2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 斷正<--天上地下我X正(R X 腳)
樓主: terrykin229
go

[消息報導] 斷正<--天上地下我X正(R X 腳)   [複製鏈接]

咁有咩証明公開一下啦

~邪影~ 發表於 11-10-25 01:34 AM
天上地下我on9 你真係得閒你好勞氣呀留咁多言 你公開人地名又點 你柒左就認啦 全和平ser相信係人都知你一向 ...

你就係傳聞影人相果隻狗西?依家你唔認錯,講多冇謂,應友頻要求講隻賤西個名叫『酷愛』,今晚係game會同友頻d frined講多次~.~係咁多,酷愛冇得番生了><嗚嗚

人地爆你出黎緊係有原因  你估D人似你咩 又要做又要驚不如唔好做人

Johnny@無名 發表於 11-10-25 04:16 PM
你就係傳聞影人相果隻狗西?依家你唔認錯,講多冇謂,應友頻要求講隻賤西個名叫『酷愛』,今晚係game會同友頻 ...

人地點解要認錯? 加埋爆佢出黎有咩用架? 佢會比封ac? 天下地下真on9

想問一下點樣為止冇得番生?  

話時話
赤正,你我相識咁耐,點解唔叫我入幫

天上地下我赤正!
係你自己玩到個POST甘~有成5頁甘多:smilie_:):
呢個POST需要你留左甘多言~但你想表達既野我都係睇晤明!
你所寫的句子其實可以先組織一下再寫出來~同埋唔好甘多錯字可能會容易明白少少!

從你語言上既理解~你是希望全SER既人都可以你~
但請記住這個遊戲並不是只有你一個人在玩~並不是每個人都一定要當你是般~
佩服尊敬欣賞景仰你!
你亦不是皇帝~不是高人一等~不是每個人都謥要遷就你!
不論你角色的人物有多高等級~裝備再如何是好~
在遊戲中每個人都是平等的~
你要別人服你~請你首先要學識如何尊重別人
說話亦留一些做人最根本的口德
什麼叫"迪迪既人一直以來做咩都係錯"  "你地狂暴唔走留係度果D全係狗黎"
"入左迪迪之後D人係狗,未入之前係正常人"
你不懂得如何尊重別人~為什麼要別人服你和尊重你?
在世頻常常表現出大仁大義般~
為何一上到2000Fun就公開漫駡諷刺~說話就突然欠缺大體?還是這才是你本人的真面目

你覺得自己是也好 是皇帝也好 是英雄也好~
我只係想講我個人並不贊同你~因為覺得你這個人的品行品德不是很好!
每次做事都鬼鬼祟祟~不光明磊落~對於自己做過既事亦永遠不肯承認
很多時侯問題根本並不是在於你做出的事是對或錯正與否
是因為你只懂得推卸責任
把你做過的事推得一乾二淨不得止~還反過來說是別人的不是
我或者冇資格教訓你~又或者這是你的個人處事方法?~
但我只想表達出我個人對你的不認同

你常常說你唔明白問題在哪?
其實你問之前有冇認真想過你做過一些什麼事情才會令別人要這樣說你?
問題重點並不在於你密我地幫會既人問佢要唔要轉會!
我地亦沒有把事情說成是你強迫佢過你幫會或誣衊你有說我地幫會既不是!
問題在於你對你做過既事唔肯承認~在世頻向大家說我們在誣衊你~
才以致我地要將事情放上2000FUN!

這不是第一次你對於你做過既事唔肯承認了~
請記住唔係每一次都必然有人會願意食你隻死貓
請不要每次將事情掉轉來說~我地並不是每次都甘願被屈的!
每次有事情發生時~謥是在世頻扮可憐扮無辜被人屈一般!
裝作自己大仁大義~不跟他人計較般!
讓大家謥覺得我地幫會是衰人~自己卻是可憐蟲是好人!

說開了~至少我地是明刀明槍~你是什麽呢? 你是鬼崇!陰濕!
背後做盡了這麼多小動作~還好意思厚着面皮說我地是小人 說我地既不是?

試問這樣誰比較可恥一點?

如果你繼續誣衊我地有改圖~我可以將沒有删除人物名字的圖放上來
這點是沒有問題的!

