2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍俠情緣叁 LAG的問題
go

[疑難雜症] LAG的問題 [複製鏈接]

我上網係和記..但係.玩玩下有時停左係到==幾分鐘到 但係我個朋友都係和記但係佢又冇事

請問如果我打去和記到叫佢整下好LAG成日斷線..甘有冇用嫁?

吾介意可以試下轉個ser試玩下,不過收費後應該會順返

應該係地區問題???    我都係和記~~~ 一陣會試下玩呢隻GAME~~~ 但我一向玩GAME都冇問題~~

cs10 發表於 11-10-31 10:35 PM
我上網係和記..但係.玩玩下有時停左係到==幾分鐘到 但係我個朋友都係和記但係佢又冇事

請問如果我打去和記 ...

你試完話我知得唔得, 我都唔知呀,
和記不是我個名登記, 所以未打過去

cs10 發表於 11-10-31 10:35 PM

請問如果我打去和記 ...

覆返你, 我昨天打左去俾和記了, 師傅今日上來屋企check過, 速度正常,
我話但係好唔穩定喎, 師傅話其實佢上來只係可以check到大廈線路和速度係咪正常,
唔穩定呢d都愛莫能助, 佢話唔穩定係有好多因數, 1. 電腦   2. 和記總機   3. 隻game....

所以結論係....死心吧, 打去都冇用....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:51 PM , Processed in 0.026757 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存