2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 《童話十年回憶尋人篇》銘銘
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 《童話十年回憶尋人篇》銘銘 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

童話 真係話長唔長 話短唔短

好似one piece 咁 十年 都不過係兩歲

是咁的 ..

記得以前 我同你 因為屋企人既關係 係新年拜訪既時候認識

當時大家都作為一個怕羞仔 見到一樣咁高咁大 又鐘意打機既人仔

面紅紅兩眼望兩眼 唔需要多講

同步行入房 坐係張床到 ......

啊..啊...啊.......

咁打機。

由呢次啊.....啊...啊既經驗開始

大家交換左icq< 哇 老野

總一齊睇岩左一隻岩岩出既game  童話

個陣味有敗家網  為任務,稀寵而瘋狂既我地

出過多少血與汗 周圍行周圍跑

當時做完一個任務 係興奮到係咁係族頻叫你 叫到你煩為止

但係撩唔起你興趣 又至可 一撩起左 你總煩過我。

後尾話你知木貝貝係邊到可以遇到既時候  我記得係三日 一上線就拉我去搵木貝貝

我同你講 我去買隻比你啦 你又話自己遇最好 查實 我係想快d脫離遇怪地獄

可惜啊  歡樂係咁短暫  

相識因為屋企人 分開都係因為屋企人

聽到話你全家要移民  心中兩行淚 滴如潮水

我地都幾年無一齊吹下水 啊..啊..啊咁打機

唔知你總有冇留意童話呢。

其實呢個遊戲帶比我地除左友情同回憶~開心既片段真係好多~

樓主 你都好呀  
個朋友死黨陪你玩

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

咁我掛住人地架嘛

唔知玩番既感覺如何...

一定會諗番起好多細個既回憶
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 06:51 PM , Processed in 0.030196 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存