2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online 耐冇玩 想請問下cso既潛規則~_~
go

耐冇玩 想請問下cso既潛規則~_~ [複製鏈接]

岩岩玩疆屍2  倉庫場  死淨我一個人類
我龜係條通風管
就俾隻屍話要kick
最後又真係kick埋-.-

已經有兩年幾冇玩過cso
哩兩日dl返想玩下喪屍mode
原來依家有"禁人類camp"既潛規則 -.-?

唔係禁CAMP而係D小學生怕D人LAY系水路度屈晒機而踢佢地

小學雞屍場心態:太勁/太廢/太串(串D小學雞)/唔幫手/D屍殺佢----->一律踢無赦~~

斷§影 發表於 12-6-7 08:10 PM
岩岩玩疆屍2  倉庫場  死淨我一個人類
我龜係條通風管
就俾隻屍話要kick

你有冇睇清楚場名先 通常屍2系1P1場 會禁水
如果佢場名冇講1P1同禁水路 咁你龜系水路應該冇咩問題
建議你小心D 一入場就問禁唔禁水 禁技等等 廢事比小學雞鳩踢

其實e+玩c都冇乜場好玩...一係就1p1場..姐係唔出刀就變"屈槍狗"..出左比佢殺到就變"廢物"..姐係唔識玩刀=唔識玩c..再唔係就係d 32人場 房名係"遊擊..禁camp..camp=kick"呢d必死場..加上9踢愈黎愈多..所以我對玩c已經冇乜興趣...e+轉左玩槍王之王mode..幾正 個個用ge槍都差唔多..除左人數問題外都算係最公平ge mode
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-26 04:17 PM , Processed in 0.036499 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存