2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為
返回列表 發新帖 回覆
樓主: JackyCheung
go

[戰隊] BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為   [複製鏈接]

sam5c03 發表於 12-5-4 06:32 PM
我呢就唔知邊一句話打bf3就係為tk既垃唔垃圾由得你,,咁講真,一日成幾廿單呢D咁既野啦,用車tk呢家只怪ea做 ...

講真果句, 粗魯D都要講, 你可唔可以收皮?
成件事根本唔關你事, 你只係出黎包庇你既團友,
只可以講, 圍護你團既名聲 唔係得個拗字, 要表現你既大方, 同埋成熟, 先可以拗番D名聲番黎
上黎挑人機, 已經令到我對sH既聲望減底一大半, 好心你就成熟少少啦, 叫YIN3講句對唔住有幾難?
講真 而家我對sH有極之不滿, 我相信有好多人都係, 完全只係因為你 sam5c03 同埋 yIN3。

今日聽返先發現原來有人先不禮貌...
正所謂死無對証, 而好唔好彩我地之後俾人拍到片...而佢無拍到佢之前D野...
而我? 我只係好記得佢用M26打過我兩次... 佢個名太易記... 而我係同佢無仇... 我只係有D 唔咁心俾人用M26殺...

都幾廿歲人, 打鋪機都打到你咁... 仲要惡人先告狀...唔怪之得你玩到D成績咁難睇, 仲要用埋D死人BUG槍...

成個流程係
1.B不禮貌,係BASE上唔到直昇機主駕駛位之類既野, 就開始OOXX...
2.A講返出來TK左B
3.(我聽到之後, 我讚好, 我先記得條B之前D野) 呢個可以唔理...
4.B唔份氣話要通報全世界...
5.第二日見好多POST, 我先去睇B既RECORD, (頂原來USAS 5000KILL)...
6.我係第二個FOURM出POST問佢係唔係得罪左人, 條B就以為得罪左我, 係咁亂FORWARD D screenshoot... 好心問兩句, 仲要俾你借題發揮...
7.之後先知原來有人不禮貌在先...仲聲大夾惡...

阿A平時會約人練飛機對戰同俾D INFORMATION人點玩飛機... 又唔會BASERAPE人地機場未起既飛機...我都奇怪點解無啦啦佢去TK人... 原來係有人惡人先告狀....

今次唔係『算你倒楣』, 頂, 係算我地倒楣...
唔講喇, 你地鍾意話sH唔o岩就唔o岩喇, Rapebase又入我地數, TK又入我地數, 好悶呀...

kuen1979 發表於 12-5-5 07:16 AM
正所謂死無對証, 而好唔好彩我地之後俾人拍到片...而佢無拍到佢之前D野 ...

果然無風不起浪, 事出必有因~

你地用咁嘅方式報復反而被埋伏~ 仲中晒添~

真係算你地倒楣喇~

不過呢家講乜都冇用~ 你地冇証冇據冇圖冇片乜都冇, 空口講白話~

倒不如唔好理, 以後就正正經經咁玩啦~ 等時間沖淡一切...

仲想報仇? 下次記得拍片截圖喇~

回覆 kuen1979 的帖子

唔係話人地對你做左咩
你就可以合理地使用不當行為報復

你惡意TK 左, 幾大條道理, 其他人都未必接受
而接唔接受好睇你應對事件個時既態度
我由你回應呢件事件既態度覺得
你地根本唔在意惡意TK 對他人既影響, 亦唔介意惡意TK他人
你地要既只係一個機會或者藉口, 有位比你地上, 你地就會去惡意TK
我唔係要指責你對邊個唔好, 或者無理TK
而係唔接受惡意TK 呢種行為,
唔同意你地對惡意TK 個種輕忽既態度

其他野我唔知亦唔想評論
不過你既態度確會令人不滿
負面評語有時唔係亂比
你自己諗下

p.s. 係香港打架唔理你幾有道理,2個人都會比人拉上差館比人告,你以為有道理就合理?
已有 1 人評分Good 收起 理由
KA2837 + 2 有道理≠合理, 冇道理≠唔合理.

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

正所謂死無對証, 而好唔好彩我地之後俾人拍到片...而佢無拍到佢之前D野 ...

我想請問你地聽到搶唔到機鬧人既,係唔係同一場呢?
你只要答呢個簡單問題!

鬧人者會唔會係影片頭幾秒個個呢(訊息欄)

你可唔可以唔好再找借口呢?
個場我無去玩載具,見到到塔上有人只係狙人!

你地想屈我係因為不滿我 usas 5k kill ,咁你有冇槍唔係5k kill up呢?

假如你所講既全為事實, 點解唔一開始由SAM5C03 OR YIN3 講出黎?
點解佢地一上黎 就挑機? 就串貢?

冇人挑我機嘅~!?

咁我食下花生算嚕...

YIN333 發表於 12-5-3 05:14 PM
係啊 我TK左你 咁又點:)?   你都可以TK番我 有時呢D係一種樂趣 打機唔洗咁認真既 ...

人地A片搞亂輪 你唔去搞亂輪? 有時搞亂輪都係樂趣黎 你唔試下去搞?

咁都得

SEE唔到有片WO~~

@!@ GDTHX~~~~~~~~~~~ FUNNY

天龍之子 發表於 12-5-10 10:09 PM
SEE唔到有片WO~~

又真係幾ON9 WO~~好在PS3版冇ED人~_~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:22 AM , Processed in 0.035873 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存