2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 斷正<--天上地下我X正(R X 腳)
樓主: terrykin229
go

[消息報導] 斷正<--天上地下我X正(R X 腳)   [複製鏈接]

~邪影~ 發表於 11-10-24 11:47 AM
人地密你講咩可唔可以公開一下 人地有相為証咁你都証明下 唔係晒口水

我想問佢D相可以証明D咩野?佢D相POST D野根本世頻講都可以講出來0 0,唔知佢係咪電腦HARDDISK多位所以成日影相.......OR可能得閒......其實點解佢唔世頻問我野?要密頻問我?根本D野就出得街......

~邪影~ 發表於 11-10-24 11:58 AM
密人幫會收人係錯做法 點解唔光明正大係世頻收 有人想入就自然會入 你方式不對 你係唔係慱比人地話你 你 ...

張相好明顯係傾計型式......如果下下傾計都要出世頻,咁你點解唔叫網龍CANCEL左密頻佢?冇密頻佢就要世頻找我先- -唔洗佢用密頻咁麻煩到佢la....

笑傲無雙 玩過星曲WEB

http://www.2000fun.com/forum-red ... 7-pid-77214824.html

我同意你的說法,佢只係想邀請舊game玩過的人入幫會,你自己都話考慮過唔過,佢又無強迫你過幫會

http://www.2000fun.com/forum-red ... 7-pid-77214903.html

咁佢主動搵你先,咁你無錯,佢主動搵你唔係你主動搵完佢再邀佢入幫,既然佢都話考慮一下入唔入即係你無錯

趙兄弟 發表於 11-10-24 01:47 PM
http://www.2000fun.com/forum-redirect-goto-findpost-ptid-4664697-pid-77214824.html

我同意你的說法, ...

依家明白咩叫旁觀者清........我冇留意到佢自己都有講想下吧,但最main point你講出既係,我係完全冇迫佢入幫,而且又冇講佢幫會有咩唔好,只係問佢點解入左,之後只係有善地問佢想入我幫就寄信我^^

terrykin229 發表於 11-10-23 05:35 PM
唔好成日屈我地喇...唔好成日同人地講到我地係衰人...講到自己大仁大義啦!!! ...

其實想問你post d咁普通既對話有咩用- -?"完全係2個人傾計既對話唔通個個人傾計都要用大聲公世頻傾?

tooya617 發表於 11-10-23 05:51 PM
世頻又屈2KF又屈我地改圖,連圖都出埋仲要扮無辜,每次都敢做唔敢認,真可恥兼核突! ...

其實想問我做左d咩?又冇認到d咩?我個幫長時間收人好多人都知,唔通我想收關唔關,覺j,木瓜,小悠,天問,白武男,菊花茶,浩仔,寶寶龍依d勁人我個個都想佢入我幫la,咁我唔通日日世頻講收佢地幾個人名入幫?咁d人會唔會話我洗世頻?勁人就一定有人請入幫ga la?比人請入幫post出來會覺得再威d?其實係咪因為我出名所有我密頻d人都會個個影埋相post上2000fun我肯同佢密頻覺得好威?好比面佢?點解你又唔話樓主借我過橋既行為真可恥兼核突!?.?

趙兄弟 發表於 11-10-24 01:47 PM
http://www.2000fun.com/forum-redirect-goto-findpost-ptid-4664697-pid-77214824.html

我同意你的說法, ...

yes,佢考慮唔過我都講88了,又冇再迫佢又冇講佢幫壞話,咁大家覺得佢post d密頻係為左咩?我真係諗唔到

~邪影~ 發表於 11-10-24 11:36 AM
迪迪話你拉人姐...咁你下次係世頻大大聲招人咁咪唔洗比人話囉 你咁都唔明 ...

人紅自然就將我d對話當寶,我一日密二,三十個勁既人問佢地入唔入幫,點解其他幫d人又唔會影人地密頻既相?整係迪迪d小白會咁做?今次好明顯係迪迪d小白有問題,我世頻密頻都會收人,我覺得我用正當方式問佢入幫我完全冇錯,我會繼續咁做,我冇講人事非先叫其他人入幫,更加冇恐嚇人,我用正途請人入幫但迪迪d小白係要like post 野比人少,我好歡迎佢地繼續咁做d小人既行為,迪迪d小白繼續做e d 小人既行為吧,最好係game 世頻又出聲,等多d人知你地係幾咁小家同無聊加無恥,做咁多野都唔會改變全服人對你地既感覺的,我完全冇錯你d 小白post我講既野係咪想我再出名d?但人在做天在看,你地攪咁多小動作正義都會企係岩既一邊,今次樓主既失誤固然是可悲,但希望佢經過依次既教訓,唔好再做人咁小家la,其實係想問佢自己本身性格有問題而影相,定迪迪教d小白要影人相咁做?希望係樓主本人情操有問題而唔係迪迪成個幫既問題,如果唔係真係冇得救,教一個傻既小白我可能有能力,但成個幫都係傻既小白我咁教會好累...要教好番晒唔知要幾時....

