2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 AVA玩家心聲集中貼
go

[閒聊討論] AVA玩家心聲集中貼   [複製鏈接]

感覺AVA

應該回復.戰隊頻道之前抽獎既獎品.....09..E幣...彈匣..等等
                吸引反多D人去玩~

合作頻道:加多D新玩法新場.....彧者...死谷.除左入門.挑戰.在加多個更高難度..等人去挑戰
                因為死谷比較多人去玩......
               希望未來AI可以裝C4.....唔好下下玩家做攻方

全面: 爆破場希望可以個場大反小小...因為近期D新場感覺細左小小....隱藏位都小左D....
          希望爆破場~可以快D出天氣變化圖..因為外國都出左~落雨..同.落雪場了..

槍問題:   希望可以快D出到方案去解決....槍既平均性.....有D槍真係強得太過離譜
                 而嫁通街都係(紫血)...........真係好可怕

人物爆衝順移.飛天頓地...就以FPS來講,這些都是會影響對槍勝負的關鍵

真希望開D解決::::外掛問題.....有D用腳本玩...透視.....自瞄....唔知多唔多..但一定有人用緊

1.
肅清外掛才是根本
AVA之所以能撐這麼久,也是這原因
競技遊戲,能提供一個公平競技的環境不多了
放掛不管...點槍.轉蛋槍再怎麼新穎...也打動不了玩家

2.
再者就是...人物爆衝順移.飛天頓地
就以FPS來講,這些都是會影響對槍勝負的關鍵
遲早改善最好...

3.
至於爆破地圖...對於萬年沙城的AVA來講
除非有活動,不然其他張圖還真得是少之又少
完全搞不懂,沙城到底哪裡好玩了=   =

戰車就別提了...一提到戰車,馬上會連想黑房
現在能隨機分隊,還是有辦法能洗同邊
就算不黑房好了,現在戰車有品到底的玩家也不多
雙方實力落差大,卡點卡久了就會有人想中離
那有品到底的玩家,久而久之也會想:反正中離不痛不癢,我幹嘛受這罪
嚴懲中離玩家也是必行的作法
治亂世.用重典

4.轉蛋槍.點槍.E幣槍
能力差異其實都縮小到很接近,這點AVA作的還可以接受
拿點轉槍未必比較悍
就以聯賽來看好了
偵查SR2M(E幣).紫血(轉蛋)
步槍SA58(E幣).M4 RMK(點數)
狙擊FRF2(E幣禁槍).PGM.338.TPG-1(點數)
不會有太過於IMBA的槍枝(雖然我是覺得紫血拉 =  =)

5.禁槍房禁紅紫
之前代理商有淌過禁房這混水(搬家專案)
後來也無聲無息沒下文
禁點槍最常見的就是T91...想想也可笑
原來玩家可以操控代理商的營運
當禁T91成主流
想玩T91的就只得自己開房OR挑房打
想買T91的也不敢恭維...
玩家反而跳過這支槍,迎接三千世界的巨鱷.響尾蛇...

tedchou75629  但不至於好玩到ava爆破場只剩沙城吧...隨機圖另當別論= =  發表於 12-11-30 12:41 AM
conecter  沙城好玩...怎會搞不懂  發表於 12-11-30 12:11 AM

爆破場好似出曬
紫血泡菜果邊改左
如果要天氣變化既話可能要俾原廠果邊改番

wing12366 發表於 12-11-29 08:20 AM
爆破場好似出曬
紫血泡菜果邊改左
如果要天氣變化既話可能要俾原廠果邊改番 ...

希望佢在多D好玩既爆破場~
CS個時好多個......不過得兩個多人玩
好過冇咁...玩玩下一定多人玩
天氣變化其他地方都出左嫁啦...唔知幾時先到我地

回覆 tedchou75629 的帖子

人物爆衝順移.飛天頓地.FPS來講,
真係勝負的關鍵

tedchou75629 發表於 12-11-29 03:16 AM
1.
肅清外掛才是根本

試過打戰隊
話禁紫血
對面隊話我地窮JJ

十週年勳章(賀詞)

槍械平衡度
唔撚好再同我講咩SMG,霰彈槍淨係打近距離
官方送過好多次
你有,我有,好多人都有
唔好再自欺欺人好無
你同我吹話國教無洗腦我都無咁嬲

槍好平衡呀,係猛虎M4同紫血屈到抽筋

十週年勳章(賀詞)

我想出多幾個殭屍圖玩下~~

再無其他野要講!!

tedchou75629 發表於 12-11-29 03:16 AM
1.
肅清外掛才是根本

不能同意更多-----第3點....

火線危城冇Q左sosad

講起屍場
咪又係成堆台人開黑房
屍幫塞路+TK亂殺+做屍唔殺FD

希望台港玩家人品or風氣,可以變到好似美服咁,乜槍都用,唔會用死D屈槍,互相鼓勵,唔會互插

x訪客x 發表於 12-12-1 03:55 PM
希望台港玩家人品or風氣,可以變到好似美服咁,乜槍都用,唔會用死D屈槍,互相鼓勵,唔會互插 ...

禁乜禁物,其實D人淆底,唔敢面對現實
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:08 AM , Processed in 0.042147 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存