2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online OMG團隊2012年10月影片分享 *刺激的20号 (12/10/31 追 ...
樓主: tofupop
go

[貼圖影片] OMG團隊2012年10月影片分享 *刺激的20号 (12/10/31 追加1片段)   [複製鏈接]

要講既,都俾隊友講晒, 想補充既反而係.......乜cboy好少出場咩?  我skype成日都聽到cboy話出左架喎,
如果出一次要罰10個波波的話,一星期最少應該收到佢50個

星哥今次你真係狗左D~
熊貓你已經知係人工繁殖既時候用黎做比喻, 即係? 無證無據咁假設左係有人專登BUG?
今次都係唔串你唔得, 返去練好D技術咪唔洗咁煩係度估人地無心錯位定有心BUG位

不過頭先講過, 如果有D人已經當正自己諗既係事實, 同果個人再講都係哂氣~ 繼續天下比人SM吧~ 88

玩過星曲WEB

prada星 發表於 12-10-16 01:17 PM
其實係架~~~~呢樣認同~~一個天然一個人工~~當熊貓數量多左係因佢性功能勁左~定係人工繁殖呢?
...

熊貓數量多左係因佢性功能勁左~定係人工繁殖呢?

唔係話緊我丫嘛-.-?
點解要用熊貓

唔好意思, 你地話既熊貓係話緊我家e 隻嗎??

衫褲鞋  +++++++  發表於 12-10-17 03:10 AM

玩過星曲WEB

steve83123 發表於 12-10-16 03:29 PM

點解個肚腩真係咁大既

型貓!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

先旨聲明我唔係針對邊個
一直以黎我只係唔欣賞D專登玩錯位既玩家...
首先我覺得錯位多少同邊隻職無關...
只會同打法/習慣有關…
因為只要有KO, 有沖就會有錯位...
無心錯左位最正確黎講其實雙方都冇錯...
我盡力打時你盡力沖, 何錯之有?

造成錯位最簡單既, 就係KO對方既同時佢沖走左, 咁個角色係我畫面上面睇到就會停留原地倒下果個位
但呢個時侯對手起身之後好大機會近攻已經打唔到佢, 因為佢已經唔係原地, 而係係一個3呎內打唔到既範圍
當然我曾經認為以上情況係可以避免既, 以我劍術為例
1.        秒左佢直接了當, 位都冇得錯
2.        唔好貪心, 暈秒時間內做好個KO, 萬無一失
後來我發現我第2. 個想法係錯既, 因為即使係我暈秒充足既時候, 錯位都可以發生, 成因我唔想解釋

小狼所講錯位係雙向, 其實或者咁講...劍格好難會出現係一個唔正確既位置上超過半秒
因為劍格攻距短, 一定要移動...就算有錯位, 之後只要移動過0.000001MM都好, 個位都會立即正番
所以係你畫面上面睇到既果個劍格對手, 即使你睇到佢係好遠, 但個位多數都係正確的
相反係劍格部機睇到既遠攻對手就唔一定喇…因為遠攻未必需要移動去對手身邊先可以攻擊, 所以如果企定左既就會持續係個錯既位置上….

BUG位呢樣野一直以黎唔係我自己講, 其實係好多人同我講有D人會BUG位打, 就算之前網聚有個朋友同我咁講, 我都唔相信, 我仲係傾向相信D玩家控制唔到既環境下發生, 例如LAG機等等情況...
係有人睇左我上載既某段片之後同我解釋左個某種現象, 係我心目中亦先有左答案…

不過日後無論點, 我都一樣係盡力打, D位人為好無意又好點錯都好, 我都唯有啃左佢, 下次改變策略
要報告比官方既都報告晒…唔講喇, 講多盞大家傷和氣…

俠4-影 發表於 12-10-16 01:46 PM
星哥今次你真係狗左D~
熊貓你已經知係人工繁殖既時候用黎做比喻, 即係? 無證無據咁假設左係有人專登BUG?
今 ...

我人地句野比喻下就話狗。咁無野好講。

steve83123 發表於 12-10-16 03:29 PM

Hr 你唔同d. 你有豬同你

比人sm 人地bug位我都繼續打。因為我想win  我要推翻想win你地並不是on9

玩過星曲WEB

prada星 發表於 12-10-16 08:36 PM
Hr 你唔同d. 你有豬同你

有邊隻豬同我

prada星 發表於 12-10-16 08:44 PM
比人sm 人地bug位我都繼續打。因為我想win  我要推翻想win你地並不是on9

GOOD丫

(...有人講過想win我地係on9咩?)

