2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[聊天] 昆馬同丹   [複製鏈接]

想問問火昆水昆地昆風昆,比同屬性用有咩好處??[除左加敏之後外,仲有另外D野加??]
另外,力量,智慧,敏捷,體質,能量,防禦 E家領悟丹,最多可以食幾多粒??總共夾埋,定係每粒丹分開食唔同既數量??
力碎,智慧,聖靈碎片係咩有咩??一套姐係幾多._.??
同埋完美風,完美火,係唔係代表200才[1轉],1轉200才[2轉]??
希望各位吞食朋友能幫忙解答>_<THX~!!

PS:可以幫埋其他玩家發問._.

1..: 昆馬比同屬用無特別野加...騎昆馬除左型 沒什麼利害..敏捷成長率 也沒其他馬好
2..:領悟丹 最多食20粒而已 全部領悟丹 夾埋食20
3..:力量用了就多3力 智力多3智(能力值 但可以用回憶回掉)  
     聖靈多1技點  但三種碎 用了也是會給你1點2轉技能點開位  1套=9塊 每人物最多吃12套\
4..: 完美有好多定義..那當然 200 200轉係完美號=.="又有人說120 200也是完美號
但我認為..200 200轉..也要吃滿健體 幻能 太上老丹 吃了12套碎才叫完美
已有 1 人評分Good 收起 理由
hopelove79 + 2 謝謝你解答

總評分:  Good + 2   查看全部評分

情人節快樂

情人節快樂!!!!!!!!!!

TOMMY豬 發表於 12-2-12 09:35 PM
1..: 昆馬比同屬用無特別野加...騎昆馬除左型 沒什麼利害..敏捷成長率 也沒其他馬好
2..:領悟丹 最多食20粒 ...

謝謝你解答,但係碎片放面唔係好明....碎片係就咁禁就食到??[1碎加3力量??]
另外問問180用腳本打野怪??

hopelove79 發表於 12-2-12 09:48 PM
謝謝你解答,但係碎片放面唔係好明....碎片係就咁禁就食到??[1碎加3力量??]
另外問問180用腳本打野怪?? ...

碎片是同類9塊就去仙島..搵北斗幫你用左佢  一套先加3力/3智

180..可以刷陸遜/司馬...  
有火箭寵就去打街埸..比較快一些..野怪腳本要個埸無人先開得..有人慢個無開

TOMMY豬 發表於 12-2-13 01:21 AM
碎片是同類9塊就去仙島..搵北斗幫你用左佢  一套先加3力/3智

180..可以刷陸遜/司馬...  

你有個腳本嘛??[sent好左....]因為我唔係太識=.= 可以教我? 或者msn我: skywind_1314@hotmail.com

hopelove79 發表於 12-2-13 01:46 AM
你有個腳本嘛??[sent好左....]因為我唔係太識=.= 可以教我? 或者msn我:

腳本..我無哂了=.=記得好易set... 我現在係司馬到磨緊 懶得諗街埸

TOMMY豬 發表於 12-2-13 02:52 AM
腳本..我無哂了=.=記得好易set... 我現在係司馬到磨緊 懶得諗街埸

你可以教我SET腳本嘛??我唔多識- -

你刷司馬火力需求系點樣-_-

TOMMY豬 發表於 12-2-13 02:52 AM

30轉1轉...定200轉1轉好D??[武將]
0去1 唔係冇咩分別?? 1去2先會大影響??

hopelove79 發表於 12-2-13 11:14 AM
30轉1轉...定200轉1轉好D??[武將]
0去1 唔係冇咩分別?? 1去2先會大影響??

如果d寵無2轉既(例如軍師) 咁咪高D LV去1轉多D能力點

隻寵有將星果D 又會2轉既..咪30LV>高LV>去2轉LO  2轉寵物唔會睇未轉幾多LV 1轉影響能力

半仙 發表於 12-2-13 10:51 AM
你刷司馬火力需求系點樣-_-

我就166LV 49X知橫掃人 56X知火箭1支
大約2550智既滾石 3隻普攻
果3隻普攻係無用處的@.@ 所以要易D 就多粒滾石+多支火箭會輕鬆D
Battle Started
Round: 1
水月琉璃           肉搏 On 張春華, T.HP - 150
真‧陸遜           肉搏 On 張春華, T.HP - 163
楊修             滾石 On 張春華, T.HP - 720
楊修             滾石 On 司馬懿, T.HP - 644
楊修             滾石 On 張春華, T.HP - 711
楊修             滾石 On 司馬懿, T.HP - 633
真‧諸葛亮          肉搏 On 張春華, T.HP - 268
?你老母餐          火箭 On 張春華, T.HP - 654
?你老母餐          火箭 On 清流隱士, T.HP - 671
?你老母餐          火箭 On 清流隱士, T.HP - 669
?你食??~         滾石 On 張春華, T.HP - 819
?你食??~         滾石 On 司馬懿, T.HP - 743
楊修             滾石 On 張春華, T.HP - 719
楊修             滾石 On 司馬懿, T.HP - 642
?你食叉?~         滾石 On 張春華, T.HP - 814
?你食叉?~         滾石 On 司馬懿, T.HP - 735
9 Men Combo - Total Damage[9755]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
冰使者            橫掃千軍 On 守節隱士, T.HP - 649
冰使者            橫掃千軍 On 守節隱士, T.HP - 648
冰使者            橫掃千軍 On 守節隱士, T.HP - 649

TOMMY豬 發表於 12-2-13 04:17 PM
果3隻普攻係無用處的@.@ 所以要易D 就多 ...

每分鐘幾多經- -??

TOMMY豬 發表於 12-2-13 04:17 PM
果3隻普攻係無用處的@.@ 所以要易D 就多 ...

打果4個兵 要幾多智先車得死?? [唔會轉技]

dodo就8xx-9xx epm  ex刷應該過千...
166lv 495智岩岩殺得死=.=  無橫掃唔洗打

唔夠火力去刷陸遜吧..快一點..但升小一隻

情人節快樂

情人節快樂~

謝謝大大分享~~~~~~~~

謝謝大大分享~~~~~~~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:37 PM , Processed in 0.047739 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存