再者~你留言回應的謥是不貼題和九唔搭八
就鑑於你這些留言~完全離題不突止~

我只看出你這個人對自己十分 自視過高狂傲自大不可一世
最重要是不懂得要如何尊重別人
眼裡只有自己~完全不把別人放在眼內!
簡單來說~ 你家人是否太愛護你過份保護你 以致你太愛你自己
為什麼別人謥是錯~你自己就謥是對?
我相信你家人疼錫你是一種福份~是一種福氣~
並不是希望你變成一個不可一世過度自我中心自大鬼

你是應該感恩上蒼~不要浪費了你家人對你的疼愛將它變成一種缺失

希望你可以用心再讀一下你自己的留言~
為什麽謥是要把別人眨低來抬高自己?
難道你每次除了懂得出這些低賤的招數來眨低別人外
就沒有其他辨法可以令其他人真心覺得你是一個值得敬佩既人?

留言 #26:
"我想收關唔關,覺j,木瓜,小悠,天問,白武男,菊花茶,浩仔,寶寶龍依d勁人我個個都想佢入我幫la,咁我唔通日日世頻講收佢地幾個人名入幫?咁d人會唔會話我洗世頻?勁人就一定有人請入幫ga la?比人請入幫post出來會覺得再威d?其實係咪因為我出名所有我密頻d人都會個個影埋相post上2000fun我肯同佢密頻覺得好威?好比面佢?"
留言 #28:
"人紅自然就將我d對話當寶"
"今次樓主既失誤固然是可悲,但希望佢經過依次既教訓,唔好再做人咁小家la,其實係想問佢自己本身性格有問題而影相"
"如果唔係真係冇得救,教一個傻既小白我可能有能力,但成個幫都係傻既小白我咁教會好累...要教好番晒唔知要幾時...."

留言 #30:
"我公會有冇人都可以叫人入幫,我有咁既權,難道你有能力阻止?你邊位?"
留言 #32:
"全服得你1個話唔岩就叫唔岩?你有能力叫晒10大幫d人入來傾先算la"
留言 #34:
"依家全服都知佢有問題,如果你覺得我有問題咁你係咪佢同纇呢?咁想問你地係邊種生物?"
留言 #37:
"根本係迪迪d人性格同情操出現問題所至.....家門不幸......."
留言 #38:
其實唔好笑佢la,佢雖然係做左d幼稚行為,但佢post左上來已經令全服人覺得佢好狗....做d咁狗既行為......可能佢後悔影左相咁賤,所以post上2000fun 比人小當認錯吧,如果世頻講sorry我可能會原諒佢e d 咁賤咁狗既行為.....
留言 #40:
"但我都要2000fun既人知咩係岩咩係錯"
"明知講道理唔會夠我講又要出來吠,下次醒小小當幫忙,唔好比機會我教訓d傻仔"
"賤人做賤野唔敢出來道歉?永遠做縮頭烏龜?"
"依次你條傻仔做賤野又做縮頭烏龜,咁迪士尼咪....................不敢想像.............><"
留言 #43:
"你game叫咩名><?咁快做定縮頭龜><?定係想係game世頻道歉?定密頻我道歉?但你密遺我可能會影相xd........定一世做縮頭龜?咁會永遠冇得出頭?要唔要我幫下你?"
留言 #44:
"實比我入晒位-o-,驚以後冇面見人既話可以game密頻我say sorry,睇你態度好唔好,唔好就要你世頻道歉lu>< SORRY><"
留言 #45:
"所以講野要以理為先,做得岩就可以理直氣壯咁講野,當教精你地迪迪d小白la~"
留言 #51:
"你全個幫都係小人,冇資格評論其他人係咪小人"
",我唔係王帝,只係迪迪既人一直以來做咩都係錯"
"你地狂暴唔走留係度果D全係狗黎,當然唔走LA^^我唔會怪"
"正常人入左都變on 9仔la,入到去on on 99當然玩得開心,我聲明在先,我只係係講入左迪迪之後D人係狗,未入之前係正常人,"
留言 #52:
"上來睇回覆先LA,狗公"
留言 #59:
"但佢地成班只識吠既瘋狗,獸醫有冇精神科ga?.?"
留言 #68:
"唔夠功力就咪學人出POST,我想收人JEI,唔係想收人皮- -,叫佢出來道歉可能個服D人都會原諒佢,佢一直縮係度.....只會永遠........露唔出半個龜頭.......................佢再唔出認錯我聽日就講邊隻迪迪小白個名影人相咁賤"
留言 #72:
"下次玩野CUT圖CUT清楚D LA^^THKS,CUT小左小小足以致命...../"
留言 #82:
"依家你唔認錯,講多冇謂,應友頻要求講隻賤西個名叫『酷愛』,今晚係game會同友頻d frined講多次~.~係咁多,酷愛冇得番生了><嗚嗚"

