2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 香港投訴區 我覺得好難受~左右為難
返回列表 發新帖 回覆
go

我覺得好難受~左右為難 [複製鏈接]

http://www.2000fun.com/home-spac ... blog-id-275254.html
以下呢個人!太叻作故仔!~我好想知道呢個世界公平還有嗎!?

我有一個朋友叫周周~nicole就系當事人~

事發就系因為game入面ga小事吵架~我從周周呢位朋友得知nicole系我後面刻意傷我!話我電腦廢就唔好學人玩隻game!話我人廢就唔好玩呢隻game!咁我想知道,電腦系廢唔廢系咪關你事呢!個個人玩game ga態度唔同~佢只系娛樂識朋友~但她多次煩我多罵我!條網頁當中佢有話我屈佢!咁點解佢唔將成件事講出泥!講d唔講d!系要將自己有利ga說話講出泥~

本身只系團內小事~我唔想搞大件事ga~但她系rc公開她的感受我都算!佢之後仲要放上fb吵!我都唔想搞大件事所以就del左,從來無因為嬲而del佢post~之後佢就放上game入面2kf板吵我同臭我!雖然我放她人的相系大錯特錯~但~佢俾板主del左就放上日誌之後放上rc ga公告吵~多次煩我~希望大家可以給d意見給我解決事件

同埋,我屈ga說話其實自己講完都有錯~我有後悔自己的沖動!~但多次煩我實在忍無可忍~關於四核心問題~個個ga錢不同~而已我舊四核玩系我自己出錢~從網頁中可以看到系佢男朋友買俾佢,當然我無咁好啦~個陣時佢都無話唔可以俾人睇我先放出泥~

但系人後面話人地之後可以扮傻當無件事我真系椄受唔到!唔鍾意直接講~無謂系人後面講人衰野~而已我懷疑你唔系女仔我好對唔住~但點解一定要搞大件事~叫埋其他人一齊唱衰人先開心!我一個人ga問題可能罵哂成個團!

同埋我無因為佢唔入反團先講佢d野出泥..(報復)字眼也太過~...我唔明如果佢話好姐妹會話人地衰野囉!

我系用半屏玩~唔一定要彈出去!~我系有開住ava同rc ga習慣~咁rc都有朋友搵你吹水~咁正常人都會認~!~同埋我唔知佢點解可以話我玩ga同時玩緊其他野~因為當時佢幫我搞部電腦個陣我系有問過佢可唔可以玩其他野~因為佢指到明唔開得online game~咁我聽佢話只系開網頁game玩下~咁系咪當中有d誤會呢~!

希望大家可以幫我解決事件~我已經煩左三日~希望大家會分黑白去評理~當中如果有唔明ga地方對唔住~本人講野系有d唔好~希望唔好介意~同埋多謝會幫我ga人^_^..我都明我咁做系多(舊)魚~

睇黎你都好「後悔」架啵同咁啵
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:01 AM , Processed in 0.028111 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存