伊頭鬼作 發表於 11-10-23 05:38 PM
咁鐘意R X 腳 不如改名叫 天上地下我赤腳

咁鐘意人生攻擊?想問你咩幫會?同埋想問你張相係咪日本邊個樂隊組合的?本人覺得張相似日本一個人,但我回敬你人身攻擊一句la,張相右邊果個真係7過日本一個樂隊組合既 7頭........希望唔係果個7頭講野><?

~邪影~ 發表於 11-10-24 12:21 AM
拉人過幫會唔岩啦 天上都要拉人 你公會冇人? 就算人地密你 你就可以拉人地過? ...

我公會有冇人都可以叫人入幫,我有咁既權,難道你有能力阻止?你邊位?

~邪影~ 發表於 11-10-24 12:23 AM
人地識佢老鼠比狗屌咩 備案你幾歲?報警咩?人地留唔留得住你唔好咁多事啦小白 ...

我都唔識你依隻老鼠係邊個?講番自己係game叫咩名先吠la

~邪影~ 發表於 11-10-24 12:25 AM
你証明到什麼?你拉人過幫會行為都唔岩啦

有咩要証明?我拉人過幫都唔岩咁你係度吠又唔講自己係邊個都唔岩la,全服得你1個話唔岩就叫唔岩?你有能力叫晒10大幫d人入來傾先算la

~邪影~ 發表於 11-10-24 11:36 AM
迪迪話你拉人姐...咁你下次係世頻大大聲招人咁咪唔洗比人話囉 你咁都唔明 ...

你都講明迪迪d人話only,迪迪d人講野世頻都冇人理既,佢唔like我密頻我就日日密頻叫人入幫,我全世大大聲叫,咪好似迪迪隻補血狗咁日日比人小.....足24小時....XD

~邪影~ 發表於 11-10-24 11:58 AM
密人幫會收人係錯做法 點解唔光明正大係世頻收 有人想入就自然會入 你方式不對 你係唔係慱比人地話你 你 ...

其實根本係條影相既傻仔有問題,依家全服都知佢有問題,如果你覺得我有問題咁你係咪佢同纇呢?咁想問你地係邊種生物?

伊頭鬼作 發表於 11-10-23 05:38 PM
咁鐘意R X 腳 不如改名叫 天上地下我赤腳

睇睇下....不來左邊果個原來都好7........暈.....sorry........人生攻擊回敬你們的xd

lun1989 發表於 11-10-23 05:46 PM
黃易2既 密頻記錄都係以文字檔案黎存檔架囉!!
基本上個記錄唔代表d咩

依家有冇記錄已經唔重要了.......已經攪清楚由頭到尾都係迪迪D傻仔小白犯既失誤同錯,希望佢地唔會再犯la><錯在那一方係人都知就ok 了^^

~影兒~ 發表於 11-10-23 11:33 PM
問識既人過自己幫玩有咩問題"?

你驚你地留唔住d人所以要開post備案先@@"?

其實問識既人入幫根本完全冇問題,就算問唔識既人入幫都冇問題,根本係迪迪d人性格同情操出現問題所至.....家門不幸.......

藤原龍也 發表於 11-10-24 11:04 AM
影人相果個都幾幼稚,

同人搏FD講過去, 跟住影人相

其實唔好笑佢la,佢雖然係做左d幼稚行為,但佢post左上來已經令全服人覺得佢好狗....做d咁狗既行為......可能佢後悔影左相咁賤,所以post上2000fun 比人小當認錯吧,如果世頻講sorry我可能會原諒佢e d 咁賤咁狗既行為.....

同埋有野想問影相果隻狗,我以後招人要唔要講聲佢知幾點會招人比佢影相?驚佢影小左幾張會唔開心....

全服公敵有時佢d小白做既賤野可能d人覺得係好普通既事,但我都要2000fun既人知咩係岩咩係錯
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:15 AM , Processed in 0.032904 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存