2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰玩咩服由大家話事,我既意見就係咁- - ...
go

[國服] 九陰玩咩服由大家話事,我既意見就係咁- - [複製鏈接]

原因如下
1:你想感受下門派戰500個打500個,幫會戰激情打交,或者遇到講江湖義氣既幫會
一定係國服優先,因為國服既人閒閒地都由215武俠服玩到E家,江湖服6月6號玩到E家,佢地已經制訂左一套屬於九陰既江湖規矩,你唔想見到有人行行下街開紅打你既請入國服-,-

推薦SERVER:龍門客棧,桃花島,峰火台

2:你話唔想睇簡體字,想同班同聲同氣既休閒咁玩,可以選擇港服
但只限於休閒地玩,你話想體驗門派戰LAG機,打大交果種激動,就唔好揀港服喇......

至於所謂既華人服同台服,都只係一個俾大陸既工作室同埋大陸人玩既ser
華人服美其名係全球華人一齊玩
但事實上入面係有好大部份,係大陸人黎 而且更新速度比江湖服武俠服慢
江湖服同武俠服(國服)已經就快推出4內同鎮派武學,華人服最多只可以出3內

至於台服 , 早前既華人服吸引左一大班台灣人去玩,每個人投放既資金都唔少
你E家黎開個台服,唔排除係會有人番去,但係一定冇國服咁多人,頂多係多過港服

最後,我對於蝸牛呢間公司我真係有D不敢恭維=.=
佢不斷以種種方式開新服去吸引人轉,然後早前開既新服就被拋棄,好多都變曬幽靈服
然後所謂既新服過多一排又會俾另一批新服搶客源
周而復此,只會係惡性循環

當然大家玩咩SER係有大家自由,大家可以當我發UP FUNG=.=

十週年勳章(賀詞)

九陰玩咩服由大家話事的話,咁你俾意見有乜用?
我見你推薦國服,講左唔少好處,而不斷講其他服的弊處,最後話大家玩咩ser有大家的自由,我真係5知你想點=.=中心思想係???

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

又係冇左客觀性....你應該講哂各個伺服既好處同壞處咁先可以令人地自行決定,而唔係講一埋香/華人/台服的壞處而唔講好處,而你講國服就全部好處冇壞處,你真係要推薦人玩國服o既你就要改主題,唔應該係"九陰玩咩服由大家話事,我既意見就係咁- -"

十週年勳章(賀詞)

等港服吧....沒別的選擇

笑傲無雙

好似有D 拉人既成份

-武- 發表於 12-9-5 11:45 PM
又係冇左客觀性....你應該講哂各個伺服既好處同壞處咁先可以令人地自行決定,而唔係講一埋香/華人/台服的壞 ...

咪喺囉..又喺呢D一味讚自己服既 post..
真正識客觀分析既就應該知道 港服/國服/華服 都有好同壞

台服封埋HK MACAU IP...現在只有HK SERVER 同華人服可以揀

本身我都係玩住華人服先...但點都好...
既然出左港服 支持一下都應該要既

我都覺得國服真係太多ser
之前因為玩家流失高
轉過3個ser而家等玩港服
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 09:51 PM , Processed in 0.032131 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存