2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG團隊2012年10月影片分享 *刺激的20号 (12/10/31 追 ...
樓主: tofupop
go

[貼圖影片] OMG團隊2012年10月影片分享 *刺激的20号 (12/10/31 追加1片段)   [複製鏈接]

你地自己諗啦haha.....大天以為htb出場toystroy先去打其他人架自己睇啦?
仲有就係唔好咁單純啦pop哥,呢個game有視窗bug架,都廢事教你自己問人啦........太無知了=.=
唔知係唔知定點呢????大家自己諗了(XD的不敗隊)!!!!!

WOW@@ 發表於 12-10-15 12:58 PM
你地自己諗啦haha.....大天以為htb出場toystroy先去打其他人架自己睇啦?
仲有就係唔好咁單純啦pop哥,呢個ga ...

少打團的人、無知我五会怪^^
打團成日錯位多的是
祢只係針対toystory
不如看清楚、対面隊的錯位問題 又五見祢地講?=。=
我打普、個普有錯位、五通又係人地専登?
我会自己思考ga low  
成日都只覚人地用bug 所以win
以D人/隊就永遠無得win =.=
因五会了解自己的問題 五了解自己錯的問題
五改変 五検討 又点会win..............
我由1月開始同dodo 組打團到以家 見尽好多隊五本来都係強 
不過就好似祢以D人甘 成日話人地点点、1係用bug等
最後以D隊 都不了了之..........
我五係要話自己隊特別好 只係我地幾個 輸左都好 
大家会係検討 五係一尾話人用bug ~~
五開心時間一定有 
不過大家従無隔夜仇~因大家都明 5個人要配合到
期実真係好難、五係祢一個指示話点就点
都係個句 人地見我地長win 不過無人知道以前我地o米又係長輸。。。。。
只係当時無人留意姐  長輸就係rubbish , win 就用bug???
祢以種心態的人
従五想下、自己需要検討的地方。。甘ge話 祢覚得真係会有進歩可言???
打團 係5個人 5打5 的 祢可以話1控1的
我当祢即使話 我地有人専登用bug成立、甘令外個4個???
五需要我多講ma?? 打團 不是只看一個人 祢一個幾神、比祢幾10k防又点..
係有優勢、不過無team work  祢一様五久人玩。。甘到時又叫o羊?
又人地用bug????  
o羊視窗bug 我真係五識 祢話我無知都係甘講
不過 祢識視窗bug 点解又五見祢win天下??。。。。
祢有時間学bug,不如練好技技術打天下好過la~~
只学bug 無出路ar

*仲有、祢有勇気甘回貼、不要老鼠甘開新ac回貼^^
用祢game 的ac 報上来、好譲大家知道祢係誰ma*

理性討論我地絕對歡迎
何必一個新ac留言呢?

拿 錯位呢個情況
我相信全服無人比我體會更深 (打圑計)
首先 普利係最常ko人的職業
而眾所周知 ko同錯位有十分密切的關係
第二 魔導係最常錯位的職業
而剛好我打時是主力控魔導的
第三 我幾乎每天都由預赛打到決赛
見過的錯位情况絕對比大部份人多

影片中的情况我也不知經歷過多少次了
明明一輪ko後 好不容易將對方逼到場邊
顺勢接一下htb 正常一定岀場
但可惜
好多時不知怎的 那人會被反向ko (即被ko回場中而不是場外)
又或是明明見他掉下台了 但卻没判岀場 轉頭又沖回台上
所以很久以前我就學懂一件事
一日系统未公吿對手岀場
一日都不能掉以輕心

至於看見對手被ko岀台後即時離開
是我惯用的做法
因為經驗是
如果對手錯位了 你再ko幾多下他還是不會岀場
(試過對手已岀台三個身位 但一样可沖回台上)
呢個時候你仲企係台邊係一件好危险嘅事
因为随时被對手(魔導計)一下拉手直接岀場

希望以上分享能释除部分人的疑虑

笑傲無雙 玩過星曲WEB

千祈唔好公開個BUG...如果唔係我可以DEL AC...
我已經同紅心報告左...佢又係話會跟進跟進....
我而家唔敢再兜口兜面話人BUG喇....怕比人話我搞事, 多事, 針對....

tofupop 發表於 12-10-15 01:42 PM
少打團的人、無知我五会怪^^
打團成日錯位多的是
祢只係針対toystory

長勝非僥倖呢個道理我明白...
你地既配合度當然無容置疑...
不過我只係話有時你同我眼睇唔到既...未必冇發生過...
我唔係針對你地隊既某D人...
只係的確有人會利用果D極邪惡既BUG黎避免/造成左某D野...就算你真係唔知道都係正常
至於點造成, 我了解左個過程, 但我唔會公開出黎...因為公開左真係會天下大亂...
但我可以擔保我自己一定唔會用

楊改之 發表於 12-10-15 02:18 PM
長勝非僥倖呢個道理我明白...
你地既配合度當然無容置疑...
不過我只係話有時你同我眼睇唔到既...未必冇 ...

