2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 比人爆ac 既入一入黎睇
go

[閒聊討論] 比人爆ac 既入一入黎睇 [複製鏈接]

大家比人爆ac 既 係咪都係 200-280戰力既多?因為好多人都係依個戰力比人爆
旦係未見過400戰力up既人比人爆
仲有 爆ac 爆得咁有品 整係拎符石/金/重石同清晒銀行既野(垃圾都係)旦係身既垃圾唔幫你掉 身用緊既裝 都唔掉 仲留返d國貢同積分比你
唔話官方爆 真係唔係好信..因為game資源太多 無人買幣商 就幫d玩家 清下貨??等d 物價升值?
唔係既唔出黎交代下?? 咁多人都比人爆ac 搞到唔玩 完全唔理?
先頭d人都覺得係因為用外掛先比人爆 旦係好多人無去網吧 無開外掛未一樣比人爆
你地咁樣搞 未一樣高戰力 有比錢玩既人 都為左d朋友比人爆ac 而放棄
依家個個驚下個到自己比人爆ac 無晒心機玩
比人爆過ac既 仲有無人會唔會玩落去 重新開始?

我都一樣..佢地只拎流幣同符石等...而6級晶石,劍靈晶英等這些制造裝備的就沒有拿..
而我亦無用外掛,..無係網吧或外面玩過..只係屋企玩....電腦有防毒..防木馬等
而game入面d人都係覺得用外掛所以比人爆..我根本都唔識...我第一次玩online game的..
我都覺得係官方自己攪鬼..如果唔係點會咁易心人爆...

我覺得又未必係官方搞鬼
我都係冇掛冇網吧冇比AC人
都比人爆~第一日冇晒D野
第2日去信G1再改PW
點知AC都比人DEL埋
O咀到爆- -

應該唔關G1 事 ,只不過G1 唔理姐
我唸 應該係大陸D 無品 破解玩家
你知大陸D技術幾勁啦 入人AC昜過借火
偷埋人地D野 拎去賣= =

我連入ac 睇有咩唔見既機會都冇

我325戰力比人爆
無爆身上d裝,無爆符石,爆左值幾百金末梆既7xlv裝,所有材料,重鑄石,煙花四字都無灑,比人爆完ac仲係325戰力
剩係爆我可以交易既野,d梆左裝,d符石都無郁到

我180戰力都爆,
連pw都改埋,go既pw亦都改埋

我覺得係game one搞事
我都比人爆左acc, pw都比人改埋
但我上game one問返d gm, 佢一開始叫我填返張野, 之後sd身份證副本比佢對資料
我fax哂所有野比佢, 佢話一定要上佢"不"角果間公司搞手續
重要比88蚊手續費
我真係唔明, 比哂資料佢核對重想點, 唔係要睇埋我個身高體重呱
查個pw都咁難? 逼我棄game
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:02 PM , Processed in 0.036251 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存