2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為
返回列表 發新帖 回覆
樓主: JackyCheung
go

[戰隊] BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

KA2837 發表於 12-5-3 12:15 PM
講客觀你都唔滿意, 咁你想點?

開POST想人認同你? 想人附和你?

出名係同YIN3 講....

回覆 KA2837 的帖子

你咁兜兜轉轉覆人
結果原來係九唔搭八講緊自己野
你未免太聖人啦

timqqq  我都係咁認為  發表於 12-5-3 02:51 PM

JackyCheung 發表於 12-5-3 12:42 PM
出名係同YIN3 講....

我幫你揾咗佢上嚟回覆啦~ 佢嘅回覆係點, 我就留俾大家評論~

但我最想你知道嘅係, 呢度最企你立場講嘢嘅係我!
我唔係嚟抽水~

我都知無啦啦俾自己人對條氣係好唔順, 但係可以點?
最多咪上論壇數臭佢~ 好似呢家咁...
但係佢唔在意咁又有咩用? 谷死嘅咪又你自己...

唯一可以打擊佢嘅就係係BF3入面打沉佢同佢個戰隊,
打到佢地驚, 打到佢地熬~
咁就真係睇你同你戰隊嘅本事~
我都相信你有咁嘅本事嘅~ 起碼你心中有團火, 化做戰鬥力真係可以好驚人~

回覆 Qo89 的帖子

比隊友針對
唔可以留係個個場玩,
局住要走,
咁唔叫被迫遷就,叫咩?

唔開心泛指負面情緒既話,
我唔信你比人咁搞法都冇感受,
可能你好彩未遇過,
不過你可以想像一下 比人TK,救番,TK,救番 循環幾分鐘
BF3 有個制比你揀接唔接受救援,唔單只係防止濫救
重要防止呢一類惡意行為出現

你覺得唔係欺凌,
當你既隊友係你最大敵人個時你又會點諗?
想好地地上場玩,後面有架無人車車死你
拎載具就有幾架車圍住你,頂住你
到左一個無法正常遊戲既地步

學你咁話, 無需認真, 走囉
之後有其他人受罪比佢地玩,總之個個唔係我就得咁話?
你可以冇所謂,
但係我唔接受有任何人受到呢種惡意行為既影響而導致無法正常遊戲

p.s. 佢有戰隊既話就直接同個隊講,要個隊處理番件事

唔打中文 發表於 12-5-3 01:21 PM

你咁兜兜轉轉覆人

你看不到樓主説什麼嗎?

別說什麼遊戲不用那麼認真 ,認真就輸了...那些都是自我安慰的說話只是給弱者聽的!
請大家換轉位置在我的位置看!

即是說"遊戲不用那麼認真, 認真就輸了..."是自我安慰的說話,
自我安慰的說話是自己說給自己聽的~
說給人聽的叫安慰人的説話!

那麼, 我說"遊戲不用那麼認真, 認真就輸了...", 就是我自我安慰了~
我說給自己聽自我安慰的說話, 我就是弱者~

你想欺負弱者嗎?

安慰說話都有分適合唔適合
你覺得呢?
樓主講明唔想要 認真你就輸了 之類既野,( 重點係"唔想要" , 弱者之類只係佢唔想要既理由)
你偏偏講左,之後就話係同自己講
咁我話你九唔搭八都好正常姐
咁我之前唔知你話自己,話你冇諗過就覆人,都好正常姐
怪我囉 ?

咁你宜家企係道德高地扣我帽子,我可以點?
學你講句阿Q精神 , 認真你就輸了 =]

KA2837  通宵呀~ 瞓覺先~ 夜啲再繼續2KFonline  發表於 12-5-3 03:51 PM

唔好再狗咬狗,
明顯錯在YIN3,
暗面錯在 sH 團友互相包庇。
道德野留番自己慢慢PM傾。

唔打中文 發表於 12-5-3 01:44 PM

安慰說話都有分適合唔適合

我對人講人話, 對鬼講鬼話
我嘅回覆係回覆樓主嘅~
其他人嚟引用, 我就會有其他唔同嘅講法~
不過我頭先答咗你啦~ 你唔會冇睇清楚啩?

