2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG團隊2012年10月影片分享 *刺激的20号 (12/10/31 追 ...
樓主: tofupop
go

[貼圖影片] OMG團隊2012年10月影片分享 *刺激的20号 (12/10/31 追加1片段)   [複製鏈接]

2012/10/15 成人天下團 (omg vs 披星戴月)

2012/10/15 成人天下團 (toy story 再出場了...)

tofupop 發表於 12-10-16 02:36 AM
星。。。祢有D誤会了
另一奇怪的事呢2日開始見番toy出場

Pop我唔係第一日打團唔係有片先留意

prada星 發表於 12-10-16 03:17 AM
Pop我唔係第一日打團唔係有片先留意

五信真係無計。。。
我会信他門 因無必要甘造
如果係甘 五通真係要迫到大家下下録movie 自保先安落o羊/.......\
加上、祢頭先話我&dodo 少錯位
我就不用理 不過dodo 上面都有提過 自己用普錯位時先多~反以祢就感覚五到有。。。
所有会五会好多時 係個人主観了: ]  
仲有好似我今日打古羅個team 祢都可以看見我ko 個普。。不過他反方向弾入場
甘五通又係他専登甘造o羊?  
c兄有時係串D 不過串同有心用bug真係両件事/...\

HAHA唔通人地會放D有問題的影片給大家看咩......自己諗下吧XD^6^

非C仔串咀。普利令人錯位就多。而且我指非台中錯位。個人主觀呢樣點都有d   唔主觀研究批判何來客觀討論

WOW@@ 發表於 12-10-16 04:00 AM
HAHA唔通人地會放D有問題的影片給大家看咩......自己諗下吧XD^6^

廃up 無用、有人出売左祢la
知祢係誰~~~ 不要甘小朋友la 大個la

prada星 發表於 12-10-16 04:12 AM
非C仔串咀。普利令人錯位就多。而且我指非台中錯位。個人主觀呢樣點都有d   唔主觀研究批判何來客觀討論 ...

唔主觀研究批判何來客觀討論<ーーー祢有道理!!

Ce個d已經唔係爆seed就形容到...如果真係要用字詞去講,我會選擇神化!

控魔導咁耐
基本上魔導係好易錯位的
大天 光源  拳氣 轉世魔童 終極横行 。。。
甚至星你最近接手的魔橙小子
我都試過好多次ko岀台但又沖得返上來
又或是反向ko回場中
所以我先講 我已睇化了
一日系统未公告
一日都要繼續控
有時我真係覺得
花時間去思考對手有没有用bug
係好傻嘅事
因為我都經歷過 曾经有對手點都打不嬴
就好自然地會諗
佢地係咪玩bug架?有啲地方好似有可疑?
嗰時隻失智老豬仲係度
佢次次去到呢啲位就會講
“控場輸咗就係輸咗,唔好赖人用bug!”
呢句說話 现在送俾大家參詳下吧

唔係話咩職易錯位~~ 咩職都易錯~~ 以職計我林最少錯的職可能係格  又話者唔好咁重點bug呢個詞語先~~ 指係研究下做咩你地队某幾個最易比人話係拉出台bin拉出埸易錯位走番入泥呢~~而且我相信眾說紛紛話你地队成日bug  我相信好多玩不想每天對的目標队係bug队而尋根究底~~只求解釋  而你話對我或其他坦好易錯位~~ 好簡單你ko我沖  你都知呢樣~~~ 但係做咩錯位錯到台bin錯位我真係未士過比人rp拉我可以入番泥~~~我估我呢世唔用個bug 都未必可以做到一次   係我少錯位定係點解呢?dodo 老實講我都打過你地咁多次~~ 我以前都信你地話的錯位~~唔小心bug拉~~  但自從知道現在所話bug我真係覺得迷妄了!   同埋最唔明做咩咁多人話某2队係bug队呢而大地叔又無咩~~咁我又真係唔明

拿 即係咁。。。
我ko你地班魔導岀台 但你地又没岀場
或者場邊htb 但又反向ko回場中
唔通我又話你地用咩“視窗bug”咩。。。

樹大招風
甚至話對手用bug去解释對手的長勝
我真係好明白 因为我都經歷過呢個階段

楊改之 發表於 12-10-15 02:09 PM
千祈唔好公開個BUG...如果唔係我可以DEL AC...
我已經同紅心報告左...佢又係話會跟進跟進... ...