從你說話的口吻~我只覺得是一位小伙子在輕狂地說話~
你所謂既冇得番生~究竟怎樣才可以令別人冇得番生呢?
是否又要搞盡腦汁想辨法耍陰招煮死別人?
你身為一個大幫的幫主~請問你的大將之風去了那裡???

赤正~你現在願意承認你曾經放過一隻分身入黎我地幫會就OK!
認明你肯願意行出一步~願意承認做過既事同對你自己做過既事負上責任!
希望你從今以後對你自己既言行都可以敢做敢認!不再推卸
最後奉獻一句~
你如果想全SER既人你其實可以好簡單~
你只需要把我地AC全部買回家~或把整個遊戲買起!
等同你買了大君AC一樣!
不需要每天搞盡腦汁做出一堆鬼祟既行為和耍陰招
亦不需要像人格分裂般~用大君隻人做衰人~自己赤正隻人做好人!
你這樣真的有點兒過份地恐怖 =[
更不需要有事情發生時~勞煩自己在世頻扮可憐扮無辜扮好人
好讓全世界覺得我地謥是衰人在誣衊你欺負你般!

留言 #65: id: billy97
"你地冇放分身入神宮?"
這我可以好肯定地答你~冇!
我地唔會做如此低劣行為~並且如果我地有做過~我地係敢做敢認的!
留言 #23 id: 趙兄弟
"金毛獅王~你地同盟在幫同盟在說話?
請不要存在那一點點的私心~
對你表面上看似了解但其實並不了解的事作出評論!

最後~
赤正~你為了玩一個遊戲連自身最基本既倫常美德都可以忘記埋沒
你可以做到這個地步~我相信冇任何人願意放下身段同你糾纏落去!

你可以選擇留言讓這個POST繼續落去~讓你所有偉論可以同更多人分享
但係你回應什麼也好~我亦不會再留言~
因為你做過既事只有天知地知你自己知
我知道現在說什麼也不能代表什麽~
我衷心希望真的能像你所言"人在做天在看""正義都會企係岩既一邊"
打從心底希望可以如你所言"風未必會吹向正義一方,但道理永遠都會吹向正義一方的"!
如有不滿意既地方想糾正我或聲討我~可以係黃易找我~^^

從你語言上既理解~你是希望全SER既人都可以服你~<----------咁你d理解能力真係有d問題.....我由頭到尾唔係要人服我,只是想做賤野的人向全服認錯而已,知道自己真係做錯左一步行錯左一步,個post佢開的,我回佢係想教好佢

我或者冇資格教訓你~又或者這是你的個人處事方法?~<-------我想除了影人相果條賤人,其他人都有資格評論,至於教訓,就要看你講道理夠不夠我講了,而影人相果個賤人,只可以認錯左之後先可以評論別人,唔係佢一世只係出唔到頭既縮頭龜

問題在於你對你做過既事唔肯承認~在世頻向大家說我們在誣衊你~
才以致我地要將事情放上2000FUN!<-----------我有係世頻唔承認?你地咁鐘意影人相咁係度post世頻張相我點唔承認?我好似冇唔承認過?迪迪又想屈人了嗎?『在世頻向大家說我們在誣衊你~』<=====依句已經証明到迪迪既人係幾咁鐘意屈人,請你們post我點說你們誣衊我?我其實連誣衊2字都唔識打要copy先識=o=,你們除了識屈人仲識d咩 ?

你可以做到這個地步~我相信冇任何人願意放下身段同你糾纏落去!<-------這是好明顯你們根本沒能力跟我糾纏落去................『如有不滿意既地方想糾正我或聲討我~可以係黃易找我~^^』<-------咁你黃易叫咩名^^?

