2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [回憶錄] 紫國小市民
go

[其他] [回憶錄] 紫國小市民 [複製鏈接]

憶瞳  憶辰  憶怜  以上3個ID就係我係FEZ入面既小角色
FEZ係我中四開始玩 而家我諗都4,5年
-------------------------------------------------------------------------------------------
想當初第一年 乜9都唔識  俾當時一個經常係紫國黃頻洗頻既人 招人收團
當時我都只係單機玩  咪入下團一齊玩下  拎下部隊裝咁
之後我就入左我第一個團暗湧
其中既一段小時間  入左V團學野  識左好多朋友
暗湧之後經歷好多既轉折..咩...  OT  Insomina 誓血之約  Harmony...等等又合團又拆團咁
最恐怖既係我地有個詛咒  逢團練就一定會嘈交   好撚奇怪   打左咁多次都唔明點解可以無啦啦嘈到交sad
不過係紫國入面  印象最深刻  肯定係同其他團嘈交d事.. Orz
我地團既實力有時都幾不可思議 orz
曾經都有好過既係 暗湧同剎風合成OT 加盟左唔少人 +埋當初暗湧剩底落黎玩既唔夠廿條友
要打一條小隊 周圍推線偷塔成績都尚算唔錯  
其後隨著唔少同外交或者係內部既爭執  舊人既心灰意冷  又開始衰落
即使吸收新血再組成往後既團  去唔返當初既水準  更莫講其後紫國唔知點解分化左 大團 細團呢個問題...lol
同我同一時期  想團結返個團既戰友  逐漸都心灰意冷  轉game既轉game 轉團既轉團  轉日服既都有
去到最後  新入黎既人 一係就潛水員一係就唔聽教  已經唔知可以再點
去搵返以前一齊玩既朋友  轉去第二個團  
結果就係紫閻留左係度
------------------------------------------------------------------------------------
紫閻曾經都風光一時  但係舊人都係轉game lol 剩返我同一班一齊玩既朋友係度
人少少  但係一齊插石偷塔都好開心  後尾仲組埋隊打10kill
果陣係競技場係咁招10 kill
有MY 有V團 有櫻龍 有C團 有血染 有烏合
之所以我仲記得同過咩團練
原來2年前既練習10 KILL既片仲係度 looooooooooool
結果我無記錯的話  係第一回合好似係櫻龍+凰閃既隊掃走左 lol
雖然輸左  不過都無法子啦
之後小弟本人都要準備公開試  斷斷續續咁返黎玩
唔少其他國既舊人都仲有玩  團戰既場數就算係最多人玩既夜晚黃金時段 都只係5個場以內
同我一開頭玩既FEZ已經完全無得再相比
想當初 有時門口三地都出唔到
而家 自己既地去左對面海但係中間斷晒而唔知發生咩事....
想當初  周不時就要面臨強團  立即打醒十二分精神打仗
而家  周街街場...
打國戰都已經無左果種感覺
所謂既物是人非?

沒有關於F團的事.///

有無諗過關SER前解團?

其實有looool
以前暗湧成日同你地嘈交 loooooooooooooooooool

想當年的憶仔

hello 鬼鬼 lol
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 02:05 PM , Processed in 0.037423 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存