2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 黃易群俠傳2 斷正<--天上地下我X正(R X 腳)
樓主: terrykin229
go

[消息報導] 斷正<--天上地下我X正(R X 腳)   [複製鏈接]

~邪影~ 發表於 11-10-24 12:23 AM
人地識佢老鼠比狗屌咩 備案你幾歲?報警咩?人地留唔留得住你唔好咁多事啦小白 ...

你唔明我講既備案係咩"?

醒小小啦...唔識就去問下人
開得post預左俾人地討論架啦....

咁又關你咩事"??請問
幫人都睇人幫啦成塊野咁
講緊你呀~邪影~

打得機唱人中傷下d敵對好正常...唔係點吸人呢@@

不過你地做得有d肉酸
唔知真係以為狂暴迪士尼個會有百九幾人= ="
收哂都係48個姐....人地冇?...洗唔洗去拉你d所謂勁人

有心留點拉都拉唔走...要走你留都冇用啦
小學雞手法..玩呢套...-.-"

~邪影~ 發表於 11-10-24 12:25 AM
你証明到什麼?你拉人過幫會行為都唔岩啦

你有本事留到..洗咩驚人地又拉又密頻"?

你地公會對d人好差既咩@@"?
好驚d人會走哂去敵會"?
行為有幾唔岩..."?唔好講到拉拉聲咁x難聽

你地講夠未=_=??
你地認為日日中傷我地,密我地d人講迪士尼d人係狗,過左你度就唔叫狗??
係呀,迪士尼個個都衰人黎,  知你最好啦赤正 ! 敢做又唔敢認
要有証據先認 , 認完又多多解釋,掉返轉黎講,講到迪士尼錯哂咁..
咁你為咩野要放隻分身入黎?? 和平sev要玩手段??和平sev要玩到禁 9 ??
迪士尼係擺到明唔妥聚緣同赤絕架啦,,但唔會好似你咁,系度搵野作黎唱衰人囉
不過,真係好在有d明眼既人知赤正你玩緊d咩野...
總會有人主動密我地,叫我地幫會收佢,,可惜幫會真係冇禁多位收佢地~

你講得岩架赤正,人紅自然多是非架啦~~
同樣,幫會勁,自然有d人眼紅,係要做埋d野黎搞禍哂~
唔緊要,我地清者自清,搶王我地會認,唔似d人懶係野,敢做唔敢認 !
講完 , 以下你再講d咩野 ,我地都不會再作回應
要繼續搞小動作 ,請隨便 ,只要你玩得高興 =]

KEN09 發表於 11-10-24 10:09 PM
你地講夠未=_=??
你地認為日日中傷我地,密我地d人講迪士尼d人係狗,過左你度就唔叫狗??
係呀,迪士尼個個都衰 ...

你地冇放分身入神宮?

你地講夠未=_=??

講到自己好正義多麼的清高@@

你中傷我地..我地中傷你就緊架啦...
online game黎架....唔通同敵人做fd咩-.-你第1日玩線上遊戲"?

同埋唔好講到你地係好人...d人覺得我地係衰人就會密你叫你地收佢
調番轉一樣會有d人密我地聯盟收既姐@@

冇我地你一個迪士尼仲有咩好玩
調番轉冇你迪士尼我地一樣冇目標姐
大家好黎好去就算....唔好太過份就ok 講完 -0-

你地講夠未=_=??

我冇特登放隻分身入來,你招果時又冇問我係咪分身?我幫果時L1冇位招分身但又要吸祭壇是蛋入個幫叫玩手段?但唔理你再回唔回覆,當時人影相果個真係決定做縮地龜唔出來認錯?依家唔認錯我驚佢咁就一世.........