同埋想講一句,講道理既人每一句說話都可以理直氣壯,而唔係你所講既自大

笑傲無雙 玩過星曲WEB

[亂入路過]唔該整理下D留言盡量一次過回= =
唔好連回咁多次[/亂入路過]

tooya617 發表於 11-10-26 12:12 PM
天上地下我赤正!
係你自己玩到個POST甘紅~有成5頁甘多
呢個POST需要你留左甘多言~但你想表 ...

haha...你地冇分身入神宮?唔好吹水啦..我地幫戰時..你地可以次次信到天上係咩區?(次次幫戰天上係咩區武士頭3都係果區)上次我地有人在係幫會收野...點解迪迪尼有人密我地d人係唔係收xx(xx=東西) 你地咁樣都話冇分身入左黎?你唔好以為你打得多字就好岩.....你地公會個空/血機日日嘈人...人地收野佢地又嘈/人地放ac佢地又嘈...呢d叫有品?

Johnny@無名 發表於 11-10-24 02:56 PM
咁鐘意人生攻擊?想問你咩幫會?同埋想問你張相係咪日本邊個樂隊組合的?本人覺得張相似日本一個人,但我回敬 ...

想問你幾多歲阿- -

咩Q野日本組合 咩Q野本人 咩Q野回敬 你真係好撚ON 9

伊頭鬼作 發表於 11-10-26 09:15 PM
想問你幾多歲阿- -

咩Q野日本組合 咩Q野本人 咩Q野回敬 你真係好撚ON 9

咩你覺得你講粗口我就好驚?.?你唔係浩愛既話想幫佢講野都冇用,你地幫好多人密我....講你地幫其實唔係咁團結....更有人講你地幫有人連自己幫D人既點數都呃......團結唔係用把口講....係做出來的.....7頭仔....快D轉相....,再睇我想嘔,一係你唔好係依個POST出字,除非你係浩愛@@係唔係?.?如果你唔係浩愛既話,耍出字咪自打咀巴?上面迪迪唔係講你D人唔再回應個POST咩?又出來吠?反口定唔團結?冇傾好大家唔吠?你地越出多字咪即比多D機會我提你地幫依次全體既失誤@@?.?出多D LA^^狗狗乖,不過你地成班迪迪狗比人串到收晒皮,要出多個POST問人係咪傻仔,點知仲比版主封左個POST又係瘀D既......有一兩隻忍唔到口出來咬都唔出奇^^其實你地隻浩愛都幾慘......原本諗住想影我相攪我,點知自己唔夠功力比人玩番轉頭/.\依家仲要自己唔出來認錯做縮頭龜,要其他幫員幫佢出字><可憐/.\咩你地隻浩愛冇係古龍ONLINE查清楚我係邊個咩?.?

回復 billy97 的帖子

恕我愚味~請問你呢個係咩見解呢?
"我地幫戰時..你地可以次次信到天上係咩區?(次次幫戰天上係咩區武士頭3都係果區)"
我地幫戰5區通常謥共企3區~ 武士頭3我地基本上每次都係分開3區企~讓實力比較平均!
我完全唔明咩叫次次天上企咩區就武士頭3都係企果區??

再者~你們區區一個大幫~你們是輸不起嗎?
你地幫主沒有大將之風姐~不會連你地的幫眾也是一樣吧?
你地贏得起都要輸得起~
輸了就賴是有內鬼~有人放分身入你們幫會? 不會覺得很核突的嗎?

你概然講得出呢一番說話就請你負責!
我講得出赤正放入黎隻分身叫咩名!-->無名~<--
你在這裡公開一下你說是我們分身的人物ID吧!
好讓你可以被全世界知道我地迪迪尼係有多麼的賤多麼的衰!LOL

天上地下我赤正 呢個傻仔大家可以唔洗在理佢 全SER都知佢ON 9 裝備最好都不外如事 冇技術 裝分最好都浪費晒  和平SER朋友無需理會佢講架野 佢講野ON9 足而出書   同佢講多晒氣 係GAME都得把口想像真人........大家都知唔洗講 ^^係GAME就死狗2000FUN就扮型 有咩留番下年清明見你慢慢同你傾

~無名~好像一個啞仔

tooya617 發表於 11-10-26 11:29 PM
回復 billy97 的帖子

恕我愚味~請問你呢個係咩見解呢?

haha 你認你地有分身入神宮....如果係既話你地放分身就得?我地放唔得?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:45 PM , Processed in 0.039982 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存