2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 好奇有d沒腦玩家
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ILOVE2ME
go

[討論] 好奇有d沒腦玩家   [複製鏈接]

咁你話<例如>中國人買左日本車用  你都可以話沒中國人  就沒日本車用? 你話中國買左日本車用 無中國人就唔等於無日本車 咁我咪同你講 中國供落黎既水唔洗同任何野買...咁你應該明白啦?除非你連自己回既野都唔明白 咁更加證明你沒用腦諗清楚先講野 thx

傻仔 你睇清楚第1個回既post先啦 你自己誤會左人地意思 點解我會知你就唔洗理 不過想同你講清楚1樣野 依家來來去去系你答唔到 你自己又話比d例子黎 依家比左 你又唔明 又要學人post 你睇清楚d邊個開呢個post先講

已經答左你誤會人意思仲要系到嘈...咁我想問你邊個唔答邊個呢?

點睇都係你唔明-,-我講緊沒中國就沒香港呢個問題  由開post就係=.=沒中國就沒香港
                                                            沒中國人買日本車 就沒日本車=.=有分別?
點你又明未-,-一味回又唔睇野   =.=唔洗買就敢比  樂c會都有=.=la天才

=.=點睇就係你點極都唔化為嘈而嘈la=.=笑  口生人到你講咩都得笑左

好似系你1味睇都唔明-.-如果你只系想咁講 我唔該你唔該講埋人地game名出黎啦聖之光 你講得出黎既 已經答左你誤會人意思 咩叫點我又唔明呢 用埋紅色字間比你睇啦

同埋補充 你剩系講呢d既我唔會理你 但你唔好講埋人地名 其他原因你唔需要知 只會令人覺得你開post針對人地 而唔系你所講(我講緊沒中國就沒香港呢個問題)

由頭到尾都係你為嘈而嘈=.=本post只係討論=.=點知有個  ....人黎左
你其實係為講道理而黎定為嘈而黎=.=  為講道理而黎就讀下書先=.=一係問下人先...
為嘈而黎=.=你嘈爆佢=.=  同d...嘈=.=根來失身份

= =haha就係因為你無腦先話你  你唔覺你沒腦咩-,-笑

ILOVE2ME 發表於 12-8-22 11:20 PM
由頭到尾都係你為嘈而嘈=.=本post只係討論=.=點知有個  ....人黎左
你其實係為講道理而黎定為嘈而黎=.=  為 ...

咁我想問你討論問題定系點既 我就講道理既 我系為你講個人名而黎 如果你只系討論唔該你改post 我唔會理你 但你打佢名出黎我就會理 講完系咁 同埋讀多d書睇清楚d果個系你 唔該你睇清楚你打個post有邊個系人game名 為討論打埋game名出黎既 只會令人覺得你可笑

=.=我其實都唔係好知  有個蛟人=.=通到蛟人條仔=.=笑笑
  haha大笑

唔該你討論唔好放埋私人感情 你打咩人既game名我唔會理你 但你打呢個我就實會理 同埋1直都系同你講緊道理 只系你唔去接受 因為某d私人恩怨 game還game 呢到還呢到 你真系想討論你只系打果句野出黎無所謂

=.=y係討論區講野關game名咩事-,-唔係好明-,-好奇有個人全頻講野羅句野討論有問題?  =.=傻定...haha

係唔on講就沒人會話你=.=我又唔係le 紫色  木葉
同某公會有咩關係=.=又開某公會事=.=   事實証明你講d唔係道理ge道理-,-只係為嘈=.=
haha-,-原來  嘈-,-就唔該學多少少知識先

=.=遊戲同咩公會滿唔滿意關   討論問題咩事=.=
第2就係我唔滿意咩人你又知  你係我條女咩-,-除非我親口講
第3 我講你又知我一定唔滿意佢=.=9up唔得?
最後就係   你係game唔滿意我  而沒道理亂up=.=所以只係正明你睇都未睇到明就嘈
=.=haha  點睇都輸左...

唉=.=既然你鐘意直接 咁我都直接叫你去睇睇版規
8. 嚴禁以粗俗成份的語句 (粗口) 直接(人身攻擊)/簡接諷刺任何會員或版主(如被發現 一律扣100分)
就算唔系game-.-我可以同你講2000fun呢到真系有個人叫baby糖 所以我想問番你轉頭咁講有無錯-.-?

好奇有d沒腦玩家<----我又想問你咁算唔算簡接諷刺定系直接話人無腦呢 我比你系入面先打人地個名 咁我想問你有d沒腦玩家算唔算簡接諷刺?

=.=我其實都唔係好知  有個蛟人=.=通到蛟人條仔=.=笑笑
  haha大笑<----同埋你唔知成件事系點既-.-唔該你問我 你幾時問我幾時答你 仲有你問清楚當事人去左澳門幾耐
同埋系姣人 唔系蛟人 仲有呢件事系散左之後先發生既 所以未睇清楚成件事都系你-.-只系聽人講人地個版本 當正系了解哂成件事 似乎只系你偏睇1件事 而唔識去中立了解清楚再作決定 所以邊個讀得書小 人地有眼睇 唔洗我或你大家系到嘈

-,-羅個問題討論=.=你都可以話人身攻擊-,-你講哂佢
第2我米話有個玩家叫baby糖-,-  2000有人叫baby糖關玩家咩事=.=  錯哂  
你睇真d先講

我都指明係一名玩家=.=  2000討論區都可以叫
玩家?=.=哈哈大笑

咁你覺得你岩就岩啦-.-你可以講話我對號入座都得添 不過我唔該你自己唔了解人地d野既 唔該你唔好推出黎講 有個蛟人=.=通到蛟人條仔 呢句啦下-.-你自己明啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:08 AM , Processed in 0.037443 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存