要有証據先認 , 認完又多多解釋,掉返轉黎講,講到迪士尼錯哂咁..   <---------D証句好似係SHOW出來你們迪迪教狗冇方?你係咪講隻GAME果張相先?果張咪証句LAW?咪証明左迪迪教到D小白有幾賤?你地仲有咩証句?SHOW埋出來PLS^^QQ
要繼續搞小動作 ,請隨便 ,只要你玩得高興 =]<----------------------------------請記住,個POST係你地開的,邊個攪小動作先?邊個想攪人比人攪番轉頭?.?邊個世頻出聲先?咩都係迪迪D小白出世頻先.,依個POST都係迪迪D小白開GA?你盲的?.?唔夠功力就咪學人出POST,我想收人JEI,唔係想收人皮- -,叫佢出來道歉可能個服D人都會原諒佢,佢一直縮係度.....只會永遠........露唔出半個龜頭.......................佢再唔出認錯我聽日就講邊隻迪迪小白個名影人相咁賤@@聽日講名比大家知^^SLEEP LA,88

同埋講埋...聽日你地隻小白唔出來認錯.....我好大機會會世頻同2000FUN都講隻小白個名出來-O-係咁多~.~

你地講夠未=_=??

仲有,成件事係迪迪狗錯晒就更GA LA,唔係你地點解解釋唔到?問題只係果隻小白錯定你地全幫人既錯.....

你地講夠未=_=??

同埋我自己好似未開過POST係2000FUN攪小動作唱衰迪迪,個POST你地D狗自己開GA,睇清楚先LA,眼殘,自己D人開POST屈我攪小動作?唔通我命令你地隻狗開POST的?佢受我指示攪小動作?你意思係咁?咁我真係唔知佢係幫你地迪迪定幫我..................

terrykin229 發表於 11-10-23 05:35 PM
唔好成日屈我地喇...唔好成日同人地講到我地係衰人...講到自己大仁大義啦!!! ...

睇番張相第一頁係有狂暴個幫會冇CUT左.........................你們又自打咀巴...............暈/.\下次玩野CUT圖CUT清楚D LA^^THKS,CUT小左小小足以致命...../.\

你地講夠未=_=??

和平SER你迪迪講野冇晒力就要影相咁賤?.?依D算唔算玩手段?.?

傳聞話赤正好早期就收左大君隻acc玩人格分裂
大君做衰人 赤正做好人!! 唔知係咪真既呢??赤正
不過e d都係傳聞

天上仲高lv過大君 洗唔洗收2隻ac 做咁多野 加上 個post係講緊張相
你講埋呢d野 想暗示 d咩?
同埋玩遊戲姐 唔洗人身攻擊既

lun1989 發表於 11-10-25 12:57 AM
傳聞話赤正好早期就收左大君隻acc玩人格分裂
大君做衰人 赤正做好人!! 唔知係咪真既呢??赤正
...

你想玩人生攻擊既話我會陪你玩,但你係出面開個新POST我先回你,依度唔會講唔關POST主題事既事

天上地下我on9 你真係得閒你好勞氣呀留咁多言 你公開人地名又點 你柒左就認啦 全和平ser相信係人都知你一向柒開 打字又打錯講野又扮有道理 你番屋企做你電車男打機打上腦 會走火入魔? 你入魔左都唔夠人打你自問下自己點解沖晒裝都比人打到叫呀媽lol 希望你個幫D人唔會走啦個幫主咁ON9 係人都會走 你幫會唔走果D真係狗仔黎架  話人地幫你先理掂自己先 人地幫會係勁自問全和平都有眼睇   收大君帳號大把人知 你個人咁能狗唔好在扮好人

Johnny@無名 發表於 11-10-25 12:22 AM
和平SER你迪迪講野冇晒力就要影相咁賤?.?依D算唔算玩手段?.?

我認為人地講野無晒力但足以收你擋 留咁多言有鬼用咩 人小小認左佢 係世頻認左佢 呢件事就當無發生 柒小D 我買左薯片睇你地開波 點知你條友得個UP

~邪影~ 發表於 11-10-25 01:39 AM
我認為人地講野無晒力但足以收你擋 留咁多言有鬼用咩 人小小認左佢 係世頻認左佢 呢件事就當無發生 柒小D ...

個post係講相
你做咩成日話人收ac
就算佢收ac 又點?
你都可以收佢個ac

我都講左係傳聞!!我都係當八掛料黎聽姐
你地做咩咁大反應 仲講埋人身攻擊!!!
咁d八掛集誌咪日日都人身攻擊
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:00 PM , Processed in 0.043349 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存