2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊達傳說EDDA 網頁過期修正
go

網頁過期修正 [複製鏈接]

以下是網頁修正的方法0.0你們試試吧0.0

點選左下角的[開始]→[控制台]→[網際網路選項],
1.點選 刪除歷程記錄 的[刪除]選項。
2.將[保留我的最愛網站資料]的勾勾取消,其他選項全部打勾,再點選[刪除]
3.點選 刪除歷程記錄 的[設定]選項。
4.將[檢查儲存的畫面是否有較新的版本]設定為『每次查閱畫面時』,然後按[確定]。
5.點選[確定]關閉[網際網路選項]視窗。
關閉所有開啟中的網頁後,
再重新開啟網頁嘗試註冊會員帳號,
已有 1 人評分威望 收起 理由
花濺淚v3v + 3 熱心幫助

總評分:  威望 + 3   查看全部評分

玩過星曲WEB 忍影世界

真既係OMG~都係咁樣-.-網業停太久..資料已失...Orz

-,-個方法係個邊回報比ge 咁點好呢!—、—

玩過星曲WEB 忍影世界

唔得既話.,..我會叫台灣朋友幫我搞搞佢.-3-呵..
點都要整到架啦~不過都係希望呢個問題可以解決!

絕對零度C 發表於 12-2-7 10:44 AM
唔得既話.,..我會叫台灣朋友幫我搞搞佢.-3-呵..
點都要整到架啦~不過都係希望呢個問題可以解決! ...

@@咁好啊~有台灣友幫你攪......
其實omg 個回報我覺得無咩用,, 次次都係比d 簡單答案....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:42 AM , Processed in 0.025887 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存