2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 請大家評評理 被迪迪尼搶王
go

[消息報導] 請大家評評理 被迪迪尼搶王   [複製鏈接]

大家好 我係流水落花既人
今日我地幫入面 有人搵到隻死騎
住就成班人去打王啦
我係坦
我開王個時係100%既
點知打左無耐 迪迪尼班人就到左
我地係區頻叫左話隻王我地搵先既 叫佢地唔好黎
誰不知佢地人都未齊就黎搶王
打打下佢地其他人黎埋
就係咁 地隻死騎俾人搶左

咁多位 我相信公道在人心呢句野既 請大家評下理

做男人既就味鬼小氣~~
俾人搶隻王姐 咁記仇ga
↑ 迪迪d人之前咁同我我講既 xd

唔係小唔小氣既問題
大佬
你見到ga喎 我地係區頻有叫唔好打ga喎
咁都仲打 想點先

我個時味係一樣
我而家廢事嘈咁多 學樓主講 公道在人心

公道在人心個句…係我原po抄ga~__~

先別討論什麼道德品行上或公道自在人心既問題~
你地流水落花個會~同聚緣係一伙既~不是嗎?
所以好簡單~見到你地個會打王~迪迪尼會去搶!
其他幫會唔係同聚緣一伙既~我地唔會多手去搶!
再者~呢個係一個線上遊戲
玩家間冇互動既~你地可能比較適合打單機遊戲!
呢隻係黃易2唔係睛空物語~
如果你地真心希望玩到甘和平既~或者你地下次唔應該再揀網龍既遊戲玩!
呢個已經唔係PK服冇得開紅~如果連王都唔可以搶
難道就係每日掛機打副本?
如果係這樣~一點點沖擊都冇~相信呢個服好快就會變了死城~
隻王係屬於大家既~有能力既你地幾個人都可以食左隻王~
何況你都話係你們開王先既~應該可以搶贏吧!
你係唔甘心既~下次見到我地迪迪尼打王~
亦歡迎你地黎搶!冇問題既^^
如果你地搶贏既~我地亦唔會出頻CAP圖或開POST~做呢d無謂既動作~
因為遊戲世界就係現實生活既寫照~有能者居之!
Seats Are Always Reserved For The Capable!

落力地做條死屍吧!!

再唔係你日日去搶反佢王囉...唔好忍啦..咁都忍得真係屎都食得架!!

迪迪尼 你班友都威囉
搶完人王仲聲大夾惡
全game公敵果然係全game公敵
你地咁講野 睇住俾天收
全game第1大幫? 我呸
全game口水戰第1大幫就有你地份

全GAME第一大幫係怒蛟幫..你有冇做主線任架..^^
已有 1 人評分Good 收起 理由
麥精~ + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

之前見你個post好似話淨係同聚緣呢個幫過唔去

仲好清楚講到明, 淨係聚緣呢個幫, 唔會搞其他幫..

而家搞埋其他幫又有籍口出黎,

之前都仲會講咩品格高尚又盛,

而家做左衰野就想拋開晒之前講過既野,

總之就會搵一大堆籍口去支持自己既無品行為,

呢個已經係PK服冇得開紅, 咁當初做咩唔玩PK服呢,

我相信天魔多左你地既話應該會幾刺激,

其實好簡單, 一個多勁人, 多HKD既幫自然就會玩得無品 (但係都有少數HKD會好有品,唔會做呢D野)

玩左十幾年ONLINE, 呢D幫會真係見慣不怪..

總之個個都以為自己入左幾千,幾萬就係大佬,

我就係要搶你王咁又點, 咁唔該當初就唔好扮到自己大仁大義咁..

PS: 只係路過評下理, 上面D人我全部唔識..

只係睇唔慣D人狐假虎威

搶你咪搶你囉..你自己痴埋去迪士尼敵對幫派到..人地搶你王好正常..
敵對有仇都唔搶得隻王,,咁打機黎做乜春.玩單機日日掛機?番屋企打飛機喇...
如果今次搶王唔成功..你又會唔會POST上黎..自己無料比人搶左隻王就係到嘈.
自己咁叻就保住隻王唔好比人搶..再唔係過黎搶番我地..無任歡迎
又怕痕又怕痛.又想吊又怕比人鋤會痛..怕比人打怕比人搶王但係就去痴人地D敵對幫..未撚打機喇.

大家好  我係"晤空"我借人ac留個言既姐!!!!我想係到講  武尊ser  邊個幫聚緣既  就要有心理準備同我地做敵會   當日我地係會頻  有人講話搵到王  無錯  係比你地開左隻王先   不過如果唔係落花流水當日有份圍攻我地   我唔會比佢地搶呢一隻王!!!"天下"打王你問佢地,我地有無搶?你地落花流水如果表明 唔會幫聚緣既  我晤空保證  唔會有人再搶你地王!!!!
唔止落花流水  任何一個幫  只要表示係幫聚緣既  除飛我地搵唔到  只要我地見到  我百份百保證搶緊你地王!!ps我地唔係唔講道理只不過我地剩係針對聚緣山莊。同埋幫聚緣山莊既公會 下次唔洗再貼呢d無謂post   thx(講黎講去話我地搶王既幫會咪又係得果幾個)

算吧,人在做天在看,如果你認為咁做係岩既咪去做,我地唔會阻止,同埋我都在場,我都叫左唔洗同佢地咀炮,只需拍照,有相有真相,善有善報,惡有惡報,若然未報,時辰未到,如果係game未有回報,就係現實到等回報,時間會証明既.

回復 細蚊仔. 的帖子

真係講得好順口...咁有哲學你應該明白咩叫有因必有果..
冇前因又點會有依個結果呢??

搶人王仲要扮哂野,晤空真係一隻馬嬲!永遠都出唔到5指山喇你

同埋po相 出黎都唔係一件錯事做下留念都好,可能有一日2000fun lee到個post 有一頁都係你地既罪行,我之前自己開個公會,找一個叫空既人打王,之後佢話ok當事我有team 只係叉一個,當識多個朋友一齊打王,但點知佢就叫晒d自己公會(迪迪尼)d人黎晒打王,我d人就企晒係到睇你地打王.咁樣唔通我又同人結左盟?我唔知(聚緣山莊)同你地有咩過節,是好是壞都會有回報,邊邊同盟公會多敵對公會又有幾多?我諗大家都好清楚,如果你地都係咁做,咁你地繼續去做,唔好分唔分同(聚緣山莊)同盟,同埋唔好下下張(聚緣山莊)放係咀邊,跟本就搵佢地做藉口.如果想搵個易d既藉口既下次就話 ( 我地明搶ga la 吹咩 ) 咁樣你地先勁ga ma .一來增加明氣 二來你地又多幾個可以打既公會,咁樣唔好咩?我諗你地沖裝目的都係想咁,唔好晒咁多時間咀炮,用多d時間增加可以打既公會算la.

回復 chtak 的帖子

有因必有果,我諗lee個因唔係因為一些唔知咩事既人已起先.但個果一定係會放返係起因既人身上,隨緣.

呀重有唔記得左同你地講,同邊個同盟既事我地只係內部重係到商議緊,外面人應該唔會知,點解你地咁快很定我地同山莊同盟既?唔通你地玩到冇野好玩要玩無間道?

佢搶你王,你可以去搶佢怪
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:18 AM , Processed in 0.035974 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存