其實想win我地並唔難

你找一隊人 同一組人

日日打 日日夾

輸左唔好諗對手有冇用bug

只諗下點先控到個場

打足半年以上 一定會有成績

你話我錯位係見到我出左場再入返場???定係仲有其他??

楊改之 發表於 12-10-16 07:31 PM
先旨聲明我唔係針對邊個
一直以黎我只係唔欣賞D專登玩錯位既玩家...
首先我覺得錯位多少同邊隻職無關...

就你咁講   OMG隊入面出現得最多BUG一定係我啦   有同我打過既劍.格都知   你想打死我  你追到我先講啦  一場入面我起馬圍住個台跑5個圈   作為一個俾劍.格追打既對像  唔不停跑就=死    呢樣唔洗解釋呢.除非你未打過天下  
仲有你地成日話C仔小左出場  呢樣我可以話你知  因為我同左佢一隊  之前我同大天一隊既時候  佢有邊日唔俾我打出場  要打佢出場有幾難  只係你用左你有限既時間去話人地BUG..又唔用時間去諗下點打 學好D技術先再上台吧  打天下唔係有勁裝就得  好老實咁講你知  我D防裝只係+6 武+8  呢樣野係人都做到   咁點解你地口中講既天下第一隊伍都會組我呢?      學下某人講野   你自己諗啦     

2012/10/16更新

2012/10/16 成人天下團 (OMG VS OMG)
*有時不可不服toy的反応, 我都希望有日練到有甘ge反応...打團就係需要甘ge反応、自問、自修中...*

2012/10/16 成人天下團 (OMG VS 群英會)
1分47秒 toy 1個拉手+ko、1分53秒 dodo 再接一個亀波ko , 2重弾..不過結果, 都係正常入返場
系統的錯位/ 誤判 確係会令玩家非常迷惑...

"2012/10/16 成人天下團 (OMG VS 群英會)
1分47秒 toy 1個拉手+ko、1分53秒 dodo 再接一個亀波ko , 2重弾..不過結果, 都係正常入返場
系統的錯位/ 誤判 確係会令玩家非常迷惑... "

拿 丫星哥
一早講左你都會有咁既情況
你唔會衰到 打算話 ToyStory 有咁既情況就係存心bug
而你 魔橙小子 有咁既情況就係無心錯位丫嘛?

p.s. 3分36秒, 小狼被ko出場都入得反來 , 又是一個錯位

以上並不是指責/證明某人都有用bug
只想表達 錯位情況嚴重
而不是像大家所說的 只有我們這一隊先會有被ko出台但不出場的情況

"2012/10/16 成人天下團 (OMG VS OMG)
*有時不可不服toy的反応, 我都希望有日練到有甘ge反応...打團就係需要甘ge反応、自問、自修中...*"

請留意 36秒-51秒
我見甜甜在場邊 htb
但他並沒有向場外方向被ko
反而是被反向ko回場中

再一次說明
以上並不是指責/證明某人都有用bug
只想表達 錯位情況嚴重
而不是像大家所說的 只有我們這一隊先會有被反向ko回場中的情況

p.s. 1分50-2分0秒 明明我好開心咁同甜甜玩緊遊戲
點知貪狼同s女一齊來sm我

kevinlam101 發表於 12-10-17 11:09 AM
"2012/10/16 成人天下團 (OMG VS OMG)
*有時不可不服toy的反応, 我都希望有日練到有甘ge反応...打團就係需 ...

被sm的道道。。。。。。。。

其實...bug 呢個問題...由開game 果日到依家一直都存在....大家何必為個呢個問題而再爭辯落去呢?我覺得.....如果自己5個人打得唔達到自己的目標...係咪應該係打完天下之後大家一齊唸解決方法呢...bug 呢個問題...不如大家用多d 時間去克服佢可能仲會有更多的好處...而事實上...toy 佢地5個人...合作左咁耐....有默默同tw...同佢地打過既就知道....問題係自己果隊同隊友發揮唔夠佢地理想....與其用時間去唸下點搞d bug 問題....不如大家用時間去配合自己隊友的發揮來去打到佢地...會唔會有更多的得著呢?目前的我...老實講...都係一只廢普來....全ser 都知....我配合唔到隊友又係一個問題...我自己會去唸下點配合佢地....我自己盡力做多d 野...希望有機會再挑戰你地

求肥星帶我打團............................../...........\
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:14 PM , Processed in 0.057303 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存