部份都睇唔明口語

同埋佢做既野我一早做左只係官方無任何反應同行動

你覺得我態度不可一世只係你主觀就正如你覺得自己看透世事

地球唔係因為你而轉唔係全部人都要行你果套

原帖由 akkyuet2006 於 11-7-29 10:57 PM 發表

你又知我無打電話既

果然世事都比你看透

講到自己好似個中坑咁經歷哂好多社會問題頭先又話自己係青年

我投身社會就快十年啦稅都交左幾年雖然唔多不過我都算叫有貢獻所以你唔好同我講咩領略 講 ...

你認為你咁既態度係岩既 咁咪岩囉=]
再者你有冇做到投訴等等  我冇興趣深究  希望官方真係如你所願 對你既抗議有回應啦
人在做天在看 論壇係公開地方 各位睇完以上既說話 心中都有答案
希望你早日飛黃騰達 開遊戲公司 比網蟲更好 咁咪得囉 =]

原帖由 loklok213 於 11-7-29 11:45 PM 發表

你認為你咁既態度係岩既 咁咪岩囉=]
再者你有冇做到投訴等等  我冇興趣深究  希望官方真係如你所願 對你既抗議有回應啦
人在做天在看 論壇係公開地方 各位睇完以上既說話 心中都有答案
希望你早日飛黃騰達 開 ...

如果有本事我都唔會開遊戲公司

原帖由 akkyuet2006 於 11-7-29 03:57 PM 發表
完全唔當香港玩家係人

台灣活動由cb到ob一直都好精彩 又有裝備抽又有百萬現金獎又有ipad2

而香港呢連包包都出個垃圾包人地台灣果邊d包包多幾多野幾齊

錢我唔介意比但你d產品差咁多遠叫人點買得落手

face ...

冇辦法啦.....香港個市場未必夠台灣大.....

300積分-o-"v

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:14 PM , Processed in 0.040803 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存