2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 [求救]我想轉ser。入d多香港人既ser.應該點做? ...
go

[疑難雜症] [求救]我想轉ser。入d多香港人既ser.應該點做? [複製鏈接]

好耐之前玩,個ac係到,依加另外有班fd玩,但唔同ser,加上想入多d香港人既ser.點先可以轉ser??求各位大大教教我

Nastal 發表於 13-3-6 09:56 AM
好耐之前玩,個ac係到,依加另外有班fd玩,但唔同ser,加上想入多d香港人既ser.點先可以轉ser??求各位大大 ...

而家要轉 server 再唔係免費架喇! 要比 gem 先可以轉。 既然已經有班 fd 玩緊, 點解唔去佢地個 server 呢?
我覺得香港人响 gw2 都分得幾散, 但係最多人嘅香港公會應該係响 Sanctum of Rall。

咁如果我一定要轉既話,要點先有GEM?去邊買?刪人物既話可唔可以再選過個SERVER?

EErops 發表於 13-3-6 10:29 AM
而家要轉 server 再唔係免費架喇! 要比 gem 先可以轉。 既然已經有班 fd 玩緊, 點解唔去佢地個 server 呢 ...

求大大指教方法

係啦, 如果 character slot 仲有位就試下得唔得! 但我最近開過一個新 character 練, 唔覺有得比你揀 server 啲個步驟喎!
如果你有 in game 金幣, 可以响 Black Lion Trading Post 用金幣買 gem。 再唔係就真係要真金白銀咁用 credit card 或者 paypal 响 trading post 買。 我買過幾次 4000 gems 要 usd50!

要轉 server 大約係....
500 gems 轉去 low 人口嘅 server
1000 gems 轉去 medium 人口嘅 server
1800 gems 轉去 high 人口嘅 server

Nastal 發表於 13-3-6 10:53 AM
求大大指教方法

首先要有足夠既GEM
跟住係選人畫面左下角選World Selection
再選你想轉既Server按Tranfer
之後要重新開Game
完成

如果你只是想玩PVE同PVP 是可以用Guest的方法轉server玩,但如果是想玩World VS world就不行

如果你LV唔高, 放哂所有野入銀行
刪除所有角色後, 就唔使GEM都可以轉Server
畢竟而家最好玩既野就係WvW
黎緊3月26日又有WvW大更新
到時一定全部人狂打WvW
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:59 PM , Processed in 0.026599 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存