2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 請保持遊戲世界頻道整潔*(字海慎入)
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 請保持遊戲世界頻道整潔*(字海慎入)   [複製鏈接]

唔知從幾時開始,係世頻到係一群招好心人帶升既聲浪中會浮現以下句子:

1.招男情..要家$$..
2.招男情 講心又講金♥♥
3.招一個會比錢我又鍚我既男情-3-

姑且勿論係唔係妖人,個問題係在於究竟係一個咩情況下,先可以培養到一班性格同價值觀咁特別既新時代遊戲女角?係平時高呼男女平等組織既失敗,定係反映男性係女性心目中地位既扭曲發展,或者係孫明揚既錯誤??

或許一個其貌不揚既女性,雙點遊戲logo,走進虛擬世界想嘗試一下呼風喚雨,備受關注,手一抖,便有人送上金錢既美好感覺,又或許是一個拜金女,想得到錢財而出賣遊戲女角的貞操,但又唔想太明顯,如是乎在某夜用佢地既低智慧苦思冥想,終於諗到果d句子.然後,**一名野生的拜金女出現了**,眼見有姣婆遇上脂粉客既實際例子放係眼前,也不甘後人,爭相恐後求包養

所以,為左全頻既潔淨,你地睇到咁既情況,可以密下佢:不如你一係唔講,一係就直接d話招厹算啦.因為世上犯賤既男性唔多,但絕唔少.無謂既掩飾會令佢地妄自猜測,返不及一句招厹來得乾淨俐落.

而我地知道一個係現實受萬人擁戴既女皇,係唔會係全頻到坦然咁講出內心想法,萬一,係game入面真係唔好彩,比人無視珍貴既遊戲女角,頂多只會係全頻輕輕加上一句:招男情,因為佢地知道主動同坦白係一定收唔到兵.

然後,點解我要寫e篇野出黎呢?因為尋日係game到睇到某條友由12點幾招一位會比錢佢又鍚佢既男情,到9點幾招一個可以帶佢升lv既男情,而有點兒感慨,即使係我off之前佢仲係好似TVB C8劇每一分鐘都污染眼睛一次,但係我相信佢學左唔少野,最起碼認識自己既價值同培養耐性.

---------------------------------------------------------以下開放負評,粗言對待=]-------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------以及理性探討------------------------------------------------------------------

呢啲女送都呂要~

仲有d人開分ac
呃完1個又1個
係度呃感情
男情就好似係佢地既用黎洗- -
提款機?
真係好黑人憎- -

樓上果位放錯地方=]

正解:http://www.2000fun.com/thread-4951258-1-1.html<<<

笑傲無雙 玩過星曲WEB

呃人感情既Bitch=[

俺打算都想呃d男人感情

我反而覺得四十戰對罵更煩

40戰有條仆街叫做 龍碎封卍 ,乂封乂  佢呢 同人隻抽就輸左俾人 就話人隱狗:o) 仲好笑既係 輸左n次后就爆粗
[diu]連中文都5識打  佢個名用手寫板 寫嫁?

比人話又算得係咩

殺完人成日都比人密:吊你

1p1 係戰場外pvp,玩元地神祭果d用訓杖又比人話用訓杖既

神官恐又話人地屈恐

遊俠放隻豹出黎又話好放豹幫手

e+d刺仲on 9,同遊,祭/刺打刺都隱,戰隱

所以,照以上所講既咁

都係留番係戰場先黎殺佢地

/

~Dream~ 發表於 12-7-1 06:40 PM
比人話又算得係咩

殺完人成日都比人密:吊你

幹 我不想打戰

我頂5順條仆街
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:33 AM , Processed in 0.044922 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存