2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 天下系統錯位BUG
go

[疑難雜症] 天下系統錯位BUG   [複製鏈接]

今日我用坦打決賽打到第4場果時想拉恐點知一拉就話對方出界...
但我同ROSE 沒所謂都睇到我沒出界...

佢個系統成日錯位都算..
仲要錯左位果陣用拉手有機會BUG左對方出界
更何況呢次在場人士都見我沒出左界..
都唔知佢個系統想點><
咁搞法..遲下咪所有坦怕比人話BUG拉連拉手都唔出得><

新手報到。請問樓上和誰打呀??? 樓上的遊戲ID是什麼???

擺明唔夠人地隻打不死奧迪打,咪BUG拉人出場,而家係到扮無辜少女!

╭幻.影╮ 發表於 12-6-25 01:47 AM
擺明唔夠人地隻打不死奧迪打,咪BUG拉人出場,而家係到扮無辜少女!

點呀BUG夠37次既武術王>_<

玩過星曲WEB

it's really so sad... let we play tomorrow....  
pk system....

lina1212 發表於 12-6-25 01:48 AM
點呀BUG夠37次既武術王>_

邊有咁多呀,36次姐

HA  支持下  BUG位問題一早存在 但尼個係龍珠系統設定問題  而且很多人惡意利用  特別河蟹天朝果班 GM唔通唔知?係甘兒封幾個ACC就算啦?就當做左嘢?如果辣椒GM有睇嚟 請你班食塞米唔好將只眼只放係少年  成人都係天下武道會嘅一部份  都要關注下  (有D ON9仔連拉推技都唔識係咩就讀多幾年書先講嘢 唔好話一見坦用拉手就話用BUG  我想對果D人講:BUG你老母)

tofupop  haaa 祢講得好生動~比個o力祢!  發表於 12-6-25 03:35 AM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

ttwe12tt 發表於 12-6-25 02:01 AM
HA  支持下  BUG位問題一早存在 但尼個係龍珠系統設定問題  而且很多人惡意利用  特別河蟹天朝果班 GM唔通 ...

天哥, ”邪神戰士、斗” 係惡意地用BUG拉人出場
(亦即係OMG公會個 “优郁的奶茶”, 亦即係”大大大”, “歐德”, “邪神戰士乂斗”等等等)
惡意用BUG既玩家多不勝數...唔好抽某個公會既水...
以同我所一齊打開少年既咁多位都係疾惡如仇...我地唔會用BUG...
就算比我知道有人用BUG, 我都會話比佢地下一場既對手知叫佢地小心...
上次克美娜既事我都有話你知...

錯位既野唔係個別玩家問題
咁耐以黎唔知原廠知唔知, 有冇做野
但咁多次更新都係冇聲冇氣, 玩家們真係唔知等到何年何月先有個正常既系統玩
我覺得呢個先係最唔拖得既野

我仲記得你係有提醒過我  克美娜果隊人  佢係成隊人玩BUG錯位  你睇下個賽程表就知有邊D人  我並非想抽佢地水  而係就係果班人叫得最柒大聲話人地用BUG  佢地就無   亦都就係我所講 何嘗唔係俾佢地當係一種技術?GM對BUG拉嘅定義係直接利用魔神腕拉人出場 但果D錯位BUG就係一種技術?既然听之任之 OK 齐齐用罗  我唔係唔识用  但我极少刻意甘去用尼种BUG

楊改之 發表於 12-6-25 01:01 PM
天哥, ”邪神戰士、斗” 係惡意地用BUG拉人出場
(亦即係OMG公會個 “优郁的奶茶”, 亦即係”大大大”, “ ...

祢講個幾個我就五多識=。=
不過我係針対祢講緊大大大大大天
大大大大大天<ーー係大天用~他無其他分身
五好自以為其他人都係他~
其他人係五係専登我五知~不過大天一定五会low =.=
都win 開 仲有需要bug?大天成人又好、少年又好
実力係点我地個個知、他係五会係「専登」bug 人low
洗五洗我copy返fb 個断野??

