2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 Sun☆Cafe家長,副家/識佢地既請進 ...
go

Sun☆Cafe家長,副家/識佢地既請進 [複製鏈接]

要求強踢 ◆甜。奶〝 /比個交代我  
事情起因:我系P場同人消緊  依條__街企系到 等我紅血車招技過黎 
之後咩都唔講就行左出P場  咁算咩意思  我開全頻要求搵佢個族既家長/副家
冇耐 babii小憶>3`  密我話佢地冇ON  
之後條__街入番黎我問佢  :好好玩? 又粒聲唔出 啞狗咁 之後...........

正常咪開佢波 , 佢發現唔Q夠做 就打左句 

就咁行左出P場

識佢地家長.副家既唔該幫手傳傳話
族POST:  ♨ `·天空之夢 - Sun☆Cafe 10lv惡魔中立族 現正招生 80up❤ (*UPDATETO30/8)
http://www.2000fun.com/forum-vie ... romuid-2092712.html

世上0N9何其多
已有 1 人評分Good 收起 理由
peter9510 + 1  按錯

總評分:  Good + 1   查看全部評分

why要打埋我個名

_hob'  你有型  發表於 12-9-4 12:27 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:28 AM , Processed in 0.027752 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存