2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 好奇有d沒腦玩家
返回列表 發新帖 回覆
go

[討論] 好奇有d沒腦玩家   [複製鏈接]

昨天睇到一個名叫baby糖ge一句說話沒中國點會有香港
=.=香港係一個地方ge名稱大家都知la
沒中國-,-<香港>呢個地方會從地球中消失?  從地圖中消失?  
地還在人還在=.=點會沒?沒腦?定腦生草

你自己誤會左人地個意思姐-.-沒中國運野黎 香港剩靠其他國家點會食得飽你 點會你有咁好生活-.-?沒中國1國2制 你搞得掂成個香港-.-?我當你搞得掂 d人食咩著咩-.-?搵田種-.-?用下腦都知拉 我唔敢講中國人=香港人 亦都唔評論大家2邊既人品果d 但我敢講無左中國既貿易你唔會有咁好既生活-.-仲可以話人無腦 你自己讀多d書先吧

十週年勳章(賀詞)

無中國無香港
無地球無中國

佢夠話我地無讀書

香港強迫性免費教育,真係5知無讀書既係邊個

~Dream~ 發表於 12-8-22 01:35 PM
佢夠話我地無讀書

香港強迫性免費教育,真係5知無讀書既係邊個

其實-.-你想講咩 如果你只系想講大陸人有無讀書同香港人有無讀書既-.-你回錯post

我係講琴日果條友話香港人無讀書,無文化

回覆 ~Dream~ 的帖子

好明顯是只針對其中一人

又比你抽水抽到成班香港人

飲水最為重要
點解香港以前要制水依家五洗
自己諗

其實個中國人就我所知由頭到尾都只係話緊一部分遊戲既人

以我地有人就明顯不智理地開口你地大6人,關口你班大陸仔

....!?!?對此..我無言以對

沒中國就沒而加咁好ge香港
-,-講經濟日本收入最多=.=<關中國事>?
講教育<美國><美國>d大學知名度高d定中國=.=劍橋  牛頓戈d呢
講科技=.=中國又係最強?
講民生-,-當地大量官方欺負人民  中國又理到d咩-,-一樣睇唔到
何意自己沒中國沒而加ge香港
-,-可唔可以題d理句   因為有中國先有  人地做唔到

=.=再討論下制水ge問題
有珠江供水所以唔洗制水
=.=者話如果唔係珠江呢個問題又永久解決唔到敢話
-,-有飛機之前想飛上天沒可能-,-y而加可以呢=.=haha明?

最後結論口係生係人到=.=你沒道理講咩都得
<例如>中國人買左日本車用  你都可以話沒中國人  就沒日本車用?
=.=haha  你講咩唔係問題但=.=用下腦

ILOVE2ME 發表於 12-8-22 10:51 PM
沒中國就沒而加咁好ge香港
-,-講經濟日本收入最多=.=?
講教育d大學知名度高d定中國=.=劍橋  牛頓戈d呢

我唔知你有無睇d人回post啦....你依家用果d水都系比錢中國買既 如果你話提d中國有 人地無既 咁我諗呢個算系掛?如果無中國供d水 得香港果小小儲水既你邊有咁多口水系到講野...仲有你自己都講緊中國同香港 我唔明你點解講左去日本同美國 咁你開呢個post做咩?咁倒不如你講埋地球 月球 火星吧 同埋你話(民生-,-當地大量官方欺負人民  中國又理到d咩-,-一樣睇唔到)我唔理官方定地下啦 每個地方每個國家都會有 所以你講呢樣都哂氣 我比埋個例如你啦...既然你讀得書小 每個國家每個地方都會有地下同警察 如果好似你咁講既 咁我諗好多警察應該都失業 財務公司好多人借錢唔洗還 唔通搵你著西裝打呔去追人地還錢 倒番轉頭如果借錢果個系你 見到個咁既人黎追你還錢 你會唔會還?

ILOVE2ME 發表於 12-8-22 10:59 PM
最後結論口係生係人到=.=你沒道理講咩都得
中國人買左日本車用  你都可以話沒中國人  就沒日本車用?
=.=hah ...

咩叫中國人買左日本車用 你都可以話沒中國人就沒日本車用-.-?好似你先無用腦 咁我想問你1樣野啦 中國供落黎d水 系咪中國同人買先-.-?依家系你香港同中國買 就等於你香港仲靠緊中國供水 咁我想問邊到同你回呢個留言有關係呢?用唔用腦 人地有眼睇 我話你唔用腦 就唔等於你唔用腦-.-

=.=你讀書多到爆-,-理解問題極高-,-  中國同人比樣樣都係輸d
y唔係中國ge香港就生存唔到呢=.=敢你明未-,-真係文化高要打到白哂
遠古時間夠沒中國=.=d人又點生存=.=???????明未呀交化高

ILOVE2ME 發表於 12-8-22 10:55 PM
=.=再討論下制水ge問題
有珠江供水所以唔洗制水
=.=者話如果唔係珠江呢個問題又永久解決唔到敢話

呢個問題呢-.-就等於以前無電腦點解依家有先?要有人發明到先得架....如果你想講到咁既 你等香港有人發明到先咁講吧 依家咁講就等於無講過1樣 只系你逃避左誤會左人地意思呢個問題 而唔系認真有理據去答過

ILOVE2ME 發表於 12-8-22 11:04 PM
=.=你讀書多到爆-,-理解問題極高-,-  中國同人比樣樣都係輸d
y唔係中國ge香港就生存唔到呢=.=敢你明未-,-真 ...

依家現代你同我講遠古-.-好野 拍手 真系讚 但我想同你講 中國同人比樣樣都輸既 唔該你睇睇奧運中國金脾排第幾先講野 唔系最尾既同我收聲is ok thx 仲有你鐘意遠古既 唔該你返遠古 (電腦遠古無的)<----讚好

補充:仲有從來無人好明確咁打 話 無左中國香港就會玩完/消失 只系你誤會左人地意思 樓主睇清楚了...感謝

=.=中國d水要同人買真係唔知wo  =.=長江流域  同珠江三角洲  水源=.=  附近ge供水應該唔成問題
y要同人買-,-真係唔識-,-講明d   ok?

=.=文化咁高沒樣睇得明又係要係到嘈笑   比喻  識唔識咩黎呀-,-笑  話人沒腦點知自己  笑笑笑

=.=敢沒中國沒香港點解呀  呢位朋友  -,-一未得個講好似少左d道理  
沒道理ge  好似就....haha=.=傻子敢同你講=對牛彈琴
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:11 AM , Processed in 0.034358 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存