由頭到尾我根本就冇安慰過樓主~
因為樓主覺得只有弱者先需要被安慰~
所以我更加唔會附和佢! 因為附和只係另一種安慰嘅方法!
除非樓主想係度揾人聲援佢, 想揾人小七YIn3啦~
咁我咪當安慰樓主同佢一齊小YIn3囉~

咁可以點? 勉勵囉~

樓主最錯嘅係整咗個低級回覆 (2樓)
咁樣明明係受害者, 都會變成抹黑者~
我幫佢做咗樣嘢, 就係要佢自己講出因由, 被人TK經過,
俾人知道佢係受害者, 而唔係同人發生争執後走上嚟玩抹黑!
我亦揾埋另一個當事人YIn3上嚟解釋,
咁件事係點大家心照啦~

但我就唔會話誰對誰錯嘅,
因為當我企翻起YIn3嘅立場, 佢又只係17歲嘅小朋友貪玩啫~
咁YIn3都上嚟認咗啦, 咁仲可以點? 要佢道歉?
呢家啲後生仔要面架~ 有可能咩?
不過睇到YIn3嘅回覆都知佢熬熬地, 知道衰啦~
咁樓主咪算囉, 大人不計小人過~
條氣仲係唔順咪BF3打過~

玩遊戲就肯定要認真~ 但係遇到呢啲事就真係唔使太認真,
認真就輸了~ 唔係俾遊戲, 而係俾自己~

P.S. 講真吖~ 我三樓嘅回覆係要用嚟伏人~
不過今場你好似冇乜力~ 定係你未發力呢~?
以守為攻適合你呢家狀況~
當然, 我一直都係去到咁上下敏感位, 我就自動收皮認輸, 你可以放心去盡~

無知者無恥

唔打中文 發表於 12-5-3 03:53 PM
無知者無恥

無恥者無畏

其實呢,人地搞你,TK你,你一樣可以TK番佢,冇人唔比你咁做架,係咪先,又冇話100鷹唔比TK人,加上一日有唔少人比人咁搞,如果個個都上黎開個post黎尸月空白鍵3人地既,咁既咪有排煩

d聖人出哂黎未呀?

YEAH;D 條氣唔順咪BF3打過囉

係啊 我TK左你 咁又點:)?   你都可以TK番我 有時呢D係一種樂趣 打機唔洗咁認真既

YIN333 發表於 12-5-3 05:13 PM

YEAH;D 條氣唔順咪BF3打過囉

字睇唔明可以無視, 因為唔係main point~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

你搞清楚先~ 呢家唔係玩BF3, 而係玩緊2KF,

我唔係support, 係recon, 同你地玩緊SDM,

你就唔好以為我狙樓主等於同你同squad~

你想抽水, 想執雞? 正好~ 我就連你都狙埋~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

你係唔係上校100星冇得再升好無聊呀?

好玩唔玩玩TK? 你TK人你就肯定開心啦~ 但係你有冇諗過俾你TK嘅人?
唔好以為你俾人玩無所謂, 你玩其他人就一樣冇所謂!
三唔識七, 唔知頭唔知路咁俾你TK, 俾我早就狂TK翻你成TEAM啦~
如果係你地主場Admin我就冇得好講, 低俾你地玩,
不過咁, 你地個ser亦都好快就冇人會入~

要玩TK你就sH圍内或者同朋友玩~ 唔好亂搞人!
你仲以為自己好勁, TK自己隊就好英, 挑~
呢啲低級趣味, 我早就唔玩啦~
學下我~ 睇下我呢家玩咩~ 開狗牌呀~ 你夠唔夠我多?
再睇下我每把槍嘅殺數~ 哈哈~

當然, 每個人都有唔同嘅玩法,
但係點玩都好, 你就唔好玩啲令人反感嘅嘢~
如果呢個係主流玩法, 咁就冇咩所謂, 但係呢家唔係吖嘛~
你繼續玩你個朵咪繼續臭囉~
你臭冇都乜所謂~ 唔好搞臭埋你自己個戰隊呀~

你呢個Engineer咁屎架~ 把RPG打唔中人嘅?

