2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 侍道ONLINE <侍道 online> 已經封測完畢,不知道大家覺得如何呢? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] <侍道 online> 已經封測完畢,不知道大家覺得如何呢? [複製鏈接]

<侍道 online> 已經封測完畢,不知道大家覺得如何呢?
我就其待公測了...!!!
我覺得呢隻game都幾特別..和以往的online game有點不同..
就是不是只按一下一下去打

大家覺得有什麼意見呢..?
單選投票, 共有 30 人參與投票
13.33% (4)
0.00% (0)
16.67% (5)
50.00% (15)
3.33% (1)
16.67% (5)
你所在的用戶組沒有投票權限

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

幾好玩...唔可以一味腦`殘打怪

笑傲無雙 玩過星曲WEB

呢隻game  真係吾錯既夠特別 打怪打王靠技術 d裝備武器又吾洗話下下用錢
不過都好睇代理既 我最怕GC D活動 下下沖點轉點 沖夠幾多點轉夠幾多點就送野 不過佢次次D活動最少都要沖5千點至過萬點
比起其他online game除左打副本之外要小小既技術 升lv根本一味食水出技

玩過星曲WEB

幾好啊;除左打怪升Lv;重可以生產d家私同武器出黎;
打怪靠閃位;可以五洗食水;有技術就可以五洗買點xD::

十週年勳章(賀詞)

代理今次失策,正正係30號封測,撞正吞食天地3公測,擺到明硬碰硬,人流一定唔爆
我都轉左吞3個邊,因為個邊公測
但侍道真係唔錯,依家封測,擺的時間唔多,都幾好玩

japi0256 發表於 12-4-5 01:41 PM
呢隻game  真係吾錯既夠特別 打怪打王靠技術 d裝備武器又吾洗話下下用錢
不過都好睇代理既 我最怕GC D活動  ...

你有技術 就唔洗食水

有呢d game對香港online game market好d
唔好等d人以為時間多就一定比其他人勁= =
小學雞byebye~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:25 PM , Processed in 0.030718 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存