皇劍君先生
沈晚豆pop同toystory拍既片,佢地兩個人既視角都顯示到你既錯位問題好嚴重下(第2場開段既瞬間轉移)
我個人對你個陣都經常出現兩種情況
一.極速瞬間轉移(如上述影片)
二.超遠距離KO
我而家唔係話你用BUG, 我知係個系統問題
但你之前周圍同人講我用BUG, 我想藉住兩段片重申錯位問題係雙向, 當你係錯位受害者既同時, 對方亦都係
我選擇既方式同道道一樣, 既然錯位問題官方解決唔到, 我就嘗試克服錯位問題去打

siuwolf123 發表於 12-10-16 11:03 AM
皇劍君先生
沈晚豆pop同toystory拍既片,佢地兩個人既視角都顯示到你既錯位問題好嚴重下(第2場開段既瞬間 ...

補番第二個情況既片段
0:58, 1:09 (遠距離暈掌)
1:03, 1:22-1:32 (遠距離KO)

即係咁~ 柒C佢係勁, 但由以前已經間唔中會ON99出場
當然有時會出現你地講既錯位出唔到場情況,
但唔好輸打嬴要, 我諗我地一直打天下, 都經常遇到敵人錯左位打唔到, KO唔到, 出左場入返來, 場中間無啦啦比人話拉左出場既情況,
要用大天做例子? 我都經常被大天拉手場中間就話出左場, 有時仲會BUG拉直接出左場
更有時係大天話明明恐左我但我反方向行, 只係我地覺得對方唔係有心, 先無出聲
而有D人係要用小小錯位例子去講去制造到OMG隊人玩BUG咁,
不如多小小時間學下點控場,
我地都有怕大天既時候, 但我地既做法係諗方法去控大天而唔係日日賴錯位賴呢樣個樣

prada星 發表於 12-10-16 10:35 AM
唔係話咩職易錯位~~ 咩職都易錯~~ 以職計我林最少錯的職可能係格  又話者唔好咁重點bug呢個詞語先~~ 指係研 ...

星哥~ 我地錯位多, 比人話得多,
會唔會係事關我地晚晚打既場數多, 對既對手多,
而我地遇到錯位, 反正過到關都唔太深究, 反正對方錯左一次半次位都可以用控場追返
但對方遇到錯位輸左就唔憤氣?
隻GAME攪唔到呢個問題唔通要我地個個企定定唔比郁黎就你地唔好錯位?
我最後個1,2個月打天下無啦啦LAG爆, 補血慢2秒, 有時連開場都入得慢過人, 波波按極無反應
個期我遇到對面錯位既情況多到喊添啦, 仲成日企定定郁唔到比AB SM= = (<-最激氣呢樣!)

我唔係想話我地無錯位, 或者錯位係正常, 只係呢個問題官方都攪唔掂
我地以為習慣左, 我地SKYPE打時都成日會話"XXX錯左位, 你地打唔打到, XXX錯左位未出場"
只係想講, 錯位成日有, 唔出聲就唔代表人地少錯位, 相反唔係有人出聲就代表某人特別多

你之前話我地某D人嬴得多串柒柒, 但呢樣點都唔會影響都錯位次數掛?
定係跟本開新AC抽水個班只係因為個條友串柒柒又嬴唔到先上來攪事?
係就直接認~ 唔洗哂大家咁多時間解釋個問題, 反正唔理性地純抽水, 抽幾多頁都唔會完

失智老豬講得太好

不能同意得更多

俠4-影 發表於 12-10-16 12:03 PM
星哥~ 我地錯位多, 比人話得多,
會唔會係事關我地晚晚打既場數多, 對既對手多,
而我地遇到錯位, 反正過 ...

我又無話你地某人串咀而令錯位wo~~ 你地有人串咀係事實~~你地錯位都係事實~~ 但分開泥講好wo~~你咁話我好似因比人串咀而令我去話你地錯位wo~~

=。=BUG同錯位的概念唔一樣.... 自己BUG仲要做D手續.. 但錯位KO就唔同la....

prada星 發表於 12-10-16 12:46 PM
我又無話你地某人串咀而令錯位wo~~ 你地有人串咀係事實~~你地錯位都係事實~~ 但分開泥講好wo~~你咁話我好 ...

其實我係話新AC個條友, 雖然我唔知佢乜水

魂斷北冰洋 發表於 12-10-16 12:49 PM
=。=BUG同錯位的概念唔一樣.... 自己BUG仲要做D手續.. 但錯位KO就唔同la....

其實係架~~~~呢樣認同~~一個天然一個人工~~當熊貓數量多左係因佢性功能勁左~定係人工繁殖呢?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:51 PM , Processed in 0.031542 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存