2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰地風雲 BF BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為
返回列表 發新帖 回覆
go

[戰隊] BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

BattelField 3 sH 隊 YIn3 的白木行為
小說廢話!去片!!
別說什麼遊戲不用那麼認真 ,認真就輸了...那些都是自我安慰的說話只是給弱者聽的!
請大家換轉位置在我的位置看!

我一早說它們這團都是CHEAT

不用那麼認真, 認真就輸了
已有 1 人評分Good 收起 理由
Qo89 + 2 agree

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回覆 KA2837 的帖子

唔係好明你有咩立場可以叫樓主唔好咁認真

片中既樓主比隊友惡意阻礙進行遊戲
佢隊友玩得好開心,樓主呢?
只要佢隊友繼續搞佢,樓主除左走之外可以點? 反擊?
呢D情況好多時都係要受害者遷就施害者,
如果唔係就要搵夠人幫拖狗咬狗,食法國大餐

想好地地玩番場,但係有個咁既隊友欺凌你,
你只會唔開心,
唔理你有冇認真對待場遊戲或者個施害者
除非你係比人惡意玩完都冇咩感覺既人

其實你有冇諗過先回覆

唔打中文 發表於 12-5-2 04:58 PM

自我安慰的說話只是給弱者聽的.

我意思是我是弱者, 我自我安慰, 而不是説給樓主聽.

你太小人了吧~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

唔打中文 發表於 12-5-2 04:58 PM

片中既樓主比隊友惡意阻礙進行遊戲
佢隊友玩得好開心,樓主呢?
只要佢隊友繼續搞佢,樓主除左走之外可以點? 反擊?
呢D情況好多時都係要受害者遷就施害者,
如果唔係就要搵夠人幫拖狗咬狗,食法國大餐

想好地地玩番場,但係有個咁既隊友欺凌你,
你只會唔開心,
唔理你有冇認真對待場遊戲或者個施害者
除非你係比人惡意玩完都冇咩感覺既人

其實你有冇諗過先回覆

just the game
何必太認真?
片中人行為咪由得佢囉,玩遊戲唔洗咁認真
最算係遊戲上面見到,你最多咪走場
仲有呢個根本唔係遷唔遷就既問題,問題係片中人YIn3 係令人反感
請唔好借題發揮,樓主只係想同大家講片中人YIn3 既行為
另外,殺少一個兩個唔洗死而死多一次半次又唔洗死?
我諗冇人會為左係遊戲被人玩而唔開心掛?
你又唔好咁樣誇大呢個行為為欺凌

Qo89 發表於 12-5-2 08:26 PM
just the game
何必太認真?
片中人行為咪由得佢囉,玩遊戲唔洗咁認真

我唔係咁睇囉~

事出必有因~ 我就唔信人地毛啦啦會追殺樓主~

我又唔在場, 唔知發生咩事, 我又唔識SH戰隊嘅人,

段片又只剪淨樓主點俾SH嘅人殺, 而冇講發生過咩事, 咁係斷章取義!

我就唔似有啲人咁盲從附和, 或者只為攻擊某人而做埋啲針對性言論咁冇腦~

十週年勳章(賀詞)

KA2837 發表於 12-5-2 08:49 PM
我唔係咁睇囉~

事出必有因~ 我就唔信人地毛啦啦會追殺樓主~

因為佢地不滿我 USAS 殺爆很多人...

JackyCheung 發表於 12-5-2 10:19 PM
因為佢地不滿我 USAS 殺爆很多人...

如果我係你, 我就轉隊用USAS狂殺佢地~

十週年勳章(賀詞)

KA2837 發表於 12-5-2 10:24 PM
如果我係你, 我就轉隊用USAS狂殺佢地~

講黎講係都係我錯啦??
比人TK 唔走開 唔去高地 唔換SV 唔換兵種 唔換隊...比人殺天經地義
香港教育....教出咩人出黎...

JackyCheung 發表於 12-5-2 10:26 PM
講黎講係都係我錯啦??
比人TK 唔走開 唔去高地 唔換SV 唔換兵種 唔換隊...比人殺天經地義
香港教育....教 ...

我有話你用USAS錯? 我有話佢地害死你又冇錯?

咁你都咁唔好彩遇到啲咁嘅人咁你可以點?

上嚟開個POST就可以解决?

安慰你你又要話人睇唔起你當你弱者, 唔通你想呢度人人同你一齊鬧佢地你就開心?

其實咁咪又係安慰你嘅另一種方法~

你有本事有鬥心係强者嘅, 早就换邊打佢地啦~ 使鬼上嚟開POST咩~!?