你Squad個Support仲冇力, 殺唔到人不單只, 派個彈药包竟然係空嘅...

借個位我同我個Squad Support講聲SORRY

睇住你俾個Assault射, 我都冇乜點幫拖添...sorry...

不過我知你未死~ 我亦都放定Raido Beacon, 死咗可以飛上嚟天台~

timqqq  如果事情再無謂化, sH個名肯定臭。 到時我唔止唔入去玩, 仲會叫人唔好入去玩。  發表於 12-5-4 12:04 AM

sam5c03 發表於 12-5-3 04:38 PM
其實呢,人地搞你,TK你,你一樣可以TK番佢,冇人唔比你咁做架,係咪先,又冇話100鷹唔比TK人,加上一日有唔少人比 ...

小朋友 你打BF3 係為左TK?
教而不善, 垃圾。
sH有你係恥辱。
仲有, 如果每個團都有你呢D咁既小朋友上論壇挑機, 團友做錯仲要包庇, 咁個世界真係變得反常。
無錯, 可能每一日都有唔少人比人TK, 可惜你團友YIN3 掛住sH既名去做D無謂TK,
點拗都好, 名衰一定衰個團先, 點解做野唔可以成熟D, 一句對唔住搞掂, 仲要拗?

去EA REPORT佢

timqqq 發表於 12-5-3 11:53 PM
小朋友 你打BF3 係為左TK?
教而不善, 垃圾。
sH有你係恥辱。

我呢就唔知邊一句話打bf3就係為tk既垃唔垃圾由得你,,咁講真,一日成幾廿單呢D咁既野啦,用車tk呢家只怪ea做得唔好。再者, 根本唔係話包唔包庇既問題,而係一日咁多單呢D野,人人post上黎forum既,咁你呢d"聖人"理得幾多單?
我就唔信你玩bf3咁耐未試過tk人囉,待人己嚴,律己已寬,大概就係你呢D人

回覆 sam5c03 的帖子

咁政府比香港市民買菜刀
有市民用菜刀殺人
係唔係錯在政府啊 ?
你屋企老師都冇教你常識 ?
你玩BF車得死隊友就一定要拎架車去車人?

惡意TK 係唔岩
唔會因為每日有好多惡意TK,我地就將佢合理化,正常化
宜家好多人吸毒,政府會唔會將吸毒合法化啊?

重有,你有冇掛隊頭都好
基本禮儀都要知
玩BF系列唔可以惡意TK
唔係話你做唔到,係你唔應該做
唔理有冇做過,總之做左就係錯

用少少腦好嘛?

timqqq  同意, sam5c03 只係為左幫團友而亂立論。  發表於 12-5-4 10:10 PM

回覆 sam5c03 的帖子

成班人話要真實,車都撞唔死人點叫真實

其實我見個帖咁熱鬧入黎抽水食花生,,可以唔洗理我

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

sam5c03 發表於 12-5-4 06:32 PM
我呢就唔知邊一句話打bf3就係為tk既垃唔垃圾由得你,,咁講真,一日成幾廿單呢D咁既野啦,用車tk呢家只怪ea做得唔好。再者, 根本唔係話包唔包庇既問題,而係一日咁多單呢D野,人人post上黎forum既,咁你呢d"聖人"理得幾多單?
我就唔信你玩bf3咁耐未試過tk人囉,待人己嚴,律己已寬,大概就係你呢D人

律己以嚴,待人以寬
DICE 根本冇諗過你班小朋友會拎架車TK人...
自己人錯左唔認,仲要係到幫佢死撐
咁你既大條道理就係人做我做...
殺人犯殺人你係咪跟住殺?自己有腦就識諗啦...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:26 AM , Processed in 0.031488 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存