2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 新手應該玩咩職好@_@
go

[疑難] 新手應該玩咩職好@_@ [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

新手應該玩咩職好
個人比較鍾意範圍技-3-

講範圍.應該煉金最大.傷害亦唔低
但皮最薄.冇番咁上下身法的話會死得好慘

新手可以考慮玩戰士類.跑得快.皮亦有中上級厚度.適合各種不熟練玩家入手
要範圍的話優先選擇為:戰神.但輸出技能略為比劍聖少~
各一原因.就係戰士起各大巢穴技術要求度比較低.就是說手殘都輕易通關

玩雷祭- -+ 又硬又回血  碌EX粗到呢 又有大地又有風暴 全部範圍技
ps 冇玩好耐

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

大範圍玩魔導唔好咩??
有雙閃+2大範攻技+副助技
打既又唔需要埋身肉搏..<~唔易死....
好過做戰士啦...又要跑過去攻之後又要走位..
雷補<~咁不如玩全補(聖徒)多幾招攻技..講魔攻又唔夠元素(遠攻)戰士(近攻)
又要沖埋去打...得個幾秒盾(合共8下)又冇得跑....<~~易死
賢者都好小小....勝在多盾...用晒盾技仲有被動既盾技...
又有得補血....正好多!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 11:20 AM , Processed in 0.024773 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存