樓主幾時撩YIn3隻抽呀,講多無謂,行動最實際,幾時同佢覆桌

說真的,我撞你只是尋找興趣;) 還有什麼是別說什麼遊戲不用那麼認真 ,認真就輸了...那些都是自我安慰的說話只是給弱者聽的! 你懂你自己在說啥屁話? 你不會當遊戲是你人生的所有吧? 如果你真的要把我的名字給所有人知道就別只在亞洲的論壇開POST了,在世界所有論壇開POST說明怎撞死你,說明我有多白木,不過這種技術不是我個人獨有;) 你應該還要舉報很多人 你這麼空閒 不如去提升你的技術也是不錯的選擇 看你的USAS-12殺了5000多個就知道你是神人了 再上一級應該沒有人可以拼得過你了

YIN333 發表於 12-5-3 12:06 AM
說真的,我撞你只是尋找興趣;) 還有什麼是別說什麼遊戲不用那麼認真 ,認真就輸了...那些都是自我安慰的說話 ...

其實我就咁睇
你打BF3 都係為左玩BF3, 打入面既人, 玩入面既野, 都係為左玩,
你連玩 都玩得咁唔認真, 咁低能既 好心就收皮啦。
仲要掛住sH 個名, 仲要上黎鬧番人?
講真sH無錯 入面D人真係唔錯,
可惜人冇完美, 勁得黎又冇品 又爛品 。
打機品已經冇,
仲要連人品都冇, 做錯野 對唔住都唔識講聲
團友互相包庇。

KA2837 發表於 12-5-2 10:41 PM
我有話你用USAS錯? 我有話佢地害死你又冇錯?

咁你都咁唔好彩遇到啲咁嘅人咁你可以點?

你講就易, 換邊點樣打? 一個打一隊?
遇到D反常野, 仲同人地掙執?
拍片係岩既. 起碼比人知道反常先, 基本上你換邊就算比你打得番佢地
都係無補於事, 人地都係KEEP住咁低能既思想。

timqqq 發表於 12-5-3 12:40 AM
你講就易, 換邊點樣打? 一個打一隊?
遇到D反常野, 仲同人地掙執?
拍片係岩既. 起碼比人知道反常先, 基本 ...

我最想講嘅係是對是錯咁又點? 咁又可以點?
講到尾就係因為怕輸所以留係SH果邊? 咁不如唔好玩~

如果樓主换邊, 就算輸都係因為隊人唔配合, 咁輸都輸得光榮!
咁樣俾自己人害仲留係度等贏, 贏咗會好光彩?
换邊打贏就更加唔會走嚟開POST申冤...

反常? 呢個世界好多嘢都反常架啦~ 何况係一隻GAME?
咁睇唔開點生存呀?
你又講得好,  拍片起碼比人知道有咩反常先~ 俾啲未經歴過嘢人有心理準備~

但係我就唔會話人低能~ 人地買隻GAME點玩人地嘅事, 起碼冇用外掛,
最緊要係人地玩得開心~
喇~ 唔好同我講將快樂建立係人地痛苦之上呀~
樓主揾支USAS狂殺人, 我諗好多人都好痛苦!
就如之前有人話用M230殺好多人都係技術一樣,
咁YIn3害死樓主都可以話係一門技術~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

樓主條氣唔順咩? 跳槽嚟我個戰隊, 有機會咪同SH切磋下囉~
係呢度申有鬼用~ 就算嘴炮贏咗咁又點?
係邊度跌低就要係邊度爬翻起身!

一個又隻揪,又福桌,
一個就爛西扮文人,同人講人生...,
自己TK都要攬埋全世界落水~
打個GAME都不負責任到咁,
咁出黎撈野好打極都有限啦!!

Mr.G_HK 發表於 12-5-3 02:32 AM
一個又隻揪,又福桌,
一個就爛西扮文人,同人講人生...,
自己TK都要攬埋全世界落水~

有見地~

十週年勳章(賀詞)

KA2837 發表於 12-5-3 02:28 AM
我最想講嘅係是對是錯咁又點? 咁又可以點?
講到尾就係因為怕輸所以留係SH果邊? 咁不如唔好玩~

第一 我被TK 不換隊所以係我錯?

第二 同一陣形不一起合作,返轉愚弄隊友是正確?

第三 USAS 殺得多人 ,所以要被追殺?不滿意為什麼又不換隊呢?
       換了我們可以一起殺你又不用比殺,有本事就在偷背時阻止我!
       別再用你的"道理"找借口!

我YOUTUBE 有很外國人看,看最近有沒有什新外掛名單,你想出名我可以幫你!

JackyCheung 發表於 12-5-3 11:32 AM
第一 我被TK 不換隊所以係我錯?

第二 同一陣形不一起合作,返轉愚弄隊友是正確?

講客觀你都唔滿意, 咁你想點?

開POST想人認同你? 想人附和你?

换句話講咁你咪又係想人安慰你~ 弱者!

你有本事令我出名? 咁多謝先~ 我真係好想出名~

不過我諗你令我出名嘅同時, 你一樣會好出名!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:35 AM , Processed in 0.041477 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存