由以個game 開始打天下lag時。。bug位問題一直存在。。
我都試過明明ko他, 普利再2重ko 他出界9米遠..不過他都係入得返来!
事実係我地看ge画面不同他~我地自己電脳画面係不代表他電脳的画面!!
可能他自己画面係場中間、不過我地画面係出左界
以個問題一直都係ga la、係game 本身問題 我地可以点???
祢録片又点???代表絶対対方画面係甘ma???祢下次録埋他画面先la 不如!
有時bug 左位、個玩家都五知道..
五通話驚用魔道会bug 位、驚bug左人地被人封所以五用?
祢地大可用魔道試下、打天下場邊拉手有時有可能係bug 左的
然後被人小到pk的知味~~祢地自己無用過魔道打天下、当然不知o羊事~
如果係甘不如del 魔道la ~点解要有以個角色???
人用幾多心機去玩個魔道祢地又知?下下話人bug
輸左服気講法??我地今日都輸左la ~五通又話人bug?

我都好明白被人bug 拉感受 我自己都試過 不過講真~可以点?殺左他??
game本身存在以個問題..我地点先可以証明邊個人有心or無心用???
我五知有o羊方法, 不過我同大天1個会1段時間~知道他一定不会係D 甘ge人
以個係我可以講ge人格証明~識大天ge不只我一人!!
有人会利用bug位去win ~被人小、被人ban 係抵死!!不過我可以話大天絶五係以種人!

ttwe12tt  好多謝豆腐用左咁多心機幫我 打天下咁耐我係一直屢敗屢戰 並非好似某人咁講話我輸唔起 我目的同你一樣 不為輸贏 只為搵對好對手痛快對戰果種FEEL  發表於 12-6-25 02:52 PM

笑傲無雙 玩過星曲WEB

tofupop 發表於 12-6-25 02:21 PM
祢講個幾個我就五多識=。=
不過我係針対祢講緊大大大大大天
大大大大大天 ...

雖然我同大天認識唔深, 但我都認為佢係個硬漢 (其他人我唔敢包)
BUG拉既事我都相信唔會刻意做,
我當然明白而家既問題係因為大家睇既畫面唔同
我要講既亦都唔係咩BUG咁神可以由台下番上台...
而係錯位所造成既種種誤會

我都係果句, 如果你地發現我又或者我地隊, 又或者任何人有呢D情況
我歡迎大家拍片影相乜都好上報比官方聽…
唔係企係台下講粗口就算
當日BUG拉人出場如果我唔拍片上報, 今日你地仲可能係場上面比人拉緊
比人拉完又係台下面鬧, 鬧完第二日上台又輸過囉
問題唔解決只會沒完沒了繼續發生

將心比己, 如果GM見到呢個畫面會覺得點?
我最想佢回應既係呢個問題...
佢見到呢個情況會覺得正常?
會匯報比原廠? 原廠已經知? 整緊? 解決唔到? 原因??
定係次次要我拍晒片先意識到個問題嚴重性?
好歹都交代聲而家係咩status...
會唔會解決, 定係要我地當冇事發生
抑或我地應該繼續等....
NO ONE KNOWS.....

都係果句THX豆腐 (AND而家攻速格好吃香 豆腐不如試下攻速劍! 咁包以後無人叫你臭豆腐 你係香豆腐)

大地好提議wow豆腐仲要用埋15手玩攻速,型晒

楊改之 發表於 12-6-25 02:59 PM
雖然我同大天認識唔深, 但我都認為佢係個硬漢 (其他人我唔敢包)
BUG拉既事我都相信唔會刻意做,
我當然明 ...

問心。。我覚得有D難 
如果得一早改左~台湾、韓国本身都有以個問題存在。。。
我地只可以等or ..放棄個game ...
会玩落去只可以等
改bug位我相信不是好似改htb甘簡単。。。
so 我問心。対bug拉以様野。。。我地無得控制
望ge 対方不要専登使用 
望ge 対方不要不小心使用

ttwe12tt 發表於 12-6-25 03:03 PM
都係果句THX豆腐 (AND而家攻速格好吃香 豆腐不如試下攻速劍! 咁包以後無人叫你臭豆腐 你係香豆腐) ...

不用thx 我 
我実話実説ar  大天叔係o羊人 我地個個知 如果係ab 我就話無信心甘講姐

好在ab唔識申手,只係識雙手擺頭@@

、=====.=======》《

=.=.=.=.=.=.=.=TT

我入黎睇下架ja......同埋拎分走人

╭幻.影╮ 發表於 12-6-25 01:52 AM
邊有咁多呀,36次姐

你36次既其中一次>_<

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:13 AM , Processed in 0.043820 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存