極邪惡既BUG黎避免/造成左某D野..<---回報左未?

tofupop 發表於 12-10-15 02:22 PM
極邪惡既BUG黎避免/造成左某D野..

打左電話比GM, 同佢講左....
上面冇暗示明示邊個, 我係真係對事不對人...我真係只想大家公公平平咁打....
我打個人曾經遇到唔少呢D情況...曾幾何時我以為係自己技術上既問題...
但佢後來坦承同我講左個事實出黎....我先晃然大悟....

難道我又要拍片=__=?
等你地看看我每日見的錯位
但我開住BANDICAM打天下會有少少LAG

我想請問下,我曾經看過有人出了場之後,之後向場不斷衝刺,之後可以入番場,請問呢個係bug定錯位,其實我想知好耐…^^

有次仲好笑
前日  我打天下時
我如常地同大天玩遊戲啦
我畫面同大天畫面都見到我地兩個系場中心
但佢一拉手 系統就判左我出場
我當下就知是錯位問題 不是BUG
所以我只打了“HAHA 終於到我了”就沒事
好笑的是 我竟然反被台下的某人話我用BUG
有時對住呢D人
只可贈佢一句 “ON_”

其實你地講D BUG一早有啦
果時普利可以唔洗RP出RP混, 屈到呀~O~

叫torstory放佢條影片上來給我們來就清楚哂啦xd^^

2段片對手都係得一個普利....2段你都有打我  但我真係無bug 過...有片為証
我同豆腐一d都唔熟 可以話係0交流 觀其言知其人  我信豆腐無bug 我都覺得道道講得岩 學bug不如玩好d技術

我可以代表我地會講   我地唔會玩bug  因為隻肥係熊貓講到明會即T 我地會內都deal埋玩bug 會cut j  
當然有陣時隻game 寫得唔好bug左無計  好似麻ko噤  我玩普上晒rp 唔通見你俾人麻左唔用ko呀?

但我覺得公平既比賽係會好好玩  講到尾 玩家唔搞屎搞咪得囉

十週年勳章(賀詞)

WOW@@ 發表於 12-10-15 06:37 PM
叫torstory放佢條影片上來給我們來就清楚哂啦xd^^

你先講你係龍珠叫咩名 我咪拍比你睇囉^^

Fulochun 發表於 12-10-15 06:55 PM
2段片對手都係得一個普利....2段你都有打我  但我真係無bug 過...有片為証
我同豆腐一d都唔熟 可以話係0交 ...

認同

Ce果然係神棍.....><

Dodo pop. Ko沖前錯位呢樣係人都知 但係台邊普ko唔出埸我都覚有時係錯位 但rp拉手ko 同htb同恐呢下就難d 為何會反方向。而台邊唔出場個bug. E+好多人都識。但有好多人打天的未必用或未慣用。老實講我都好多日無對你地。同埋無咩邊隊可以拉c仔。只有大天。另一奇怪的事呢2日開始見番toy出場?我好耐無見但出埸時對的隊非大地隊
豆Pop dodo你地打得好好裝又好。但有時你隊某些人太高豆串咀才令人不滿

同埋為何c仔小狼司土最多錯位。dodo。pop ce少見錯位呢 什至無

十週年勳章(賀詞)

點解特別多-.-?好簡單..比KO職控

prada星 發表於 12-10-16 02:19 AM
Dodo pop. Ko沖前錯位呢樣係人都知 但係台邊普ko唔出埸我都覚有時係錯位 但rp拉手ko 同htb同恐呢下就難d 為 ...

星。。。祢有D誤会了
另一奇怪的事呢2日開始見番toy出場<--- 其実c兄好多時都7出界XDD 
我地無影図&無影movie ,費時比人知他瘀野...

不過係最近我地開始録影&cap 図先比祢感覚最近先多出場姐/..\
以前他久五久就被ko/恐出場了........ 

至於祢話我無錯位?其実一様会有。。
好似祢看今日我地打王剣個隊  祢見五見王剣瞬移=.=
不論係我視点(第8s開始)or toystory 視点 祢都会見王剣係瞬間移動左的。。
不是他有心錯位。。只係系統問題。。。
我地作為玩家。。只可keep going~__~大家都無錯的

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:03 PM , Processed in 0.034741 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存