2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 2013.2.14情人節投票活動 ☆  ...
go

[水色星球] 2013.2.14情人節投票活動 ☆  [複製鏈接]

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

2013.2.14情人節活動

由於參賽玩家不多,獎金則人人有份~~~
獎項更改:
第一名:G$ 5201314
第二名:G$ 3888888
第三名:G$ 2888888
第四名:G$ 1888888

投票日期由21/2/2013 ~ 5/3/2013

★1號
參加會員:淪陷記憶
表白對象:紫Black
溫馨情話:當我組織解散了..你第一時間搵我,..真感動><而且還收留我呢隻流浪狗..我仲搞到紫豬之前好煩惱/.\唔好意思><我愛你BB

★2號
參加會員:火‧智者
表白對象:紫Black
溫馨情話:I love you,我愛你,私はあなたを愛して,당신을 사랑

★3號
參加會員:搞搞鎮
表白對象:WINGWINGb
溫馨情話:
雖然今日係一年一度既情人節, 我地無咩特別慶祝,,
也許情人節會被人炒作, 但也是每一年值得慶祝的日子(其實愛對了人, 情人節每天都過)
雖然我地成日都各自各忙
亦都曾經有為打機而嘈過
但係都影響唔到我地既感情:)
不論怎樣, 愛的只有你, 遊戲也好, 真實也好
我只想每天跟你在一起, 每天製造我們獨有的情人節
藉此機會跟你說聲 love you" 一起了這麼久, 對你從沒改變

最後 祝大家 情人節快樂 願天下有情人終成眷屬, 沒有另一半的 好好把握機會=]
不論與朋友, 情人 還是單身的過情人節, 這節日要令人開心的,  好好的尋找/珍惜另一半吧
再一次情人節快樂=]

★4號
活動名稱: 2013.2.14情人節活動
參加會員: 止歌
表白對象: 炎流,澤嵐,殿澪兔儿,糖果童話,酒釀童子,海中天使,願望米,慕絲(排名不分先後,仲有好多好多...不過唔記得名了,太悠久了)
溫馨情話: 當初玩飄流,多謝你們呢班摯友既支持,幫助,令我對飄流既熱誠有增無減
無奈小弟經常以現實生活種種壓力為借口,又唔能夠適當分配時間
逼使自己默默地一次又一次離開
後悔,遺憾難以修補,昔日光陰亦不再
此時此刻,你地又身在何方 ?
我而加依然為自己既夢想而奮鬥,放下了大部分遊戲
整個桌面只剩下孤獨既Mozilla Firefox,Internet Explorer,我的電腦,同一堆學習用文件
回想自己縱橫網絡世界多年,得到了什麼 ?
如果讓我重新選擇 , 我依然無悔自己坐係電腦桌前既一切經歷
因為正正係浩瀚既宇宙同你們擦身而過,先至造就左此時此刻既我
情人節將至 , 但願天下人都找到屬於自己既另一半
緣份,總會在不經意的情況下漸漸相遇,流動
無需為單身而喝倒彩,您的另一半,會在最適當的時機出現
Happy Valentine's Day !
多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 181 人參與投票
你所在的用戶組沒有投票權限

共有 181 人參與投票 :

第一名:淪陷記憶 94票  G$ 5201314
第    名:止歌         67票   取消名額
第二名:搞搞鎮     30票  G$ 3888888
第三名:火.智者 21票  G$ 2888888

恭喜以上3位,請於 2013.3.10(日)前找我拿$_$,逾期沒收 ^_^

★紫B♀ 發表於 13-3-6 12:04 AM
共有 181 人參與投票 :

第一名:淪陷記憶 94票  G$ 5201314

火.智者

逾時沒有領取$.$,視作放棄@@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:01 PM , Processed in 0.030165 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存